Τι θέλει να πει το γατί;

παμαμπου

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 315 μηνύματα.
άρχισε μαζί με τα πρώτα συνάχια του φθινοπώρου...είμαι κ λίγο αλλεργική, το φτάρνισμα είναι ασταμάτητο..μόνο που αυτό το φθινόπωρο το φτάρνισμα δεν ήρθε μόνο του...γιατί όποτε φταρνίζομαι..δευτερόλεπτα αργότερα η παμαμπού..μου απαντάει!είναι ένα νιαρ νιαρ..όχι νιαούρισμα ακριβώς σαν να θέλει να μου πει κάτι.έχει κάποιος μια αντίστοιχη εμπειρία;είναι δυσφορία;είναι συμπόνια;(αμφιβάλλω..)..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παμαμπου, το ίδιο πράγμα έχω παρατηρήσει κι εγώ με τη μεγάλη μου όταν φταρνίζομαι! :hehe:
Δεν το κάνει πάντα, υπάρχουν όμως φορές που φταρνίζομαι και μετά την ακούω να μου νιαουρίζει 2 - 3 φορές σιγανά, όχι όπως κάθε άλλη φορά.
Μπορεί να κοιμάται όταν φταρνίζομαι, να ξυπνήσει και να νιαουρίσει έτσι.
Σκέφτηκα μήπως νομίζει ότι τη μαλώνω και μπερδεύεται; :lol:
Ειλικρινά, ούτε εγώ έχω βγάλει άκρη με αυτό! ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλέ μάλλον ''γίτσες'' θα σας μουρμουραν τα μωρα σας:D

Συμφωνω με την οφηλια ισως να προσθεσω "με τρομαξες"μαζι με το γειτσες :);)

Εγω νομιζω πως δεν ειναι γειτσες αυτο που λενε. Τα δικα μου βεβαια δεν το κανουν αυτο, ισως γιατι λογω του οτι εχω αλλεργικο συναχι ειναι μαθημενα να ακουνε φτερνισματα.
Το φτερνισμα εχει περιπου τον ιδιο ηχο με τον ηχο που κανουν οι γατες οταν θελουν να επιτεθουν ή να δηλωσουν πως ειναι ετοιμες για επιθεση, το λεγομενο φτυσιμο. Εχω λοιπον την εντυπωση πως η απαντηση τους δηλωνει πως νοιωθουν παραξενεμενα απο αυτο που ακουν.
Λεω τωρα εγω, μπορει να κανω και λαθος βεβαια...:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back