Τι έπαθε το καναρίνι;

Miou miou

Νεοφερμένο μέλος

Ο Miou miou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Το κανάρι μου βρέθηκε νεκρό στο κλουβί του. Είναι λες και κάτι το δάγκωσε... Έχει 2 τρύπες στα αριστερά και στα δεξιά του. Το κλουβί βρισκόταν στο μπαλκόνι ψηλά, πάνω σε ένα καρφί. Αποκλείεται να το έκανε η γάτα μου, δεν μπορεί να σκαρφαλώσει τόσο ψηλά... Τι μπορεί να το 'κανε; Τι μπορεί να έπαθε;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μπορεί να ήρθε κάποιο άλλο πουλί και να το χτύπησε αλλά εδώ στην Αθήνα δύσκολο, σε ποιά περιοχή είσαι?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Miou miou, δεν ξέρω καθόλου τι μπορεί να συνέβη στο καναρίνι σου, ελπίζω να βρεθεί κάποιος που να ξέρει από πουλάκια για να σε διαφωτίσει.
Θα ήθελα όμως να σε παρακαλέσω να μη χρησιμοποιείς λατινικούς χαρακτήρες στα μηνύματά σου. Τα greeklish απαγορεύονται από τους κανόνες του MyCat.

Aν ειναι μικρες τρυπες μηπως ηταν κανενα φιδι?:confused: Αν μενεις σε εξοχη.

εμενα του ειχε επιτεθει γερακι,οσο παραξενο και αν ειναι.

εμενα του ειχε επιτεθει γερακι,οσο παραξενο και αν ειναι.

εχουμε γερακια στην αττικη???

λυπαμαι για το καναρινακι σου...

Λοιπόν παιδιά έχω την απάντηση γιατί συνέβηκε και σε εμένα. Είχα δύο πανέμορφα καναρινάκια και μερικά παπαγαλάκια. Η μητέρα μου βγήκε για μισή ώρα από το σπίτι και εκεί έγινε το κακό. Γυρίζοντας δεν υπήρχε ίχνος από τα καναρινάκια παρά μόνο ένα κεφάλι το οποίο δεν το είδα δεν θα το άντεχα. Τα παπαγαλάκια στην θέση τους χωρίς να έχουν πάθει τίποτα. Γάτα δεν υπήρχε στο σπίτι την είχα στο δικό μου. Ρώτησα και έμαθα. Τα καναρινάκια τα τρώνε οι καρακάξες. Τα παπαγαλάκια δεν τα καταφέρνουν γιατί έχουν δυνατό ράμφος και αμύνονται. Αυτό λοιπόν συνέβηκε στο πουλάκι σου.:(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back