ChazyChaz95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kathy85
Πολύ δραστήριο μέλος
Εμας ανοιγει την τηλεοραση και καθεται και παρακολουθει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Matina!
Νεοφερμένο μέλος
Μια μέρα με καύσωνα γύρισα σπίτι και είδα πως είχε πατήσει και ανοίξει το κλιματιστικό..Απηύδησε ο γάτος!!!

:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lovekittens
Πολύ δραστήριο μέλος

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Τα δικα μου φαινεται πως ειναι συνηθισμενα γατια, οταν λειπω κοιμουνται του καλου καιρου.

Milve
Νεοφερμένο μέλος
Τις προάλλες γύρισα στο σπίτι και ανακάλυψα ότι το τασάκι που υπήρχε πάνω στο τραπέζι είχε γίνει χίλια κομμάτια... Μια άλλη φορά είχε σκορπίσει όλα τα καθαρά ρούχα παντού στο σπίτι
... Εμένα μάλλον το αγγελούδι μου δεν κοιμάται
!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Backdrop
Πολύ δραστήριο μέλος
.... Ξεραίνεται στον ύπνο όποτε λείπουμε από το σπίτι!...Αντε να φάει κανένα μυγάκι!

Εμένα πάαααντα ξεστρώνουν τα χαλιά (μα τι κυνηγητό ρίχνουν; ) και ενίοτε έχουν μασουλήσει από κάτι (χαρτιά-ψωμί κλπ... Η Μίσι είναι η βασική ύποπτη για αυτό). Επίσης οπωσδήποτε έχουν ανέβει στον πάγκο της κουζίνας, βλέπω τα πατουσάκια τους στην κεραμική εστία!
Πάντως όταν επιστρέφουμε ο Ορφέας πάντα με μισόκλειστο μάτι μας υποδέχεται... Ε ρε κάτι ύπνοι!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kathy85
Πολύ δραστήριο μέλος
Εμένα πάαααντα ξεστρώνουν τα χαλιά (μα τι κυνηγητό ρίχνουν; ) και ενίοτε έχουν μασουλήσει από κάτι (χαρτιά-ψωμί κλπ... Η Μίσι είναι η βασική ύποπτη για αυτό). Επίσης οπωσδήποτε έχουν ανέβει στον πάγκο της κουζίνας, βλέπω τα πατουσάκια τους στην κεραμική εστία!Πάντως όταν επιστρέφουμε ο Ορφέας πάντα με μισόκλειστο μάτι μας υποδέχεται... Ε ρε κάτι ύπνοι!
Κι εμεις μια απο τα ιδια...

Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Εμένα πάαααντα ξεστρώνουν τα χαλιά (μα τι κυνηγητό ρίχνουν; ) και ενίοτε έχουν μασουλήσει από κάτι (χαρτιά-ψωμί κλπ... Η Μίσι είναι η βασική ύποπτη για αυτό). Επίσης οπωσδήποτε έχουν ανέβει στον πάγκο της κουζίνας, βλέπω τα πατουσάκια τους στην κεραμική εστία!Πάντως όταν επιστρέφουμε ο Ορφέας πάντα με μισόκλειστο μάτι μας υποδέχεται... Ε ρε κάτι ύπνοι!
Τα χαλιά διάδρομοι που έχω κάθε φορά πάνε στου βοδιού το κέρατο με το κυνηγητό που ρίχνουν τα δικά μου.
Μιλάμε για σλάλομ κανονικό, τα φτιάχνω και μετά από 2 - 3 λεπτά είναι πάλι τα ίδια.
Στην κεραμεική βλέπω καθημερινά τα αποτυπώματα από τις πατούσες της Άρτεμης, δεν την αφήνει παραπονεμένη σε καθημερινή βάση.

Χαχαχαχα!!
Τελικά υπάρχουν ομοιότητες παντού!!
Και μένα θα κάνουν μια βόλτα από την κουζίνα να δουν μήπως υπάρχει τίποτα "ακάλυπτο", θα ξεστρώσουν μία τα χαλιά (έτσι για πλάκα) και μετά θα ψοφίσουν στον ύπνο. Όταν γυρίσουμε σπίτι θα είναι με μισόκλειστα μάτια και ζεστά σαν τσουρεκάκια...

ofilia
Πολύ δραστήριο μέλος
τελικά όλα ίδια είναι!!!!!!!!Ζουρλά τρελά και αγαπησιάρικα!!!!Λείπουμε με τον άντρα μου υπερβολικά πολλές ώρες από το σπίτι κι όταν γυρνάμε τι χαλιά τι πατούσια τι μασουλημένα διάφορα δεν λέγεται........Αλλά ό,τι και να κάνουν,όταν επιστρέφουμε και μας περιμένουν και τα 2 πίσω από την πόρτα με κεφαλιές και τριψίματα στα πόδια μας και σε όλα τα έπιπλα και οποιαδήποτε επιφάνεια ακόμα και στον αέρα στα 2 ποδαράκια όρθια με συνοδεία από μουρμουρητά.........ε....αυτό δεν το αλλάζουμε με ΤΙΠΟΤΑ!!!!!

Πεθαίνωωωωω!!! Τέλεια η παρομοίωση!και ζεστά σαν τσουρεκάκια...![]()
Πως να το αλλάξεις; Γίνεται; Δε γίνεται....:loltooth
τελικά όλα ίδια είναι!!!!!!!!Ζουρλά τρελά και αγαπησιάρικα!!!!Λείπουμε με τον άντρα μου υπερβολικά πολλές ώρες από το σπίτι κι όταν γυρνάμε τι χαλιά τι πατούσια τι μασουλημένα διάφορα δεν λέγεται........Αλλά ό,τι και να κάνουν,όταν επιστρέφουμε και μας περιμένουν και τα 2 πίσω από την πόρτα με κεφαλιές και τριψίματα στα πόδια μας και σε όλα τα έπιπλα και οποιαδήποτε επιφάνεια ακόμα και στον αέρα στα 2 ποδαράκια όρθια με συνοδεία από μουρμουρητά.........ε....αυτό δεν το αλλάζουμε με ΤΙΠΟΤΑ!!!!!![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool