Τι δώρο θα κάνετε στα αγαπημένα σας ζουζουνάκια;

Giannis-Vivi

Δραστήριο μέλος

Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα.
Καθε χρονο κανουμε μικρα δωρακια μεταξυ μας..εγω κανω και στα γατακια μου..φετος πηρα ενα κοκκινο βελουδικο κολαρακι με κοκκινο κουδουνακι και ενα χνουδοτο ποντικακι στη λουνιτσα ,στο ρορη πηρα 3 ποντικακια που του αρεσει να παιζει και ενα μπαλακι που αναβοσβηνει και στη τερεζουλα ενα κολαρακι με στρασακια σβαροφσκι..καθε χρονο τους κανω δωρακι ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ τους πήρα μπαλίτσες χνουδωτές (ανιμαλ πριντ),την αγαπημένη τους τροφή:up: και ένα παιχνιδάκι γούνινο με ποντικάκια που έχουν ελατήρια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ θα της πάρω ένα μεγάλο γατόσπιτο-νυχοδρόμιο μια κι αυτό που έχει τώρα είναι μικρό και δεν το δίνει και πολύ σημασία!!:)

Εμείς προτιμήσαμε treats για φέτος!;)

εγω θα τους παρω ενα ωραιο φουστανι να φοραω να με βλεπουν κ να ευχαριστιουνται που θα ειμαι ομορφη:lol::lol::lol:

εγω θα τους παρω ενα ωραιο φουστανι να φοραω να με βλεπουν κ να ευχαριστιουνται που θα ειμαι ομορφη:lol::lol::lol:
:lol::up::lol::up::lol::up:
Ωραια ιδεα μου εδωσες τωρα!:lol:
Θυσια για τα γατάκια μας γινομαστε ρε παιδι μου:lol:

χοχοχοχοχο:D

Φουστάνι να πάρεις...γούνα να μην πάρεις και τρομάξουν τα καημένα:P;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back