Fotini
Διάσημο μέλος
(Δεν γνωρίζω αν υπάρχει παρόμοι θέμα - αν ναι, παρακαλώ διαγράψτε το δικό μου
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Θα έλεγα οτι έμαθα κάποια πράγματα για την ευθυνη του να εξαρτάται απο εσένα ενα πλάσμα. Και τα προβλήματα, και τη χαρά.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Μετα απο αυτο πηραμε και την αποφαση να κρατησουμε και τον μικρο,που ειναι κι αυτος παρα πολυ τρυφερος και εμεις πολυ υπερηφανοι που σωθηκε και ειναι πλεον πολυ καλα.Φυσικα υπαρχουν και καποια αρνητικα οπως η τεραστια ευθυνη που νοιωθω γιαυτα τα 2,καποιες ζημιες μεσα στο σπιτι -παραπανω ωρα για την καθαριοτητα του σπιτιου κτλ.αλλα ειναι πολυ πιο ασημαντα τα αρνητικα απο τα θετικα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
τανια13273
Νεοφερμένο μέλος
πέρσι το καλοκαίρι στο σπιτι μας στην χαλκιδικη μια γλυκια νεαρη γατουλα ειχε γινει μελος τις οικογενειας οταν ειρθε η ωρα τισ να γενησει ειρθε οσο απιστευτο και αν ακουγετε και χτυπισε την πορτα μας ζητοντασ βοηθειαφυσικα την βολεψαμε σε αναπαυτικο καλαθακι με τα μαξιλαρια της την κουνουπιερα της και γενησε με το κεφαλι της ακοτμπισμενο στην παλαμη μου κοιτοντας με στα ματια αξεχαστη εμποιρια
georgia alex
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum