Τη γνώμη σας, παρακαλώ!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Κορίτσια για σταματήστε το εδώ γιατί το site έχει μεταλλαχτεί σε ξε-cat-ίνιασμα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

διασκεδαστικοτατο!!!:D :D :D σε καλο γελασαμε και σήμερα!!:D :D (για το προσωπικό μηνυμα που μου στειλε λέω και τις απειλές της). Μιλάμε φοβήθηκα ε.. τρέμω ολόκληρη:D :D :D :D :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eπειδή αυτό το θέμα αποτελεί μίασμα για το my cat και είναι ντροπή (όχι για το δικό μου πρόβλημα, ποτέ δεν θα ντρεπόμουν γι αυτό) να το διαβάζει κάθε νέο (αλλά και παλιό) μέλος θα πρότεινα να το καταστρέψεις Michelle μου γιατί μας σπιλώνει.

Δέσποινα σου θυμίζω τον ακόλουθο κανόνα του MyCat:
Απαγορεύονται αυστηρά οι κάθε μορφής προσωπικές επιθέσεις με την χρήση ειρωνικών, χλευαστικών και προσβλητικών εκφράσεων και οι αρνητικοί προσωπικοί χαρακτηρισμοί. Η κάθε μορφής κριτική πρέπει να γίνεται στις ιδέες και όχι στους ανθρώπους. Οι όποιες προσωπικές αντιπαραθέσεις θα πρέπει να γίνονται σε κόσμιο επίπεδο, και σε ήπιο τόνο, ώστε να μην προσβάλλεται ο συνομιλητής, είτε στα posts είτε στα προσωπικά μηνύματα. Παρακαλούνται τα μέλη να ενημερώνουν τους διαχειριστές εάν λάβουν προσβλητικά προσωπικά μηνύματα ώστε να μπορούν οι παραβάτες να λάβουν τις ανάλογες ποινές.

Λοιπόν, το θέμα έχει παρακτραπεί εντελώς. Το άφηνα ανοιχτό μήπως και τα βρείτε τελικώς, αλλά απ'ότι βλέπω αυτό είναι αδύνατο. Οπότε θεωρώ οτι το καλύτερο που έχει να γίνει θα ήταν να κλειδωθεί.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back