ελβίρα
Νεοφερμένο μέλος
Η ελβίρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 27 μηνύματα.
01-07-08
13:58
Μολις ειχα παει στο χωριο μου,την επομενη μερα που το σπιτι ηταν συμαζεμενο ακουσαμε ενα νιαουρισμα.Τοτε ειπα εγω:
-Τι ακουγεται????Απ΄εξω ειναι???
-Ναι καλη μου.Ειπε η γιαγια,ομως ακουγεται λες και ειναι μεσα.
-Μπα αποκλειεται να ειναι μεσα αλλα εχεις δικιο.
Τοτε πηγαμε μεσα στο υπνοδωματιο και.......
-Μηπως ειναι εδω μεσα ενα γατακι???χαχαχα!!Πλακα βρε.
-Καμια πλακα.Σοβαρα μιλας??αμαν!
Και τοτε ειδαμε ενα μωρο γατακι κατω απο το κρεβατι το μεγαλο που δεν το χρησιμοποιουσαμε!!!!!!!!!!Απιστευτο και ομως αληθινο!!!!!!!!!Βρηκαμε μονο 1 :cat:.Μετα η γιαγια μου ειπε:
-Μαλλον μπηκε πριν απο λιγες μερες γιατι αλλιως θα ειχε πεθανει.Α ναι τοτε που μπηκε ο θειος σου*αφησε ανηχτη τηπορτα και μπηκε και μετα την εκλεισε την ωρα που ηταν να φυγει.Και πραγματικα καπως ετσι εγινε...Τοτε ρωτησα την γιαγια μου αν θα το κρατησουμε και εκεινη ου αγαπουσε και ακομα αγαπαει τα

δεχτηκε!...
*μαλλον.ΤΕΛΟΣ.Σας αρεσε?????????
-Τι ακουγεται????Απ΄εξω ειναι???
-Ναι καλη μου.Ειπε η γιαγια,ομως ακουγεται λες και ειναι μεσα.
-Μπα αποκλειεται να ειναι μεσα αλλα εχεις δικιο.
Τοτε πηγαμε μεσα στο υπνοδωματιο και.......
-Μηπως ειναι εδω μεσα ενα γατακι???χαχαχα!!Πλακα βρε.
-Καμια πλακα.Σοβαρα μιλας??αμαν!
Και τοτε ειδαμε ενα μωρο γατακι κατω απο το κρεβατι το μεγαλο που δεν το χρησιμοποιουσαμε!!!!!!!!!!Απιστευτο και ομως αληθινο!!!!!!!!!Βρηκαμε μονο 1 :cat:.Μετα η γιαγια μου ειπε:
-Μαλλον μπηκε πριν απο λιγες μερες γιατι αλλιως θα ειχε πεθανει.Α ναι τοτε που μπηκε ο θειος σου*αφησε ανηχτη τηπορτα και μπηκε και μετα την εκλεισε την ωρα που ηταν να φυγει.Και πραγματικα καπως ετσι εγινε...Τοτε ρωτησα την γιαγια μου αν θα το κρατησουμε και εκεινη ου αγαπουσε και ακομα αγαπαει τα

δεχτηκε!...*μαλλον.ΤΕΛΟΣ.Σας αρεσε?????????
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα.
01-07-08
16:57
Είναι ένα υπέροχο παραμυθάκι μικρή μου...Πόσο είναι τώρα το γατάκι σας???
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ελβίρα
Νεοφερμένο μέλος
Η ελβίρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 27 μηνύματα.
01-07-08
17:27
ειναι....
ειναι περιπου 1,5 ετων.Και δεν ειναι παραμυθι!!!!!!!!αληθεια ετσι εγινε..αλλα ευτηχως που δεν ειχε περασει πολυς καιρος γιατι αλλιως.....
ειναι περιπου 1,5 ετων.Και δεν ειναι παραμυθι!!!!!!!!αληθεια ετσι εγινε..αλλα ευτηχως που δεν ειχε περασει πολυς καιρος γιατι αλλιως.....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum