kounelaki
Περιβόητο μέλος
Τι θα κανατε λοιπον αν ησασταν 19 χρονων,φοιτητρια σε ΑΕΙ,σε ξενη πολη,ομορφη με πολλες κατακτησεις και...ειχατε σχεση με εναν 25αρη που σας ζηλευε αρρωστημενα,που σας απαγορευε να φορατε σορτσακι,που για να βγειτε στο μπαλκονι να απλωσετε ρουχα με τις πυτζαμες επρεπε να φορατε σουτιεν απο μεσα,που σας απαγορευε να ανοιγετε τον υπολογιστη μετα τις 9μμ(και επαιρνε τηλ να ακουσει τον ηχο οτι ο υπολογιστης κλεινει),που αν βγαινετε με φιλες σας σας επαιρνε χιλια τηλεφωνα για να ρωταει αν οντως ειναι κανενα αγορι εκει,που αν του λεγατε να βγω με την κολλητη μου και το αγορι της και 4 φιλες της και 2 αγορια συμφοιτητες της θα σας το απαγορευε,που θα σας χωριζε αν βγαινατε για καφε με τον παιδικο κολλητο σας το απογευμα και σας το επετρεπε να τον δειτε μονο το πρωι,που ζηλευε το mycat και facebook(και το ειχατε διαγραψει για να ειστε μαζι του),που εψαχνε τον υπολογιστη σας και το κινητο σας και σας ειχε διεγραψει ολα τα τηλεφωνα αγοριων που δεν ηταν συγγενεις και στενοι φιλοι σας,που σας ειχε διαγραψει φωτογραφιες σας που ηταν προκλητικες,που αν πηγαινατε Αθηνα να δειτε τους γονεις σας πανω απο 1 εβδομαδα θα ειχατε σοβαρο προβλημα ανακρισης και πρηξηματος με τηλεφωνα,που αν πηγαιαντε Αθηνα για να παρακολουθησετε καποια φιλοζωικη διαδηλωση ή bazzar θα σας χωριζε γιατι θα φοβοταν τους αντρες φιλοζωους,που για να υιοθετησετε το γατακι σας απο την Αθηνα δεν σας αφηνε να ανεβειτε Αθηνα να το παρετε,που στην προταση σας: "Mωρακι μου τωρα που θα πας φανταρος επειδη ξερω οτι δεν εισαι καλα οικονομικα θα ερχομαι εγω να σε βλεπω οποτε θες,ακομη και σε καθε επισκεπτηριο,και δεν με νοιαζουν τα λεφτα του ταξιδιου,αρκει να σε βλεπω''..η απαντηση του αντι:"Να'σαι καλα αγαπη μου και μονο που το σκεφτηκες" ηταν:"Και θα σε εχω εγω να γυριζεις στα καραβια καθε μηνα???Καλυτερα να μην ερχεσαι καθολου και να βλεπομαστε μια φορα το διμηνο,θα ειμαι πιο ησυχος ετσι!!!!!!!!!"
Ε?Ίντα θα κανατε?????????????????????????????????????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Louiza26
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
μήπως του έχεις δώσει κάποια δικαιώματα για να ζηλεύει ή ήταν από την αρχή έτσι;Γιατί αυτή η έλλειψη εμπιστοσύνης δεν κάνει καλό ούτε σε σένα αλλά και για αυτόν θα είναι ψυχοφθόρο φαντάζομαιΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Και μετά θα γινόμουν μπουχός.
Παρ' όλο που πολλοί πεπλανημένοι την θεωρούν αγάπη (έλα, Αλέκο, με λαμβάνεις; ), τέτοια ζήλια μόνο αγάπη δεν είναι. Αρρώστια ναι. Αγάπη όχι, όχι, όχι.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Απο την αρχη.....Ζηλευει και το γεια που θα πω σε αντρα.....Μου ακούγεται λίγο καταπιεστικός ο φίλος σου,αν και για να είμαι ειλικρινής για Κρητικό είναι συνηθισμένα χαρακτηριστικάμήπως του έχεις δώσει κάποια δικαιώματα για να ζηλεύει ή ήταν από την αρχή έτσι;Γιατί αυτή η έλλειψη εμπιστοσύνης δεν κάνει καλό ούτε σε σένα αλλά και για αυτόν θα είναι ψυχοφθόρο φαντάζομαι
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Η μαλακια ειναι οτι τον αγαπω εγω και θελω να τον βοηθησω και να κανω πραγματα να αλλαξει αυτο....Αλλα ειναι και πολυ εγωιστης και ολο τσακωνομαστε....Θα του έλεγα από ευγένεια και μόνο: "Χάρηκα πολύ για τη γνωριμία..."
Και μετά θα γινόμουν μπουχός.
Παρ' όλο που πολλοί πεπλανημένοι την θεωρούν αγάπη (έλα, Αλέκο, με λαμβάνεις, τέτοια ζήλια μόνο αγάπη δεν είναι. Αρρώστια ναι. Αγάπη όχι, όχι, όχι.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Kounelaki μου, αυτό δεν αλλάζει... Κι όσοι το έχουν, το κρατάνε μέχρι την τελευταία τους πνοή...Η μαλακια ειναι οτι τον αγαπω εγω και θελω να τον βοηθησω και να κανω πραγματα να αλλαξει αυτο....Αλλα ειναι και πολυ εγωιστης και ολο τσακωνομαστε....
Κι αν δεν θέλει αυτός ο ίδιος να αλλάξει, δεκατέσσερις να τον τραβάνε, όλο τα ίδια και τα ίδια λάθη θα κάνει.
Αν δεν μπορεί να εκτιμήσει τα καλά σου στοιχεία και βλέπει μόνο φανταστικές απειλές για το κούτελό του, καλύτερα να πας για άλλα. Σε κανέναν δεν αξίζει τέτοια ζωή.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Καθε φορα χωριζουμε για τοσο γελειους λογους,γιατι μιλησα σε εναν αγνωστο αντρα μεσω mycat,μσν ή φεισμπουκ!Και καθε φορα εγω κραταω τη σχεση....Πράγματι όσο δίνεις θέλουν και περισσότερες παραχωρησεις μετά,έχω ακούσει παρόμοιες ιστορίες.Δεν σε αφήνουν τόσο εύκολα όσο λένε απλά το χρησιμοποιούν για να σε ελέγχουν.Δοκίμασε να κάνεις αυτά που θέλεις και αν πράγματι πραγματοποιήσει τις απειλές του και σε αφήσει για τόσο αστείους λόγους παέι να πει οτι δεν άξιζε να είναι μαζί σου από την αρχή.
Εχει εναν απιστευτο μαγικο τροπο να σε κανει να νιωθεις οτι φταις......
Τα καλα στοιχεια του χαρακτηρα του που ειναι οντως αξιολογα χανονται πισω απο αυτη την συμπεριφορα και πραγματικα φανταζουν τοσο μικρα.....
Ειναι κριμα...Μονο αυτο να μην ειχε....Αλλα αυτο ειναι ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ οσα καλα και να εχει!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Να σου πω την αληθεια?ΔΕΝ ΖΩ!ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΜΗΝΕΣ ΖΗΤΗΜΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΝ ΕΝΑΝ! Ακομη δεν εχω παει για μπανιο....και δεν ξερω γιατι!Μαλλον ζηλευει να με δουνε με μαγιω...(αντι να καμαρωνει) Μαλιστα μου ειπε αν παμε θα παμε σε ερημικη παραλια...........! Τι ειμαστε?Νεατερνταλ???!Kounelaki μου, αυτό δεν αλλάζει... Κι όσοι το έχουν, το κρατάνε μέχρι την τελευταία τους πνοή...
Κι αν δεν θέλει αυτός ο ίδιος να αλλάξει, δεκατέσσερις να τον τραβάνε, όλο τα ίδια και τα ίδια λάθη θα κάνει.
Αν δεν μπορεί να εκτιμήσει τα καλά σου στοιχεία και βλέπει μόνο φανταστικές απειλές για το κούτελό του, καλύτερα να πας για άλλα. Σε κανέναν δεν αξίζει τέτοια ζωή.

Louiza26
Εκκολαπτόμενο μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Η μανα μου τα'χει παιξει!Νομιζει οτι μα χτυπαει και αν δεν το κανει τωρα,θα το κανει! Ολοι το ιδιο μου λενε.....Τετοιοι ανθρωποι όχι μόνο δεν αλλάζουν αλλά χειροτερευουν κιολας όσο περνάει ο καιρός και καμιά φορά γίνονται και επικίνδυνοι. Φυγε οσο προλαβαίνεις.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Σχέση όμως δεν είναι να φροντίζεις μόνο εσύ την ευτυχία εκείνου.Να σου πω την αληθεια?ΔΕΝ ΖΩ!ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΜΗΝΕΣ ΖΗΤΗΜΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΝ ΕΝΑΝ!
Εκ πείρας σου λέω το εξής... για να αντιμετωπίσεις την κατάσταση:
ή πρέπει να πας να σπουδάσεις ψυχολογία (ψυχικές διαταραχές) και να του αρχίσεις θεραπεία (πράγμα άχρηστο, αν ο ίδιος θεωρεί πως δεν έχει πρόβλημα)
ή πρέπει να του δώσεις έναν ξεγυρισμένο boulo. Υπάρχει και μία περίπτωση κάποτε στο απώτερο μέλλον να μάθει κάτι από τα συσσωρευμένα λάθη του.
kounelaki
Περιβόητο μέλος

Ελεος ρε πουστη μου!Τι ανεχομαι!Τα εχω παρει με τον εαυτο μου!Οποιον θελω μπορω να εχω και καθομαι και ανεχομαι να με βριζει ετσι!
Σιχαθηκα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
ΟΠΩΣ τα λες! Και ειναι αδικο,δεν θα τον κερατωνα ποτε ουτε αυτον ουτε κανεναν!Εδω δεν το εκανα με αλλους που δεν ενιωθα και τιποτα!Ειναι δυνατον να με ξερει τοσο λιγο στους 5 μηνες???Σχέση όμως δεν είναι να φροντίζεις μόνο εσύ την ευτυχία εκείνου.
Εκ πείρας σου λέω το εξής... για να αντιμετωπίσεις την κατάσταση:
ή πρέπει να πας να σπουδάσεις ψυχολογία (ψυχικές διαταραχές) και να του αρχίσεις θεραπεία (πράγμα άχρηστο, αν ο ίδιος θεωρεί πως δεν έχει πρόβλημα)
ή πρέπει να του δώσεις έναν ξεγυρισμένο boulo. Υπάρχει και μία περίπτωση κάποτε στο απώτερο μέλλον να μάθει κάτι από τα συσσωρευμένα λάθη του.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ μην αναφερετε το παρελθον σας!!! Θα σας το κοπαναει καθε φορα! Τον ρωταω γιατι δεν μου εχει εμπιστοσυνη και τι εχω κανει και μου απαντα: "Φταιει το παρελθον σου,εχεις ασχημο παρελθον! "
Κι ολο αυτο επειδη οταν ημουν εφηβη και δεν μπορουσα να βρω σχεση εκανα 1-2 one night stand! Ελεος! Και ποιος δεν εχει κανει!
ruko
Διάσημο μέλος
Θα του εδινα το τηλεφωνο ενος ψυχιάτρου και θ'αλλαζα το τηλεφωνο μου.
LOL!!! Τα είπες όλα!

Κουνελάκι, καταλαβαίνω ότι τον αγαπάς, αλλά καλύτερα να χωρίσετε το συντομότερο δυνατό. Όσο το καθυστερείς, τόσο θα πέφτεις στο τριπάκι του. Δυστυχώς, αυτοί οι άνθρωποι είναι μανούλες στο να μας χειρίζονται και να μας εκβιάζουν συναισθηματικά. Π.χ. λες ότι ήδη νιώθεις ότι φταις. Για πολλαπλασίασέ το αυτό επί μερικά χρόνια και καταλαβαίνεις τι σε περιμένει.

Μπορεί να σου φαίνεται δύσκολο, αλλά μάλλον έχεις ήδη αρχίσει να το σκέφτεσαι, αλλιώς δεν θα μας τα έγραφες αυτά εδώ. Η συμβουλή μου: μην το σκέφτεσαι άλλο.

Η μανα μου τα'χει παιξει!Νομιζει οτι μα χτυπαει και αν δεν το κανει τωρα,θα το κανει! Ολοι το ιδιο μου λενε.....
Ναι, είναι πιθανό.
Ίσως όχι ακόμα, αλλά όταν σε "έχει σίγουρη" (π.χ. με γάμο).Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Louiza26
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ειναι δυνατον να με ξερει τοσο λιγο στους 5 μηνες???
Μα το προβλημα δεν είσαι εσυ. Δικο του είναι το πρόβλημα. Και με καλόγρια να είχε δεσμό, το ίδιο θα φερόταν.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool