Cristy-Aris
Νεοφερμένο μέλος
Η Cristy-Aris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 9 μηνύματα.
30-12-13
12:39
Καλημερα σε ολους. Σε λιγους μηνους σκοπευω να μετακινηθω στο εξωτερικο ( Βουλγαρια συγκεκριμενα )κ θελω να παρω μαζι μου τις 6 γατες που εχω. Ξερει καποιος απο εσας να μου πει τι χρειαζεται για την νομιμη μετακινηση τους?? ( οπως διαβατηριο, εμβολια ή κατι σχετικο) ? Ο κτηνιατρος μου πρεπει να μου βγαλει τα διαβατηρια? πρεπει να πληρωσω για την εκδοση τους? ολες οι γατες μου ειναι στειρωμενες στον ιδιο κτηνιατρο. Ευχαριστω εκ των πρωτερον!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
30-12-13
14:04
Απάντηση: Μετακόμιση στο εξωτερικό. Τι κάνουμε με τη γάτα;
Καλησπερα,χρειαζονται διαβατηριο,το οποιο συμπληρωνει ο κτηνιατρος,ενημερωμενα εμβολια,αποπαρασιτωσεις,και τσιπ.Δε γνωριζω αν θα σου χρεωσει ο κτηνιατρος τα διαβατηρια,συνηθως ειναι χωρις χρεωση.Επισης δε νομιζω να σου κανουν ελεγχο σχετικα με τα τσιπ κτλ,αλλα ο νομος τα παραπανω καθοριζει για ταξιδι στο εξωτερικο.
Καλησπερα,χρειαζονται διαβατηριο,το οποιο συμπληρωνει ο κτηνιατρος,ενημερωμενα εμβολια,αποπαρασιτωσεις,και τσιπ.Δε γνωριζω αν θα σου χρεωσει ο κτηνιατρος τα διαβατηρια,συνηθως ειναι χωρις χρεωση.Επισης δε νομιζω να σου κανουν ελεγχο σχετικα με τα τσιπ κτλ,αλλα ο νομος τα παραπανω καθοριζει για ταξιδι στο εξωτερικο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cristy-Aris
Νεοφερμένο μέλος
Η Cristy-Aris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 9 μηνύματα.
30-12-13
19:48
Απάντηση: Μετακόμιση στο εξωτερικό. Τι κάνουμε με τη γάτα;
Moukeli σ' ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες που μου εδωσες, θα επικοινωνησω με τον κτηνιατρο μου. Καλο βραδυ!
Moukeli σ' ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες που μου εδωσες, θα επικοινωνησω με τον κτηνιατρο μου. Καλο βραδυ!
Τελευταία επεξεργασία:
angie str
Νεοφερμένο μέλος
Η angie str αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
06-03-14
16:24
Λίγη Βοήθεια...
Γειά σε όλους! Έχω ένα πρόβλημα, και δεν ξέρω ποιόν να ρωτήσω, οπότε εάν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει, το εκτιμώ. Θέλω να πάω Καναδά, για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά θέλω να πάρω και τη γατούλα μου μαζί. Όταν το είπα στον κτηνίατρο, μου είπε πως δεν ξέρει τι ισχύει για τον Καναδά, αν δηλαδή χρειάζεται κάποιο συγκεκριμένο εμβόλιο ή εξέταση, ή κάτι, και όταν το κοίταξα στο internet, μου φάνηκαν υπερβολικά αυτά που είδα...
Ξέρει κανείς σας τίποτα χρήσιμο; Έστω κάποιο χρήσιμο link;
Γειά σε όλους! Έχω ένα πρόβλημα, και δεν ξέρω ποιόν να ρωτήσω, οπότε εάν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει, το εκτιμώ. Θέλω να πάω Καναδά, για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά θέλω να πάρω και τη γατούλα μου μαζί. Όταν το είπα στον κτηνίατρο, μου είπε πως δεν ξέρει τι ισχύει για τον Καναδά, αν δηλαδή χρειάζεται κάποιο συγκεκριμένο εμβόλιο ή εξέταση, ή κάτι, και όταν το κοίταξα στο internet, μου φάνηκαν υπερβολικά αυτά που είδα...
Ξέρει κανείς σας τίποτα χρήσιμο; Έστω κάποιο χρήσιμο link;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum