Τι βούρτσα να του πάρω;

h.k

Νεοφερμένο μέλος

Ο Χάρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 46 μηνύματα.
Θέλω να χτενίσω τον Δία ο οποίος είναι ο κούκλος ragdoll της φωτογραφίας αλλά δεν ξέρω ποιο είδος βούρτσας ενδείκνυται για τη γούνα του (ημιμακρύτριχη μαλακή).Πήρα μια από το pet city η οποία έχει μεταλλικά δοντάκια αλλά δεν ξέρω αν είναι η ιδανικότερη.Εχετε κάτι να προτείνετε με βάση το είδος του τριχώματος του?Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!:):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και εμείς για το Φαλντό μας που ειναι ημιμακριτριχο τετοια εχουμε παρει. Νομιζω οτι ειναι οτι καλυτερο για το συγκεκριμένο τρίχωμα καθώς το furminator είναι για πιο κοντοτριχα γατια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Τι βούρτσα να του πάρω?

Εγω θα ελεγα να μιλησεις καλυτερα με την εκτροφεα του,γιατι καθε φυλη χρειαζεται διαφορετικη περιποιηση.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back