Τι είναι καλύτερο, να τη μεταφέρω ή να την αφήσω σπίτι;;;

jollie

Νεοφερμένο μέλος

Η Ναντια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 46 μηνύματα.
Καλημερα...την παρασκευη θα παω στο χωριο μου στην αρτα και θα γυρισω Δευτερα μονο και μονο για να μην αφησω πολλεσ μερες την γατουλινα μου.Ειναι καλυτερα να την αφησω σπιτι με νερακι φαγητο παντου οπως ειχατε πει σε ενα αλλο κειμενο που εχω διαβασει η ειναι καλυτερα να την προσεχει σπιτι της μια πολυ καλη μου φιλη που ξερω οτι θα την προσεχει καλα και την αγαπαει(ειναι η νονα της :P)
σε περιπτωση που μου προτεινετε να την αφησω σπιτι μονη της θα ερχεται η νονα της να την βλεπει μια φορα την μερα.Α πλα δεν θελω να νομισει η ζιολη μου οτι την παρατησα:(στην αρτα δεν θελω να την παρω γιατι εχουμε και σκυλο και γενικα δεν τους εμπιστευομαι οτιθα κλεινουν τις πορτες και θα ειναι προσεκτικοι και δεν θελω να την περιορισω σε ενα μικρο δωματιο.δεν εχουμε κανει και τα εμβολια μας ακομη κανουμε αποπαρασιτωση.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Τι είναι καλύτερο, να την μεταφέρω ή να την αφήσω σπίτι???

Στο σπίτι φυσικά , 3 μέρες δεν θα πάθει τίποτα.Αν έρχετε και η νονά να της κάνει λίγο παρέα θα είναι πολύ καλύτερα για όλους .
Εγώ είχα το ίδιο δίλλημα όταν ημουν μικρός και είχα πάρει την πρώτη μου γατούλα τότε (κεραμιδάκι αδέσποτο).Η οποία μέσα στο διαμέρισμα ήταν κύρια , βασίλισσα καμμία ζημιά ούτε νύχια δεν έξινε .Έπειτα από 5 μέρες στο χωριό όπου εμείς έχουμε περιφραγμένη αυλή και υπό επίβλεψη ήταν έξω και έκανε βόλτες , μάζεψε ότι ποντίκι υπήρχε (4) δεν άφησε σπουργίτι για σπουργίτι (8-9 αν θυμάμαι καλά) και γενικότερα βγήκε ο κρυμμένος ευατός του αίλουρου από μέσα της.Πεταλούδες,σκαθάρια,λουλούδια φύλλα ότι μπορείς να φανταστείς να έκανε σε γραμμές μπροστά από την πόρτα του σπιτιού.Περιτό να σου πώ την Δευτέρα που γυρίσαμε στο διαμέρισμα τι προσπάθειες έκανα για να την κάνω πάλι "κυρία".Παρότι στειρωμένη είχε το μυαλό της αλλού .Δεν της το χαλάσαμε το χατίρι βέβαια (κάθε φορά στο χωριό την παίρναμε μαζί)παρότι μετά υποφέραμε .

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα.:)
Να ξερεις κατι..οι γατες δενονται παρα πολυ με το σπιτι τους.Εγω πιστευω οτι ειναι καλυτερα να μεινει στο δικο της χωρο,και να ερχεται η φιλη σου να την βλεπει.Απλα..χρειαζεται μια προσοχη στις πορτες,τα παραθυρα κλπ.Να εχει το νου της δηλαδη..μην ξεγλυστρησει απο καμια πορτα.
ΥΓ.Τα δικα μου θα παθαιναν σοκ ,αν τα πηγαινα σε αλλο σπιτι.Βεβαια εξαρταται και απο την προσωπικοτητα του γατιου.Αλλα ειναι γεγονος οτι οι γατες δενονται φοβερα με το χωρο τους.:)

Εγώ πρόσφατα άφησα τον δικό μου 8 μέρες μόνο του. Με το φως του απορροφητήρα αναμμένο, 3 λεκάνες άμμο, μια ταϊστρα ξηρά τροφή και το μπωλ του στην ντουζιέρα με την βρύση να στάζει. Δεν είχα κάποιον να πάει να τον επισκεφτεί, και όταν γύρισα τον βρήκα και αυτόν και το σπίτι (γιατί είναι εξαιρετικά ζωηρός) σε άψογη κατάσταση. Απλά έπαθε σοκ όταν μας είδε μπροστά του (εμένα και τη σκύλα μου). Μετά από τόση μοναξιά θα νόμιζε ότι είμαστε οφθαλμαπάτη!:P

Σας ευχαριστω παρα πολυ...και το αγορι μου αυτο υποστιριζει να μην της αλλαξω περιβαλλο αφου το λετε και εσεις αυτο θα κανω.αρα βαζω φαγητο και νερο σε μπολ που δεν θα μπορει να τα ριξει,χαμιλη μουσικη,κανενα φορεμενο ρουχο μ πανω στο καναπε(ετσι διαβασα)βγαζω μπριζες,και φυλαω πραγματα που σπανε.α και καθαρη αμμο εννοειται.αυτα μονο και θα ειμαστε ενταξει?:hmm:

Ναι..ετσι πιστευω.Εγω παντως..δεν αφηνω ραδιοφωνο στην πριζα...για παν ενδεχομενο.:worry:Αν εχεις κανενα ραδιοφωνακι με μπαταριες..καλυτερα θα ειναι.:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back