Τις κυνήγησε με τη σκούπα!!!

kittycat irene

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η kittycat irene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Άβδηρα (Ξάνθη). Έχει γράψει 177 μηνύματα.
εγω ταιζω αδεσποτα γατια που μενουν εξω απο το σπιτι μας...Χτες τα γατια νιουριζαν χωρις λογο(εχουν μαζευτοι περιπου 7 γατια εξω απο το σπιτι μας)...Ξαφνικα αρχισε να βρεχει...Εγω εβαλα μια γατα μεσα για να μην βραχει(εβαλα μονο μια που δεν φοβαται)...Η γειτινισα(που μαλλον ενοχλιχλιθηκε απο τα νιαουρισματα)εβαλε λουρι στο 1 απο τα 3 σκυλια της,πηρα μια σκουπα και ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΗΣ ΓΑΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΟΥΠΑ :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:Μπορειτε να κρινετε αυτην την συμπεριφορα?????????????:mad::mad::mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ψυχιατρο θελει η γυναικα σιγουρα!εσυ δεν ειπες τιποτα?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δυστυχώς σε τέτοιες περιπτώσεις (το ταϊσμα των αδεσπότων) πρέπει να είμαστε λίγο προσεκτικοί με τους γείτονες για να μην έχουμε τέτοιες αντιδράσεις. και εγω ακόμα που τις ταϊζω στο χώρο της πυλωτής μας προσέχω να έχω μια διπλωματική στάση με τους γείτονες για να βλέπω τι παίζει με τον καθένα τους...

εγω της ειπα οτιοτι δεν ειναι σωστο να φαιρετε ετσι στα καημενα τα αδεσποτα(μερικα ηταν και μωρα σχεδον) και λιγο ελειψε να βαλει τον σκυλο να με φαει!!!!:mad::mad::mad:Και να σκεφτεις δεν μενω σε πολικατικια να πεις ενταξει,φταιω και εγω,μενω σε μονοκατικια

μου αρεσει που εχει και σκυλια...κατα τα αλλα φιλοζωη...:mad:

εγω θα κατεβαζα τον εαψαλμο θα την απειλουσα με μηνυση για προκληση βλαβων σε ζωα κλπ κ θα ενημερωνα κ την φιλοζωικη να της κανει συσταση

τα αδεσποτα σε εμας μενουν ολα στη γωνια. ειναι ενα ακατοικητο σπιτι στη γωνια οποτε εκει δεν ενοχλουν κανενα.

και τι την ενοχλισε,οτι τα καημενα νιαουριζανε μεσα στην βροχη και στο κρυο,τι να πω....αν ηταν αυτη σε αυτην την καταστασει τι θα εκανε,ε?

Μου θύμισες ένα γνωστό μου, που ο γείτονάς του βγήκε και τον έβριζε, επειδή τον ενοχλούσε το καναρίνι του.:blink::down:

Συγγνωμη, αν μενεις σε μονοκατοικια, στη δικη σου αυλη ηταν τα γατακια;;; Μπερδευτηκα.... :redface::redface: Η μοιραζεστε την αυλη;

Η αδελφη μου παει καθε μερα το σκυλο βολτα εδω και 9 χρονια σε ενα χωραφακι κοντα στο σπιτι μας.
Πριν 2 χρονια χτιστηκε απεναντι μια πολυκατοικια...Εδω και ενα μηνα, ειναι μια μλκισμενη στον 7ο οροφο, που οταν βλεπει τον σκυλο να χ..ζει στο ΑΠΕΝΑΝΤΙ χωραφακι φωναζει στην μαμα μου να μην φερνει το σκυλο εδω και πηγαινουν μυγες και κουνουπια σπιτι της. Δηλαδη απο το απεναντι χωραφακι, οι μυγες πανε στον 7ο?????:blink::blink::blink::blink:

Να πω οτι τα κανει στο πεζοδρομιο της, ενταξει. Να φωναζει!
Αλλα και στο χωμα και μεσα σε χορτα, και απεναντι?:blink:
Χθες ειδικα ειχανε ρεσιταλ. Η βλαμμενη γυριζε απο το σουπερ μαρκετ. Ηταν η μαμα μου και η αδελφη μου...Αρχισε παλι να λεει οτι θα φωναζει την αστυνομια κτλ...Ελεγε συνεχεια:"Φολα, φολα στο κωλοσκυλο, φολα φολα...".
Νευριασε και η μανα μου και της ελεγε "φυγε απο εδω βλαμενη γιατι θα αφησω τον σκυλο ελευθερο να σε φαει. Φυγε γρηγορα, ισα που προλαβαινεις...". Και ξεκουμπιστηκε.:lol::lol::lol:

Μωρε θα παω και εγω μαζι καιμια μερα, και θα ξεχασω ολους τους τροπους μου!Αφηστε που ειδε και την γιαγια μου, και της λεει:"εχεις την αλβανεζα(εννουσε την μαμα μου:mad:)και φερνει το σκυλο βολτα, εσυ ανικανη εισαι???":mad::mad::mad::mad::down::down::down:

Ελένη, προφανώς απαράδεκτη η κυρία αυτή, αλλά νομίζω πως το σωστό είναι να μαζεύει κανείς τις ακαθαρσίες του σκύλου του όταν τον βγάζει βόλτα, ακόμα κι αν είναι μέσα σε χόρτα.
Δε δικαιολογείται βέβαια σε καμία περίπτωση το "φόλα στο κωλόσκυλο":down:

Κοίτα, προσωπικά δεν με ενοχλούν καθόλου τα σκυλίσια περιττώματα ούτε στα χωράφια ούτε και στα πεζοδρόμια μπορώ να πω,:P αλλά οι ιδιοκτήτες καλό είναι να τα μαζεύουν με μια σακουλίτσα.
Όχι τίποτα άλλο, αλλά δίνουν λαβή σε τέτοιους μλκς και την πληρώνουν μετά διάφορα αδέσποτα.:/:
Βέβαια, για το ότι η συγκεκριμένη τύπισσα θα ωφελούνταν πολύ από μερικά λεξοτανίλ, ούτε συζήτηση...:happy:

Ελένη, προφανώς απαράδεκτη η κυρία αυτή, αλλά νομίζω πως το σωστό είναι να μαζεύει κανείς τις ακαθαρσίες του σκύλου του όταν τον βγάζει βόλτα, ακόμα κι αν είναι μέσα σε χόρτα.
Δε δικαιολογείται βέβαια σε καμία περίπτωση το "φόλα στο κωλόσκυλο":down:

Ναι, το ξερω και η μαμα μου απο εδω και περα θα περνει σακουλα μαζι, ή φτιαρακι για να τα θαβει!
Ο σκυλος εχει πολυ πλακα γιατι εχει μεγαλωσει με τις γατες στον κηπο, και απο μονος του τα καλυπτει καμια φορα!:lol:

Εγώ τάιζα με μια φίλη κάτι αδέσποτα γατάκια σε ένα ερειπωμένο σπίτι, το οποία ήταν μωρά και αδυνατισμένα και ταλαίπωρα και μια μέρα βρήκα ταμπέλα: ΟΙ ΓΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΣΤΙΑ ΜΟΛΥΝΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΤΕ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ.
Πραγματικά βγήκα εκτός εαυτού αλλά τι να κάνω, άρχισα να αφήνω φαί 1 τετράγωνο πιο κάτω γιατί δεν ήθελα να το ρισκάρω να ρίξουν φόλα στα μικρά. Αυτό πέρυσι.

Φέτος βέβαια στην ίδια γειτονιά ταίζουν παντού και βλέπεις παντού τεράστια γατουλίνια. Χε χε, θα έχει λυσσάξει ο μ... με την ταμπέλα.

Εμενα ειχε γινει σφαγη με την πρωην ιδιοκτητρια. Μουρλαθηκα κι εγω τη πρωτη φορα που απειλησε και μονο που δεν την εδειρα. Βεβαια δεν βοηθαει αυτο, αλλα ημουν απροετοιμαστη και απειλησα με τη σειρα μου για ισοβια καταδιωξη αν παθαιναν κατι τα γατακια (χειροτερη απο το χειροτερο σου εφιαλτη θα γινω για ολη σου τη ζωη, οτι και να γινει) Μετα ηρεμησα και το σκεφτηκα ψυχραιμα. Την επομενη φορα που απειλησε, χαμογελασα, ημουν ευγεναστατη και την ευχαριστησα που πλεον κατεγραφη να απειλει στο κινητο γιατι αν παθουν κατι τα γατακια θα υποστει και τις νομιμες συνεπειες. Φυσικα δεν την ειχα καταγραψει. Μετα πηγα στην αστυνομια και της κανανε συσταση (ηταν φιλοζωος ο αξιωματικος :up::up:) Δεν με ενοχλησε μεχρι να φυγω παλι και πηρα τα οσα γατακια μπορουσα στο χτημα. Αλλα μεχρι τοτε ειχα τρελο αγχος καθε μερα μη τα βρω δηλητηριασμενα :down::down::down:

Επίσης, ειμαι πολύ συγχυσμένη σήμερα, χτύπησαν την πόρτα της φίλης μου της σοφίας που πήρε τα γατάκια της Νότας να της πουν να διώξει τις γάτες γιατί "γέμισε η πολυκατοικία γάτες" και "αν θα πάει να ψηφίσει στο χωριό της στις εκλογές μήπως ψοφήσουν και βρωμι΄σουν".
Και πήραν και το σπιτονοικοκύρη της να κάνουν παράπονα. Για δύο ζωάκια που δεν ακούγονται καν!!! :mad::mad: ΕΙΜΑΙ ΕΞΑΛΛΗ!

Drusilia, να της πεις να αναφέρει στους αχαρακτήριστους που διαμαρτυρήθηκαν και στον σπιτονοικοκύρη ότι, βάσει της νομοθεσίας, δικαιούται να έχει δύο κατοικίδια στο διαμέρισμα, άσχετα από το τι προβλέπει οποιοδήποτε ιδιωτικό συμφωνητικό (κανονισμός πολυκατοικίας ή ενοικιαστήριο).

Χριστινα, εσύ τα έβαλες και με την ιδιοκτήτρια, μπράβο!!
Ευτυχώς ο ιδιοκτήτης της Σοφίας την πίστεψε που του ειπε οτι τα γατάκια δεν δημιουργούν πρόβλημα. Του είπαν ότι έχει βρωμι΄σει το σπι΄τι της και την πήρε τηλέφωνο. .. Δεν πάει καλά ο κόσμος...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back