Τι κάνει πάλι;

ορφεας13587

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο ορφεας13587 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 167 μηνύματα.
καλημέρα παιδιά.μπορείτε μήπως ως πιο έμπειροι να μου εξηγήσετε το εξης¨.σήμερα ξύπνησε κανονικά,έφαγε κ πήγε κανονικά στην αμμολεκάνη του να κάνει τις ανάγκες του.εκεί λοιπόν παρόλο που ψιλοστήθηκε για λίγο δεν έκανε τπτ(χωρίς να δείχνει πόνο) κ αντ΄αυτού άρχισε να μυρίζει σα λαγωνικό τη λεκάνη κ την άμμο κ στο τέλος ξάπλωσε στην άμμο!έκανε κ τα ματάκια του πως νυστάζει.τον βάζω στην άλλη λεκάνη,πάλι τα ίδια.επαιξε ΄λίγο κ τώρα κοιμάται.τί είναι πάλι τούτο?σημειωτέον ότι του άλλαξα χθες βράδυ την άμμο κ η λεάνη είναι επίσης καθαρή,χθες την επλυνα.μα γιατί να ξαπλώσει??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ακριβώς επειδή ειναι πολύ καθαρή το κάνει αυτο! :)
Εχω δει συχνά γατάκια να κάθονται στην άμμο τους αν ειναι καθαρή, είναι μαλακά και βολικά αν το σκεφτείς, κι ειδικά αν εχεις πλυνει καλα το λεκανάκι και δεν μυριζει καθολου, υπάρχει πιθανοτητα να το επιλέξουν για κρεβάτι! :D

Μην ανησυχεις. Εγώ στην θέση σου μεχρι να μεγαλ΄σει λιγο δεν θα έπλενα τοσο συχνά το λεκανακι, ή πολύ επιμελώς. Ωστε ακομα κι αν αλλάξεις την άμμο να μένει κάποια οσμη που θα τον απωθησει απο το να ξαπλώσει μέσα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι αλλά κ χθες ήταν καθαρό αλλά ΄΄εκανε τα πάντα κανονικά.δηλ μπορεί σήμερα το πρωί να το μύρισε κ χθες να μην έδωσε σημασία?κ το άλλο?δε θέλει να κατουρήσει?τα κρατάει?τι τρελόγατο έχω δεν αντέχω!πάω να το ζουλήξω!:D

Η δικια μου καθοταν μεσα χωρις να ειναι καθαρη η λεκανη:mpliaks:.Αυτο πως το εξηγουμε??;)

το θέμα είναι όμως αν έκανε τις ανάγκες τις παρόλαυτά.εμένα αυτό με νοιάζει.

το θέμα είναι όμως αν έκανε τις ανάγκες τις παρόλαυτά.εμένα αυτό με νοιάζει.
Ναι,τα ειχε κανει.:blink:
Η δικια σου δεν κανει τιποτα???

δεν έκανε τπτ,τουλαχιστον όχι ακόμα.τώρα ξανακοιμήθηκε,ωστόσο δεν το βλέπω άρρωστο,έχει κ όρεξη κ διάθεση.τί λέτε?

Ποτε την εχεις παρει?Εχει φαει,εχει πιει?:hmm:

Υπάρχει περίπτωση να τα κάνει κάπου αλλού; Για ψάξε το σπίτι...:hmm:

Καλημέρα!! δεν έχει τίποτα το γατί...απλά εφόσον είναι ακόμη μωρό, εξερευνά..δοκιμάζει νέα πράγματα...αχχ αυτή η περιέργειά τους, να χωθούν παντού σε κάθε ντουλάπα να δουν τι έχει μέσα! η δικιά μου στην αρχή , γιατί τώρα δεν το κάνει πια, όταν της άδειαζα την λεκάνη και ήταν καθαρή και άδεια, ξάπλωνε μέσα!! δεν με άφηνε να της βάλω άμμο. Της άρεσε..μάλλον να με παιδεύει...γιατί μετά 5 χρόνια που έχω γάτα πιστεύω οτι πολλά πράγματα κάνουν για να δουν απλα πως θα αντιδράσεις!!!

άρχισε πάλι τα ίδιά..βασικά είχα πρόβλημα εδώ κ μια βδομάδα με το πιπί του.δεν πήγαινε στην άμμο του παρά με το ζόρι(δηλ το έβαζα εγώ κ κάποιες φορές έκανε).μου είπε ο κ.πάνος ότι κάτι θα του φταίει γιατί αν ήταν οργανικό θα πονούσε κ θα ήταν κακοδιάθετο.οπότε συνειδητοποίησα ότι είχα αλλάξει τη μάρκα της άμμου του.την ξανα΄λλάζω με την παλιά κ όλα οκ.κ σήμερα πάλι τα ίδια.πάλι έκανε κακά του κανονικά κ τώρα μόλις τσίσα του μετά από δική μου επιμονή να το βάζω κ να το ξαναβάζω στην άμμο.τί να συμβαίνει?τρώει κανονικά,έχει διάθεση κ κυρίως δε δείχνει καθολου να πονάει.

Σίγουρα κάτι τον έχει εκνευρίσει. Μήπως η άμμος του έιναι κοντά στο φαγητό και το νερό του;

μα σήμερα τον εκνεύρισε??είναι τρομερά κακομαθημένος.τις προάλλες με κορόιδευε επειδή τον είχα πολύ έγνοια που δεν κατουρούσε(τον έβαζα κ τον ξαναέβαζα στην άμμο) κ έτρεχε κ καλάστην άμμο του κ έσκαβε κ ΄΄οταν πλησίαζα να δω τί κάνει, πεταγόταν έξω από τη λεκάνη κ χοροπηδούσε στο σπίτι!

Απότι βλέπω είναι μωρό ακόμη...μήπως να δοκιμάσεις με λίγο βαμβάκι ποτισμένο με χαμομήλι να του πλύνεις την περιοχή? όπως θα το έκανε η μαμά του με τη γλώσσα της....Και παρατήρησε αν πίνει αρκετό νερακι

Μηπως δεν γουσταρει αλλαγες στις μιρωδιες αμμου?

θα τον παρατηρήσω κορίτσια.σας ευχαριστώ πάντως.όσο για την άμμο του ξαναβαλα την παλιά του,είναι άοσμη κ χθες μια χαρά την ήθελε.τί να πω.

Μήπως τον ενοχλεί που κάθεσαι και τον παρατηρείς; Πολλές γάτες εκνευρίζονται αν είσαι κοντά την ώρα που πάνε στην άμμο τους... Ή ίσως επειδή είναι μικρούλης και παιχνιδιάρης, το ότι βρίσκεσαι εκεί κοντά μπορεί να του αποσπά την προσοχή :hmm:
Η Αρήθα π.χ. πολλές φορές μπαίνει στην αμμολεκάνη, αλλά επειδή τρέχει από κοντά κι ο Πορδολέων για να δει τι κάνει, εκνευρίζεται και ξαναβγαίνει, χωρίς να έχει κάνει τίποτα.

Αρα,δεν γουσταρουν καθολου ματι:lol::lol::lol::lol:

Μήπως τον ενοχλεί που κάθεσαι και τον παρατηρείς; Πολλές γάτες εκνευρίζονται αν είσαι κοντά την ώρα που πάνε στην άμμο τους... Ή ίσως επειδή είναι μικρούλης και παιχνιδιάρης, το ότι βρίσκεσαι εκεί κοντά μπορεί να του αποσπά την προσοχή :hmm:
Η Αρήθα π.χ. πολλές φορές μπαίνει στην αμμολεκάνη, αλλά επειδή τρέχει από κοντά κι ο Πορδολέων για να δει τι κάνει, εκνευρίζεται και ξαναβγαίνει, χωρίς να έχει κάνει τίποτα.

γελάω και που σκέφτομαι το σκηνικο....
κυρια η δικια σου!!! δεν γουσταρει ρε αδερφε , εδω σου λεει και ο βασιλευς παει μονος του!!!! :lol::lol:

:lol::lol::lol::lol:

Εμ βέβαια, σου λέει, κεχαγιά στην τουαλέτα μας θα σε βάλουμε;

Έχουν δίκιο τα κορίτσια, νομίζω πως χωρίς να το θέλεις μεταδίδεις το άγχος σου στο γατάκι. Χαλάρωσε λίγο, θα πάει μόνος του όποτε θέλει.:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back