Της πέρασαν βελάκι στο κεφάλι!

kounelaki

Περιβόητο μέλος

Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα.
το ψυχουλακι....:(:(.ελεος!!ας μην καταραστω αυτον που το εκανε..αν υπαρχει θεος ελπιζω να τον κανει να πληρωσει με το ιδιο νομισμα!!!:mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ρε παιδια,αυτο εγινε επιτηδες;Θελω να πω,μηπως καποιος εριξε βελος και πετυχε τη γατα;Εχει τυχει και ανθρωπος ακομα και σε αγωνες να τον πετυχει ακοντιο π.χ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Την καημένη!!! :( Η λέξη που τους ταιριάζει είναι βάρβαροι!!! :mad: :mad: :mad:

Αγάπη μου:cry::cry::cry::cry::cry: Ποιος παλιάνθρωπος το έκανε αυτο?

Ρε παιδια,αυτο εγινε επιτηδες;Θελω να πω,μηπως καποιος εριξε βελος και πετυχε τη γατα;Εχει τυχει και ανθρωπος ακομα και σε αγωνες να τον πετυχει ακοντιο π.χ.
Δε νομίζω να έγινε καταλάθος... :hmm:Το βελάκι φέναιτε να το έχει βάλει ανθρώπιο χέρι..

Κοίτα δεν έχουμε αποδείξεις αλλά ΑΝ λέμε ΑΝ το έκανε άνθρωπος να του συμβούν τα ίδια και χειρότερα

Ε[ειδη ειναι μεγαλο βελος και δε νομιζω να καθισε η γατα να της το περασουν.Απο που φαινεται να το εβαλε ανθρωπινο χερι;:blink:Δε λεω οτι δεν το εκανε ανθρωπος,αλλα σκεφτομαι μηπως ηταν τυχαιο κι οχι επιτηδες.

μακαρι να ηταν τυχαιο!!αλλα θεωρω πιο πιθανο να εγινε επιτηδες και απλα ο μαμακας να αστοχησε στο περιπου...:/:
δεν ξερω.το θεμα ειναι οτι η γατουλα ζει και φανταζομαι τωρα ειναι στα καταλληλα χερια!!:happy:

Και εγώ είμαι βέβαιος ότι το έκανε κάποιο κάθαρμα.

Παντού βλέπεις ανθρωποειδή να βάζουν στόχους γατάκια με φυσοκάλαμα (παλιότερα) και με αεροβόλα:mad:

αλλα ειναι στο τελιο σχημα αποκλειεται να εγινε καταλαθως

αλλα ειναι στο τελιο σχημα αποκλειεται να εγινε καταλαθως
Τι εννοειτε στο τελειο σχημα;:confused:

περασε ακριβως στην ιδια ευθεια

Δεν καταλαβαινω...Τελος παντων,ελπιζω η γατουλα να ειναι καλα και να μην της το εκαναν επιτηδες.

Παιδιά αυτό μοιάζει με σπασμένο βελος τοξοβολίας.:hmm:
DE3DD00B.hmedium.jpg

Ξέρετε,αυτό:
105451-Mousicou.jpg
_44043666_archery_416.jpg
fibre%20glass%20arrows.jpg

Έχω κάνει μια φορά...Μπορεί η γάτα να πέρασε καταλάθος από σημείο εξάσκησης...

Παναγία μου..έζησε το γατί μετά από αυτό;Τι φρίκη..:mad::mad::mad::mad:

Χριστέ μου, αν το έκανε άνθρωπος εύχομαι τα ίδια να πάθει και χειρότερα... Ζει η γατούλα? Ποια θα είναι η τύχη της?

Το μόνο τυχαίο είναι ότι η γάτα έζησε μετά απ αυτό... Τέτοιο βέλος μάλλον προέρχεται από κανονικό τόξο σαν αυτά που έχουν στους αγώνες. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το βέλος τρύπησε μόνο δέρμα και γι αυτό ο γάτος την έβγαλε "καθαρή" ας πούμε.

Τώρα πείτε μου εσείς αν πιστεύετε ότι ο "Ρομπέν" με ένα τέτοιο τόξο έριχνε σε κάποιο στόχο (σαν αυτούς των αγώνων) και η γάτα μπήκε στη μέση..!

Μήπως ο στόχος ήταν η ίδια η γάτα? Έχω ακούσει για Έλληνες που κυνηγούν γάτες με ψαροτούφεκο... γιατί οι Αμερικάνοι να μη τις κυνηγάνε με τόξο? Ζώα είναι και αυτοί και μάλιστα περισσότερο από μας!

Και κάτι τελευταίο...

Όποιος το έκανε ήξερε ότι πάει να σκοτώσει γιατί το βέλος μπορεί να κάνει πιο χοντρή ζημιά απ ότι ένα αεροβόλο ή ακόμα και πιστόλι αν χρησιμοποιηθεί απ τη σωστή απόσταση.

Το βέλος μπήκε απο μπροστά, απο το ύψος της γάτας, αν ήταν ατύχημα θα ήταν απο ψηλά η είσοδος...

Προφανώς κάποιος έβαλε "στόχο" την γάτα, απλά στάθηκε άτυχος γιατί μάλλον έστριψε η γάτα το κεφάλι και την πήρε πλάγια.....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back