Τι θα απογίνει ο Ντίντο;

Unicorn

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Unicorn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 189 μηνύματα.
Λοιπόν η ιστορία του Ντίντο έχει ως εξής. Πήγα τριήμερο του Πάσχα στο Διδυμότειχο. Σε επίσκεψή μας στην θεία του φίλου μου διαπιστώσαμε ότι μπροστά στην μπαλκονόπορτα του σπιτιού, μόλις είχε γεννήσει μια γάτα 4 μικρά, πάνω στο πατάκι. Η συγκεκριμένη γάτα ήτανε πολύ φοβιτσιάρα και λόγω του ότι από εκείνη την πόρτα μπαινόβγαινε κόσμος, η καημένη η γάτα τα παιξε και άρχισε να τα παίρνει ένα ένα προς άγνωστη κατεύθυνση. Παίρνει το ένα, πηδάει πίσω από το φράχτη, κάνει ένα κύκλο και εξαφανίζεται. Ο φίλος μου, για να μην τρομάζει η γάτα, παίρνει τα γατάκια (όπως ήτανε στο πατάκι δηλαδή) και τα πάει δίπλα στο φράχτη, για να μη χρειάζεται η γάτα να ξαναέρχεται στην μπαλκονοπορτα και ενδεχομένως να τρομάξει να πλησιάσει. Εν τω μεταξύ στο σπίτι ήτανε και τα 2 μικρά ανίψια του φίλου μου (μικρά λέγοντας 6-7 χρονών περίπου) που καταχαίρονταν με τα γατάκια. Πήγανε λοιπόν και στρογγυλοκάθισαν μπροστά στο πατάκι (στο φράχτη). Εμείς τους φωνάζαμε πως αν στέκονται εκεί, δεν πρόκειται να ξαναγυρίσει η γάτα πίσω, θα φοβάται να πλησιάσει.Τεσπα, μετά από κανένα τέταρτο έρχεται και παίρνει το 2ο, και μετά από κανα 10λεπτο και το 3ο. Ο 4ος όμως, ο Ντίντο, ξέμεινε.. Τα βλαμμενα δεν ξεκόλλησαν από δίπλα του, τον πείραζαν τον χάιδευαν κλπ. Πέρασε κανένα 40λεπτο-50λεπτο, είχανε μαζευτεί και άλλες γάτες, αλλά πουθενά η μάνα. Λίγα λεπτά μετά ξεκίνησε και μπόρα. Επειδή δεν ήμασταν σίγουροι για το αν θα γυρίσει η μάνα, το γατάκι το πήραμε μαζί μας στη Θεσσαλονίκη. Σταματήσαμε σε ένα φαρμακείο, πήραμε βρεφικό γάλα σε σκόνη, μια σύριγγα, το ταϊσαμε και κάναμε το σταυρό μας να επιζήσει. Ο μικρούλης είναι 3 ημερών (γεννήθηκε τη Δευτέρα του Πάσχα το μεσημέρι) και το φροντίζει η μαμά του φίλου μου (που έχει ξανακάνει πολλές φορές κάτι αντίστοιχο στο παρελθόν). Το πρόβλημα είναι πως το γατάκι δεν μπορώ ούτε εγώ να το κρατήσω (λόγω αλλεργίας), ούτε ο φίλος μου (γιατί ζουν στο σπίτι της γιαγιάς και η γιαγιά επιτρέπει μόνο το σκύλο τους -- να φανταστείτε το γατάκι είναι κρυφά μέσα στο σπίτι απ'τη γιαγιά!) Αυτό τώρα είναι πολύ μικρό, αλλά σε 10 μερες δε θα μπορεί να κρυφτεί, κ έτσι μάλλον θα πρέπει να το δώσουμε. Ωστόσο, 10-12 ημερών γατάκι, δεν είναι πολύ νωρίς για να υιοθετηθεί;εγώ θα μπορούσα να το κρατήσω για κανα μήνα ξερω γω, μέχρι να μεγαλώσει λίγο, αλλά το πρόβλημα είναι ότι εγώ δουλεύω όλη μέρα και δε ξέρω αν θα μπορεί να το φροντίσει κάποιος στο σπίτι με την ίδια ευλάβεια που θα το φρόντιζα εγώ ή ο φίλος μου ή η μάνα του φίλου μου.. Τι μου προτείνετε να κάνω;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:hmm:Εγω θα σου προτεινα να προσπαθησεις να το φροντισεις για ενα μηνα, μεχρι να μεγαλωσει, ωστε να μπορει να υιοθετηθει. Μετα βρες ενα συγγενη-γατοφιλο για να το υιοθετησει. Ετσι θα μπορεις να ξερεις εαν το φροντιζουν ή οχι! Καλη η ιδεα μου ή οχι?(Μαλλον οχι ε?:()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βασικά κι εγώ αυτο θα πρότεινα..Να κάνεις υπομονή μέχρι να μεγαλώσει.Παράλληλα μπορείς να ρωτήσεις για συμβουλές σε κάποιον κτηνίατρο και μη ξεχνάς πως είμαστε κι εμείς κοντά σου!

γμτ δεν ειμαι κ κοντα να τον αναλαμβανα κ εγω το εχω ξανακανει κ ξερω :hmm: να τον μεγαλωσει λιγο να γινει 1 μηνα κ να βρουμε να το δωσουμε καπου

Παιδιά, σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Σορρυ για την καθυστέρηση, αλλά λόγω δουλειάς δεν προλαβαίνω να μπαίνω κ πολύ. Ο γατούλης είναι μια χαρά. Βέβαια έχω μέρες να τον δω γιατί έχει ταξιδέψει απο χτες στην Αθήνα με τη μαμά του φίλου μου (δε το αφήνουν στιγμή στο σπίτι μόνο του) και θα τον ξαναδώ από βδομάδα. Ακόμα δε ξέρω τι θα γίνει.. Οι δικοί μου ούτε λόγος να μπει εδώ, δε θέλουν με τίποτα (όχι γιατί μισούν τα ζώα, απλά δένονται πολύ και μετά θα θέλουν να το κρατήσουμε όπωσδήποτε και 1) δεν γίνεται λόγω αλλεργίας μου και 2) δε θέλουν γιατί μετά τις 2 απώλειές μας, δεν αντέχουν τέτοια δεσίματα).Εγώ δυστυχώς δεν έχω καθόλου χρόνο να το φροντίζω αποκλειστικά. Θα πρέπει οπωσδήποτε κάποιος στο σπίτι να ασχοληθεί όλες τις ώρες που λείπω εγώ (και ναι, λείπω όλη μέρα, δυστυχώς).Θα συζητήσω με τη μητέρα του φίλου μου και θα σας πω τι θα γίνει. Πάντως για το που θα το χαρίσουμε, ήδη υπάρχουν προτάσεις για οικογενειακούς φίλους (όπως ειπώθηκε νωρίτερα), και φυσικά όχι σε οικογένειες όπου υπάρχουν μικρά παιδιά. Αλλά αυτό θα το δούμε εν καιρώ. Θα σας ενημερώσω παιδιά! :)

Τελικά ο μικρός δεν επέζησε.. Δε θα ψάξω να δω τι έφταιγε, γιατί θα πω ότι ίσως κατά πρώτο λόγο έφταιγα εγώ που το πήρα μαζί μου. Μία στο εκατομμύριο να γυρνούσε η μάνα να το πάρει, της το στέρησα, και του στέρησα και τη ζωούλα.. Έπειτα μπορώ να βρω χίλιους δυο υπαίτιους, αλλά δε θα μπω στον κόπο.. Σίγουρα πάντως πήγε σε ένα κόσμο καλύτερο από αυτόν..

αχ δεν πειραζει καλο μου συμβαινουν κ αυτα δεν πειραζει αναπαυτηκε το κακομοιρο χωρις την μανουλα του θα ηταν δυσκολο να το μεγαλωσεις ειναι καλυτερα ετσι ασ αναπαυτει η ψυχουλα του κ ασ κανουμε ολοι μαζι μια προσευχη να ειναι καλυτερα εκει που πηγε

Uni μην έχεις τύψεις καλή μου, και μην το σκέφτεσαι ούτε δευτερόλεπτο αυτό που είπες πιο πάνω. Έκανες το καλύτερο που μπορούσες για να σώσεις ένα γατάκι σχεδόν καταδικασμένο. Υπήρχε μεγάλη πιθανότητα να μην τα καταφέρει, ακόμα μεγαλύτερη δε αν δεν το έπαιρνες, και το ήξερες.

Θα συμφωνησω με την Μισελ Εκανες αυτο που επρεπε !

Eγω τωρα ειδα το μηνυμα!!! Δεν πειραζει Unicorn!!! ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ αυτα!!! Ολα τα 'χει η ζωη, και χαρες, και λυπες!! Τουλαχιστον σκεψου οτι θα ζει καλυτερα εκει πανω:|

Σιγουρα εκανες οτι καλυτερο!!

Θυμώνω με εκείνους που πίστεψαν από την αρχή ότι είναι τελειωμένη υπόθεση και ότι θα πεθάνει. Θυμώνω όμως ακόμα περισσοτερο με εκείνους που πίστεψαν οτι θα ζήσει και που υποτείθεται θα φρόντιζαν για αυτό... :down: Ο κόσμος τελικά είναι πολύ στον κόσμο του, εγώ αυτό έμαθα με αυτό το συμβάν.

μα εαν δεν ηξεραν δεν φταισ εσυ καλη μου

"Ήξεραν" κ απλά επαναπαύτηκαν κάνοντας εγκληματικά λάθη.. τέσπα δεν έχει νόημα να κατηγορήσω κανέναν τώρα.. είμαι σίγουρη ότι τίποτα δεν έγινε από δόλο. Δε ξέρω τι είναι καλύτερο όμως, η ηλιθιότητα-αναισθησία ή ο δόλος... :hmm:

τα δυο πρςτα

Κι εγώ εκεί θα κατέληγα . . . :/:

οταν πηρα τους δικους μου στο σπιτι δεν ημουν σιγουρη οτι θα ζησουν το ειχα ξανακανει αλλα φοβομουν οτι δεν θα τα καταφερω ετρεμα κ μονο στην σκεψη .δουλευα πολλες ωρεσ τοτε αλλα ηταν θεμα τυχης να ζησουνε μετα απο 6 μηνες πεθανε ενα απο τα μωρα ηταν σαν να εχασα το παιδι μου λες κ ολα αυτα βγηκαν απο τα σπλαχνα μου αλλα ειπα τοτε καλυτερα μωρο μου ησυχασες απο τον κοσμο τουτο
ηταν τυχη που εζησαν τα μωρα που βρηκα οχι το οτι ηξερα!!!!!!!!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back