Τη συμβουλή σας....

fru_fru

Δραστήριο μέλος

Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα.
Κατ αρχας εξυπακουεται δεν θελω να κανω διαφημιση σε καποιο σκυλοφορουμ, ντατς???

Ειμαι μελος εκει απ τη στιγμη που μου χαρησαν το Φρου μου, αλλα σκεπτομαι οτι..

Τα μελη δειχνουν θετικα στην προταση μου.. (σε αντιθεση με αλλα σκυλοφορουμ που "δαγκωνουν" λογω υπεροψιας)

Να βαζουμε τις αγγελιες που εχουμε εδω, τοσο για τα σκυλακια οσο και τα γατακια στο φορουμ τους...

Εβαλα αυθαιρετα δυο αγγελιες και ειδα ειλικρινη αποτελεσματα. Το συγκεκριμενο φορουμ δεν ειναι "καβαλημενο" με ρατσες και δε συμμαζευεται. Ισα ισα, προωθει τις στειρωσεις σε ημιαιμα αλλα δεν ξερουν (απ οτι καταλαβα) πως στην ευχη να το κανουν με τοσα αδεσποτα τριγυρω.

Τι λετε ?? Μου δινεται η αδεια να καταχωρω τις "αγγελιες" μας εστω και με το δικο μου νικ νεημ?? (φρου φρου δηλαδη) Πρεπει να αναφερω απο που πηρα τις πληροφοριες η αρκει το να τις καταχωρω???

Θα ηθελα τις αποψεις σας...και τις οδηγιες σας

Ολοι μαζι μπορει να κανουμε τη διαφορα.. τι λετε??

Με εκτιμηση
Κατερινο -φρου φρουδενια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εξυπακουεται οτι περιμενω συμβουλες, ντατς????:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μην το λες αυτό .............μην το λες!!!!!!! :lol::lol::lol:
Δικηγόρο έχεις??? :redface:

Αν αυτοι δεν έχουν πρόβλημα γιατί να έχουμε εμείς; :)
Δεν στέλνεις ένα πμ στην strayshelp (κλειανα) σχετικα; Αυτή συνηθως προωθεί αγγελίες με σκυλάκια και γατάκια και μπορεί το συγκεκριμένο να της έχει ξεφύγει.

Και δικηγορο καραμπινατο εχω, αλλα και στη Κλειαννα το εχω πει. Δε ξερω σε ποιο σκυλοσαιτ καταχωρησε αγγελιες και την "προγγιξαν" (υποψιαζομαι σε ποιο βεβαια) αλλα εγω βρηκα σε αλλο μονο θετικες αντιδρασεις.
Στο φιναλε εμενα θα βρισουν αν το θελουν ....

Τι λετε?

Πρόγγιξαν και την Κλειανα? Για την Αβάνα ήξερα...
Μια δοκιμή θα μας πείσει λοιπον! :)

η ερωτηση μου,

η καταχωρηση γινεται απο το mycat? to stray??? μηπως πρεπει να ονομασω κατι απ τα δυο ???

αν δεν ειναι αναγκη, βαζω το φρου φρουδενιο μου μπροστα και ο,τι καταφερουμε.

απλα θελω ενα ο.κ. για να μη θεωρηθει οτι κλεβω κοπυ ραιτς και δε συμμαζευεται:P

φιλικα
φρου φρου

Μια δοκιμή θα πας πείσει νομίζω..... :hmm:
και σίγουρα δεν θα μας βλάψει. :)

η ερωτηση μου,

η καταχωρηση γινεται απο το mycat? to stray??? μηπως πρεπει να ονομασω κατι απ τα δυο ???

αν δεν ειναι αναγκη, βαζω το φρου φρουδενιο μου μπροστα και ο,τι καταφερουμε.

απλα θελω ενα ο.κ. για να μη θεωρηθει οτι κλεβω κοπυ ραιτς και δε συμμαζευεται:P

φιλικα
φρου φρου

Δεν τίθετε τέτοιο θέμα για αγγελίες νομίζω...

Δεν ξέρω με τα τηλέφωνα δεν ξέρω... περίμενε λίγο και βλέπουμε... :)

Μια δοκιμή θα πας πείσει νομίζω..... :hmm:
και σίγουρα δεν θα μας βλάψει. :)

Η δοκιμη εχει πετυχει, αλλα θελω το ο.κ. για να το βαζω ως φρου φρου αφου δεν θελουν αλλοι να το βαλουν!!!!

Κοιτα, μέχρι τώρα εγώ στέλνω τις αγγελίες μου στην Κλειανα να τις προωθεί.
Οποτε μπορώ να στέλνω και σε εσένα να τις βάζεις και στο συγκεκριμένο.
Θα προτεινω το ίδιο και σε όποιον βάζει συχνά αγγελίες.
Προτεινω να το κάνεις κατά περίπτωση, όχι με ολες αδιακρίτως.

Κοιτα, μέχρι τώρα εγώ στέλνω τις αγγελίες μου στην Κλειανα να τις προωθεί.
Οποτε μπορώ να στέλνω και σε εσένα να τις βάζεις και στο συγκεκριμένο.
Θα προτεινω το ίδιο και σε όποιον βάζει συχνά αγγελίες.
Προτεινω να το κάνεις κατά περίπτωση, όχι με ολες αδιακρίτως.

Καλοδεχουμενες λοιπον!!!

Ελα να σωσουμε οσα μωρα μπορουμε!!

Σε εκτιμω αφανταστα για τη κινηση σου
Φρου

περιμενω νεα σας...:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back