Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα.
24-12-08
01:30
Καθε χρονο κανουμε μικρα δωρακια μεταξυ μας..εγω κανω και στα γατακια μου..φετος πηρα ενα κοκκινο βελουδικο κολαρακι με κοκκινο κουδουνακι και ενα χνουδοτο ποντικακι στη λουνιτσα ,στο ρορη πηρα 3 ποντικακια που του αρεσει να παιζει και ενα μπαλακι που αναβοσβηνει και στη τερεζουλα ενα κολαρακι με στρασακια σβαροφσκι..καθε χρονο τους κανω δωρακι ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα.
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα.
24-12-08
08:19
Εγώ θα της πάρω ένα μεγάλο γατόσπιτο-νυχοδρόμιο μια κι αυτό που έχει τώρα είναι μικρό και δεν το δίνει και πολύ σημασία!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini
Διάσημο μέλος
Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα.
24-12-08
11:36
Εμείς προτιμήσαμε treats για φέτος!

vickymoon
Διάσημο μέλος
Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα.
24-12-08
11:38
εγω θα τους παρω ενα ωραιο φουστανι να φοραω να με βλεπουν κ να ευχαριστιουνται που θα ειμαι ομορφη

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα.
30-12-08
08:47
εγω θα τους παρω ενα ωραιο φουστανι να φοραω να με βλεπουν κ να ευχαριστιουνται που θα ειμαι ομορφη![]()

Ωραια ιδεα μου εδωσες τωρα!

Θυσια για τα γατάκια μας γινομαστε ρε παιδι μου

Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα.
30-12-08
10:03
χοχοχοχοχο

Fotini
Διάσημο μέλος
Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα.
30-12-08
13:30
εγω θα τους παρω ενα ωραιο φουστανι να φοραω να με βλεπουν κ να ευχαριστιουνται που θα ειμαι ομορφη![]()
Φουστάνι να πάρεις...γούνα να μην πάρεις και τρομάξουν τα καημένα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum