flora.m123
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Frida_sp
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
flora.m123
Δραστήριο μέλος

Η δικιά μου μόνο γάλα ακόμα πίνει και δεν μυρίζουν!Αυτό έχει σχέση με το τι τρώνε και αν είναι κρυωμένα,εκεί να δεις πως μυρίζει ο τόπος!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Frida_sp
Εκκολαπτόμενο μέλος
flora.m123
Δραστήριο μέλος
Εγώ της δίνω πολλά γλυκά φιλάκια κυρίως στη ροζέ μυτούλα και στα σχιστά της ματάκια και αυτή πεθαίνει από γουργουρητό!!!
Τα αντίθετα όταν διαολεύει και ανεβαίνει στην κουρτίνα ή στο τραπέζι!!!!!
Frida_sp
Εκκολαπτόμενο μέλος
Frida_sp
Εκκολαπτόμενο μέλος
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
κροκέτεςΜα τι του δίνεις του μαυρούλη να φάει;;;;;;;![]()
αλλά έχει ένα αιώνιαο κρύωμα και η θεραπεία κοστίζει πολύ (ρινίτιδα). αλλά τώρα τελευταία, σα να έχουν σταματήσει λίγο οι μύγξες
flora.m123
Δραστήριο μέλος

Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Χώνω τη μυτούλα μου στο τρίχωμά της και λέω σε όλους: μα δε μυρίζει σα μωράκι;
Η μυρωδιά τους είναι άκρως εθιστική και για εμένα!

bbk
Νεοφερμένο μέλος
,μετά ξεκινάει το γουργούρισμα κ (σκύλος είναι?) της τρέχουν τα σάλια(μπλιαχ
) κ αρχίζει να ζυμώνει κ να θέλει να σαλιώσει την μπλούζα μου!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
ε δεν μπορώ να πω πως η μυρωδιά της Ζιζή(χαιδευτικο του Ροζαλία) είναι εθιστική..μάλλον κάτι σε πιτζάμα μου κάνει,ίσως γιατι κοιμάται πολύ!!! αλλα οι αγαπημένες μας αγγαλιες είναι να την φιλάω στο λαιμουδάκι(κοιλιά δεν παίζει γαργαλιέται κ μετά δαγκώνει) κ αυτή να μου ρίχνει κουτουλιές,μετά ξεκινάει το γουργούρισμα κ (σκύλος είναι?) της τρέχουν τα σάλια(μπλιαχ
) κ αρχίζει να ζυμώνει κ να θέλει να σαλιώσει την μπλούζα μου!!!

Τη σκατουλα!!! Ετσι ειναι ομως, οσο μεγαλωνουν παραξενευουν κι αυτα σαν τους ανθρωπους.
Lydia.Nataly
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool