Τι είδαν τα μάτια μου!!

μελινάκι

Πολύ δραστήριο μέλος

Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα.
ακουστε ..ή μαλλον ..διαβαστε τι εγινε χτες. χτες το μεσημερακι ημουν εξω ο μπαμπας μου εψηνε στην ψησταρια οταν το σκυλι μου αρχισε να ''διαμαρτυρεται'' να κλεει να γαυγιζει. παω να δω τι ηταν κοιταω καλα καλα και παρατηρω στο χωμα κατω απο ενα δεντρο ενα σπουργητακι πεσμενο... ηταν ζωντανο το πηρα στα χερια μου και αυτο προσπαθουσε να φυγει χωρις να μπορει να πεταξει... το παω στην μαμα μου και μου λεει να το πεταξω στον αερα να πεταξει πιστευοντας πως μπορει να πεταξει. ο γατος μου καθοταν εκει κοντα ξαπλα. εκει που κρατουσα το πουλι ταραγμενη οπως ημουν και φοβομουν μην το κραταω πολυ σφυχτα ..μου εφυγε απο τα χερια!!!!! ο γατος μου σηκωνεται σαν αστραπη!! το αρπαζει με το στομα του και εφυγε σφαιρα!!! ταραχτηκα τοσο πολυ που πριν απο λιγο το κρατουσα ζωντανο στα χερια μου και λιγα δευτερολεπτα μετα το ειχε στο στομα του και η τυχη του ηταν σιγουρα ασχημη...:( :cry: :cry: αρχισα να φωναζω σαν υστερικη η γειτονες νομιζαν οτι παθαμε μεγαλο κακο.:redface: :redface: αν τον ειχα εκεινη την στιγμη στα χερια μου θα τον εκανα κομματακια:mad: :mad: :down: τοσα νευρα ειχα!!! απο την αλλη ομως η μαμα μου λεει πως αυτη ειναι η φυση του και πως οταν βλεπει πουλακι θελει να το κυνηγισει αφου για αυτον ειναι φυσιολογικο. απεισης νιωθω ασχημα αφου και εμεις (οσοι δεν ειμαστε χορτοφαγοι) τρωμε κρεας επομενως, αν οχι εμεις, καποιος σκοτωνει αυτα τα ζωα για να τα φαμε εμεις:redface: :redface: :( μηπως ειμαι αδικη που του φωναξα απο την αλλη αυτη η σκηνη ηταν φρικτη με το πουλακι. ασε που το πουλακι αμφιβαλλω αν θα ζουσε χωρις την μαμα του να το φροντιζει. παντος μετα απο αυτο δεν μπορω να τον πλησιαζω...:confused: :| :cry: :cry: :sick: :mpliaks:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μελινάκι, δεν βλέπω τίποτα παράλογο ή κακό σε αυτό που έκανε ο γάτος σου. Το να τον μαλώσεις θα ήταν παράλογο. Είναι η φύση του είτε μας αρέσει είτε όχι.
Απλά την επόμενη φορά, αν σου ξανασυμβεί πάλι κάτι τέτοιο, φρόντισε να βρίσκεσαι μακριά από το γάτο όταν θα βοηθάς το πουλάκι!;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι ναι δεν ειπα οτι το να πιασει το πουλακι ηταν παραλογο αλλα δεν τον ειχα ξανα δει να το κανει και σοκαριστηκα!:blink: :eek: δεν ειναι και οτι πιο ευχαριστο...:( σευομαι τωρα πλεον οτι αυτη ειναι η φυση του αλλα προς το παρον τουλαχιστον δεν μπορω να τον πλησιασω...:|

έτσι είχε φέρει ένας γατούλης μου κάποτε ένα καναρινάκι και όταν πήγα να του το πάρω το έσφηξε περισσότερο και.... έγινε το μοιραίο...:( η εικονα ηταν σαν τον συλβεστρο και τον τουιτη...
μετά από λίγο ήρθε ο γειτονας και με ρωτουσε αν το ειχα δει γιατι του ειχε φυγει απο το κλουβι.. εγω φυσικα εκανα την "κινεζα":whistle: :whistle:

να σου πω καλα εκανες και για εσενα και για αυτον. δεν τον ξερω κιολας τον ανθρωπο αλλα ποιος ξερει τι θα ακουγες για το καναρινακι:( :redface: και εκτος αυτου ειναι καλυτερο να νομιζει πως απλως εφυγε παρα να μαθει πως εγινε γευμα για τον γατουλη σου:redface: :redface: :redface: :( παντος το θεαμα πρεπει να ηταν...:down: :/: :cry: :sick: :mpliaks: :blink: :eek:

Να σκεφτείς οτι και το πουλακι αυτο καποιο αλλο γλυκουλι πλασματακι της φυσης κυνηγά και τρώει. Κατα τη γνωμη μου πιεσε λιγο τον εαυτο σου και πλησιασε τον γατούλη. Δεν θα καταλαβαινει ο κακομοιρης για πιο λόγο βρισκεται σε δυσμενια:(.
Μαλλον κι αυτος θα βρισκει εξισου παραλογη την συμπεριφορά σου αν πιστευει οτι δεν εισαι παρα ενας μεγαλοσωμος γατος. Εκτος κι αν ειναι περηφανος που σου εκλεψε το θηραμα;)

μαλλον το δευτερο εγινε:redface: :confused: :hmm: :/:

να σου πω καλα εκανες και για εσενα και για αυτον. δεν τον ξερω κιολας τον ανθρωπο αλλα ποιος ξερει τι θα ακουγες για το καναρινακι:( :redface: και εκτος αυτου ειναι καλυτερο να νομιζει πως απλως εφυγε παρα να μαθει πως εγινε γευμα για τον γατουλη σου:redface: :redface: :redface: :( παντος το θεαμα πρεπει να ηταν...:down: :/: :cry: :sick: :mpliaks: :blink: :eek:

ασε που μπορει να εκανε κακο στον γατουλη μου.... και εγω καπως ετσι το σκεφτηκα... στεναχωρηθηκα και για το κανρινακι βεβαια και θυμωσα γιατι δεν καταφερα να του το παρω ...
το θεαμα ηταν οντως σκληρο... δακρυσα οταν το ειδα το καημενο να παλευει να φυγει απο τα δοντια του:cry:

εγω εγινα ρεζιλη αφου αρχισα να τσιριζω:redface:

Δεν φταίει ο γάτος, αυτός ο κακομοιρούλης νοιώθει περήφανος για ότι έκανε. Μην του κρατάς μούτρα, όσο και να είναι άσχημο σαν θέαμα για το είδος του αποτελεί στοιχείο της καθημερινότητας του.:)

Πάντως κι εγω θα τσίριζα, όσο κι αν αδικούσα το καημενο το γατακι..... Ξερω πως ειναι στη φυση του αλλά θα ειχα την ελπίδα πως από τις φωνες μπορει και να το αφηνε......
:redface: :redface: :redface:
Μούτρα δεν θα τους κράταγα πάντως ασχετως κατάληξης
Κάποτε ειχα σωσει ενα πουλάκι και μάλιστα από εδεσποτη γατούλα. Μικρη ήμουν αλλά το θυμαμαι. Αρχισα να τη κυνηγαω να σωσω το πουλάκι κι από το φόβο της το άφησε. Πρέπει να με μίσησε η καημενη.....
:confused: :confused: :/: :/:

Κι εγω...
Οταν ειδα το Σιβα με το ποντίκι στο στόμα, ΤΣΙΡΙΞΑ τοσο δυνατά που τα έχασε και του ξέφυγε...
Το αποτέλεσμα ηταν να συνεχίσω να τσιρίζω και να τρέχω πανικόβλητη, γιατί το ποντίκι κυκλοφορούσε μέσα στο σπίτι ελεύθερο...:(

Πάντως "συγχώρεσε" το γάτο σου Μελινάκι. Εξάλου το σπουργιτάκι μάλλον δεν ειχε μέλλον.

οκ τον συγχωρεσα ηδη! αφου ειναι τοσο τρυφερουλης πως μπορω να του κραταω μουτρα;:redface: :lol: :D ολο ερχετε και μου τριβετε και ζηταει χαδακια...:happy: :) :P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back