Τιγρίτσα Μπού η γυμνασμένη και η Κόκκος Ζάχαρης με 2 στάλες καφέ Θεσσαλονίκη

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

yasmin1gr

Περιβόητο μέλος

Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
Τιγρίτσα Μπου

Με λενε τιγριτσα αλλα οχι τιγρίτσα οτι να ναι, ειμαι η Τιγριτσα Μπού!
Κανω μουτρακια αλλα ειμαι κα τερατακι, ειμαι γκυλια σαν σοκολατακι αλλα το κυριοτερο? κανω γυμναστικη περιμενοντας να με παρουν . Ναι ναι τεντωνομαι και διατηρουμαι σε φορμα και αμα λαχει καβαλαω και την κοκο τη φιλεναδα μου που τηε επεσαν δυο σταλες καφε πανω της και ολο τη γλυφω να φυγουν αλα δε φευγουν. Ειμαι κοντα 3 μηνων γατιτσα αποπαρασιτωμενη λοιπον και ιδου τα τεντωματα μου
Προσοχη θα δωθω μονο σε σπιτι και μονο αν συμφωνεις με τη στειρωση( αν δε συμφωνεις δεν σε ειδα δε σε ξερω ε? περνα στην επομενη αγγελια)

Κοκκος Ζαχαρης με 2 Στάλες καφέ
Φλαααπ φλαααπ σου κουναω την ουρα μου παρεπιπτοντως το ηξερες οτι εχω το πιο χαριτωμενο [ωλουδακι και το πιο κουνιστο??? Ναι ναι ειμα μια κουκλα.. το μονο μου προβλημα ειναι οτι ολο με γλυφουν τα αλλα, νομιζουν οτι οι σταλιτσες καφε μου θα φυγουν και δωστου καθαρισμα, ειδικα αυτο το αναηρο το τι γλυψιμο μου κανει αλλο πραμα! με γραπωνει γερα μεσα στο κουτι και δε μ αφηνει παρα οταν ησυχασει πια. ειναι καλο παδι ομως δε το παρεξηγω.. τι λεγαμε? αφαιρεθηκα ααα ναι ε λοιπον ψαχνω σπιτακι ναι ναι . Προσοχη το θελω σενιο με υπευθυνους ανθρωπους μεσα χαδιαρηδες που να εκτιμουν το υπερτατο μου ναζι. Φυσικα στειρωση μεσα στο σπιτι καλες τροφες και τα ρεστα εννοοουνται ε? να μη τα ξαναλεμε παλι...τι ελεγα??? ααα ναι ελεγα οτι ειμαι τρομερα μαλακουλα και να προσεχετε προκαλω εξαρτηση :)

ΓατοΟμάδα Θεσσαλονίκης
6979780445(2-4μμ)
Χαλαρή
%CE%A4%CE%B3%CF%81%CE%B9%CF%84%CF%83%CE%B1-%CE%9C%CF%80%CE%BF%CF%852-jpg.172760

Στη γυμναστικη με τα τεντώματα
tigritsagym-jpg.172758

Με την κοκκο ζαχαρης με δυο σταλες καφέ
kokoskafe-jpg.172759

Εδώ το αναπηρο Μπεμπέ Αλέρα εχει βαλει κατω και γλυφι κι αυτο τον κοκκο αλλα οι σταλες καφε παλι δεν φευγουν :)
%CE%B2%CE%B5%CE%B2%CE%B5-%CE%BA%CE%BF%CE%BA-jpg.172761

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• Tigritsagym.JPG
    Tigritsagym.JPG
    280,3 KB · Εμφανίσεις: 124
  • kokoskafe.JPG
    kokoskafe.JPG
    279,8 KB · Εμφανίσεις: 124
  • Τγριτσα Μπου2.JPG
    Τγριτσα Μπου2.JPG
    1,1 MB · Εμφανίσεις: 128
  • βεβε κοκ.JPG
    βεβε κοκ.JPG
    281,5 KB · Εμφανίσεις: 129
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back