Τι κάνετε στα μωρά σας, όταν είναι απίστευτα γλυκούλια;;

Μα τι του δίνεις του μαυρούλη να φάει;;;;;;;:loltooth::loltooth::loltooth::loltooth::loltooth:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ασε φλωρα...και 'γω τα ιδια και χειροτερα τραβαω...και βρομαναι πολυ περισοτερο απο αν9ρωπου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χαχαχαχα!!!!!:lol::lol::lol:Η δικιά μου μόνο γάλα ακόμα πίνει και δεν μυρίζουν!Αυτό έχει σχέση με το τι τρώνε και αν είναι κρυωμένα,εκεί να δεις πως μυρίζει ο τόπος!

χαχαχα...εγω 3ηρα γατοτροφη της δινω κ καμια φορα κονσερβες,πατε η απομηναρια μεσημεριανου.αλλα το κακο συνεχιζεται...κ δν τ κοφω για κρυωμα

Βασικά πήγαινέ την μια βόλτα στον κτηνίατρο μήηηηηηπως είναι κρύωμα!8)Να σου πω,τι απομεινάρια της δίνεις;Απ'όλα τα φαγητά;

Όταν η Σούσι γίνεται απίστευτα γλυκούλα ανεβαίνει στην αγκαλιά μου, με φιλάει στο πρόσωπο και με ζυμώνει όπου βρει ψαχνό!!!!:D Εγώ της δίνω πολλά γλυκά φιλάκια κυρίως στη ροζέ μυτούλα και στα σχιστά της ματάκια και αυτή πεθαίνει από γουργουρητό!!!:D Τα αντίθετα όταν διαολεύει και ανεβαίνει στην κουρτίνα ή στο τραπέζι!!!!!:worry:

φλωρα,οχι.μονο κρεατικα κ καμια σαλατα(μαρουλι*αλλα πλυ σπανια*)

hionati συγκραφεας πρεπει να γινεις!εισαι πολυ περιγραφικη!

Μα τι του δίνεις του μαυρούλη να φάει;;;;;;;:loltooth::loltooth::loltooth::loltooth::loltooth:
κροκέτες:P αλλά έχει ένα αιώνιαο κρύωμα και η θεραπεία κοστίζει πολύ (ρινίτιδα). αλλά τώρα τελευταία, σα να έχουν σταματήσει λίγο οι μύγξες:clapup:

Το καλό μου!Περαστικά και χαλάλι οι .... μυρωδιές!!!!;)

Χώνω τη μυτούλα μου στο τρίχωμά της και λέω σε όλους: μα δε μυρίζει σα μωράκι; Επίσης αν θέλει αγαπούλες κάνουμε πολλές μυτούλες και τριβόμαστε κι εγώ λιώνωωωωωω :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Χώνω τη μυτούλα μου στο τρίχωμά της και λέω σε όλους: μα δε μυρίζει σα μωράκι;

Η μυρωδιά τους είναι άκρως εθιστική και για εμένα! :hehe:

ε δεν μπορώ να πω πως η μυρωδιά της Ζιζή(χαιδευτικο του Ροζαλία) είναι εθιστική..μάλλον κάτι σε πιτζάμα μου κάνει,ίσως γιατι κοιμάται πολύ!!! αλλα οι αγαπημένες μας αγγαλιες είναι να την φιλάω στο λαιμουδάκι(κοιλιά δεν παίζει γαργαλιέται κ μετά δαγκώνει) κ αυτή να μου ρίχνει κουτουλιές:P,μετά ξεκινάει το γουργούρισμα κ (σκύλος είναι?) της τρέχουν τα σάλια(μπλιαχ:bleh:) κ αρχίζει να ζυμώνει κ να θέλει να σαλιώσει την μπλούζα μου!!!

ε δεν μπορώ να πω πως η μυρωδιά της Ζιζή(χαιδευτικο του Ροζαλία) είναι εθιστική..μάλλον κάτι σε πιτζάμα μου κάνει,ίσως γιατι κοιμάται πολύ!!! αλλα οι αγαπημένες μας αγγαλιες είναι να την φιλάω στο λαιμουδάκι(κοιλιά δεν παίζει γαργαλιέται κ μετά δαγκώνει) κ αυτή να μου ρίχνει κουτουλιές:P,μετά ξεκινάει το γουργούρισμα κ (σκύλος είναι?) της τρέχουν τα σάλια(μπλιαχ:bleh:) κ αρχίζει να ζυμώνει κ να θέλει να σαλιώσει την μπλούζα μου!!!
:lol::lol::lol: Τη σκατουλα!!! Ετσι ειναι ομως, οσο μεγαλωνουν παραξενευουν κι αυτα σαν τους ανθρωπους.:/:

Εγω έχω δυο γατουλες αρσενικο και θυληκο που δεν εχουν καμια σχεση!!Ενω η θυληκια αποζητα τα χαδια συνεχως,τριβετε γουργουριζει ιαουριζει και τετοια,ο Enzo εχει ορια με τα χαδια και αν τα ξεπερασεις θα καταληξεις με καμια περιποιημενη γρατζουνια στο χερι η και στη μουρη!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back