ponokefalos
Νεοφερμένο μέλος
Θα περάσω κατευθείαν στο θέμα:
Θεωρώ ότι πλέον είμαι αρκετά υπεύθυνο άτομο για να αναλάβω τη φροντίδα ενός ή και δύο αδέσποτων γατιών. Δουλεύω από τις 7μιση μέχρι τη 1μιση οπότε έχω αρκετό ελεύθερο χρόνο. Παρ' όλα αυτά σκέφτομαι να υιοθετήσω δύο γατάκια για να έχουν παρέα.
Και τώρα χρειάζομαι τη βοήθειά σας :
- μήπως επειδή δεν έχω την κατάλληλη εμπειρία να αρκεστώ στο ένα ώστε να έχει την αποκλειστικότητα;
Αν όχι,
- τα δύο γατάκια να είναι του ίδιου φύλλου ή κοριτσάκι - αγοράκι;
- πρέπει να είναι απαραιτήτως αδερφάκια;
- να προτιμήσω θηλυκά ή αρσενικά;
υ.γ. μπορείτε να μου προτείνετε και κάποιο ζωάκι με αναπηρία, αρκει να είμαι σε θέση να το φροντίσω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Δυα γατακια πιστευω οτι ειναι καλυτερα απο ενα,και για σας και για εκεινα.Δεν εχει σημασια ουτε το φυλο ουτε η ηλικια,αφου τα γατακια θα στειρωθουν.Ουτε να ειναι αδερφακια ειναι απαραιτητο,μερικες φορες ακομα και αδερφακια δεν τα πηγαινουν καλα μεταξυ τους.Ενας σιιγουρος τροπος να παρετε γατακια που θα ειναι τρυφερα και κοινωνικα ειναι να υιοθετησετε ενηλικα νεαρα γατακια,επο εξι-οκτω μηνων και πανω,που θα εχουν ηδη δειξει το χαρακτηρα τους.Γατακια υγιη,με αναπηρια,ολων των χρωματισμων και των φύλων χαριζονται στις αγγελιες,ριξτε μια ματια.
Καλη τυχη!
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Το να υιοθετήσεις 2 γατάκια μαζι, πίστεψέ με θα σε γλυτωσει από πολλους μπελάδες και πολλές ζημιες. Κατα τα άλλα μπορείς να εχεις 2 ευτυχισμενα ζωάκια στο σπίτι σου.
Τώρα, η γνώμη η δική μου ειναι να παρεις ενα θηλυκο και ενα αρσενικό. Αλλά αυτό στο λέω από την δική μου εμπειρία με 2 θηλυκα γατιά μεσα στο σπιτι.
Και βέβαια δεν χρειάζεται να είναι αδελφια.
Ειναι πολύ σωστό απο πλευρας σου, το να θες να παρεις γατάκι με αναπηρια. Μπραβο σου. Και αφου λες οτι εχεις και αρκετο ελευθερο χρονο, θα τα καταφερεις μια χαρα.
Αν κοιτάξεις στο Χαριζονται θα βρεις πααααααρα πολλά γατάκια να περιμένουν για ενα δικό τους σπίτι.
Υπάρχει πάντα και το Πάρκο του Φλοίσβου, όπου υπάρχουν άφθονα γατόνια και ειναι δυστυχως εκτεθημενα στις καιρικες συνθήκες και στους ανεγκεφαλους που υπάρχουν.
Αυτά απο μένα. Καλή χρονιά!

RedCat
Διάσημο μέλος

Τώρα γι'αυτο που ρωτάς. Εξαρτάται τι θέλεις. Μπορείς εσυ να θελεις να εχεις την αποκλειστικότητα
οποτε συνιστώ ένα. Τα δυο θα ασχολούνται και μεταξύ τους και θα ειναι λιγο πιο ανεξάρτητα.Αυτό που ίσως θα πρεπει να σκεφτείς είναι ότι τα έξοδα θα είναι επί δύο (φαγητο,αμμος, εμβόλια)
Εδω είμαστε για οτιδήποτε άλλο θέλεις να ρωτήσεις.
και καλή χρονια!Υ.Γ. αν θελεις λαβε υποψη σου και τον Καραμουζάκο, περιμένει περιπου 5 μήνες ενα δικό του σπιτάκι
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
Στο φορουμ βρισκονται πραγματικα παρα πολλα γατακια που περιμενουν... Το μονο που μπορω να πω για να μην αδικησω κανενα γατονι ειναι οτι ολα ειναι αξιολατρευτα και περιμενουν με αγωνια σπιτακι... Θα ελεγα οτι δυο γατακια ειναι η καλυτερη λυση!! Το φυλο δεν εχει πολλη σημασια εκτος αν κανω λαθος

Καλη επιτυχια με το ψαξιμο

RedCat
Διάσημο μέλος

Υ.Γ. Χριστινάκι μου το καταλαβα και σε ευχαριστώ

ponokefalos
Νεοφερμένο μέλος
Πιστεύω πως μια μέση λύση που ικανοποιεί κ τους δυο μας είναι ο Θωρ και η Πορτοκαλίνα
edit:ή και αυτή η γατούλα
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
Μονο μια επισκεψη στον υποψήφιο/α γατουλι/α θα σας πείσει. Ο χαρακτήρας στα μικρά όντως διαμορφώνεται αλλα δεν ξέρεις πως...στα μεγάλα ειναι ήδη διαμορφωμένος, αυτο φυσικά δεν σημαίνει ότι δεν δένονται μαζί μας. Παντως αν το σκεφτεστε εστω και στον ελαχιστο για τον Μουζη μας, δεχόμαστε αυτες τις μέρες επισκέψεις

Ευχομαι παντως σε οποιο/α γατακι/α και να καταληξετε να σας χαρισει και να του χαρισετε μια ομορφη παρεα...
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
menia
Δραστήριο μέλος
έχει άμεση ανάγκη από σπιτάκι (και μην τον βλέπετε έτσι βρωμυλούλη, θα μπανιαριστεί πριν δοθεί και θα γίνει αρχοντόγατος!)
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Hlianna
Διάσημο μέλος
fnou
Πολύ δραστήριο μέλος

εαν θες εχω εγω να σου δωσω!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Follow*The*Rabbit
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool