Τι έχει πάθει η γατούλα μου;;;;

Mici

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Mici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 350 μηνύματα.
Πριν από μια ώρα γύρισα στο σπίτι και με το που με άκουσε στην πόρτα ήρθε τρέχοντας και τρίβοντας στα ποδιά μου. :)

Τρέχει στην κουζίνα και ξαφνικά την βλέπω να κάθεται στα τέσσερα ακουμπώντας και την κοιλιά της στο πάτωμα.
Τέντωσε ουρά και λαιμό και άρχισε να έχει συσπάσεις στην κοιλίτσα της για αρκετά λεπτά. Άλλα δεν είμαι σίγουρη ότι έβηξε και λίγο. :hmm:
Ανησύχησα και έσπευσα να την ηρεμήσω χαϊδεύοντας την στην πλάτη και στην κοιλίτσα. Μιλάμε για πολλές και δυνατές συσπάσεις. :hmm:

Όταν ηρέμησε, την έβαλα στον ώμο μου και άρχισα να την χαϊδεύω ήρεμα – ήρεμα και μετά την έβαλα στην αγαπημένη της γωνία και ηρέμησε. Μετά από μίση ώρα άρχισε να τρώει λαίμαργα!!! :)
Το έχει πάθει ποτέ καμιά γατούλα σας;;; :|

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Προχθες εκανε κατι τετοια η δικια μου, και μετα εκανε εμετο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι να σου πω...Όταν το έκανε η Σβουρίτσα μου, ήταν συνήθως γιατί μετά έκανε εμετό τριχόμπαλα :rolleyes:

Kι εγώ όπως η Vicky. Πάντα οι συσπάσεις συνοδεύονταν απο τριχομπαλοεμετό. Aν το ξανακάνει ρώτα το γιατρό.

Τελικά δεν ήταν τίποτα. Άδικα ανησύχησα!!! Έτοιμη ήμουν να την βάλω στο καλάθι και να την πάω στην γιατρό.
Τώρα όταν βάζαμε τις πέργκολες στην βεράντα, η μουρλή έτρεχε σαν παλαβό γύρω, γύρω στον κήπο.
Τώρα έφαγε με όρεξη το κοτοπουλάκι της και κοιμάται στο κρεβάτι μας...:D

άντε και μας ανησύχησες.:D

τριχομπαλες πρεπει να ηταν σημερα εκανε κ ο ζυλιτο εμετο

Άντε Mici --- Όλα καλά! Ευτυχώς δεν ήταν τίποτις!
:up:

Sorry! Που σας ανησύχησα!!! :redface: Είμαι και καινούργια στο άθλημα!!! :redface: Έχω ακόμη πολλά να μάθω για την Mici μου.

Ελένη.

Δεν πειράζει καλύτερα να ανησυχείς και να μην είναι τίποτα παρά να το αγνοήσεις και να τρέχεις μετά!

Tέλος καλό :up: , όλα καλά :up: Kαλέ, μόλις είδα και τη σελίδα της Mici :inlove: με την ιστορία και το άλμπουμ της και λιγόθηκα! Aχου το μωρέ!!! Nα σας ζήσει το μωράκι σας :D

Kαλέ, μόλις είδα και τη σελίδα της Mici :inlove: με την ιστορία και το άλμπουμ της και λιγόθηκα! Aχου το μωρέ!!! Nα σας ζήσει το μωράκι σας :D
Χε, χε, χε... Σε ευχαριστούμε!!! Να είσαι καλά!!! :)

Της ειδα και εγω ειναι πολι ομορφουλα.:)

Της ειδα και εγω ειναι πολι ομορφουλα.:)
Ευχαριστω, ευχαριστω!!! Την λατρευω την ατιμούλα και ας είναι στριμμένο γάτι!!! :D

ωχ! το επαθε κ εμενα μια φορα αυτο..τις πρωτες μερες που πηρα τον le gato μου..τρανταζονταν για λιγο πααρα πολυ αλλα τον πηγα με το ζορι να πιει νερακι και του περασε...μηπως ηταν λοξυγγας γιατι μολις ειχε φαει και ετρεχε σαν παλαβος ειχε λαχανιασει παρα πολυ..αφου μετα καθοταν με την γλωσσα εξω σαν σκυλος:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χαιρομαι που δεν ήταν τίποτε. Πάντως Mici πρέπει να τις δώσεις κάτι για τις τριχόμπαλες. Ίσως μια ξηρά τροφή ειδική για να βγάζει τις τρίχες.. Και ο Prince το κάνει αυτό και μετά κάνει εμετό συχνά πυκνά..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back