Hello_Kitty
Εκκολαπτόμενο μέλος
είναι το πρώτο θέμα που ανοίγω στο φορουμ και δυστυχώς είναι δυσάρεστο...
(για το φόρουμ έχω να πώ τα καλύτερα λόγια, είναι πολύ οργανωμένο!
), έχω μια γατούλα-περίπου 18 μηνών- όπου δεν είναι στειρωμένη, γιατί ήθελα πρώτα να κάνουμε μια γέννα, να έχω ένα απόγονό της..., και τέλος πάντων ήρθε η εποχή για να ζευγαρώσει...λοιπόν, από χθες το βράδυ έχουν μαζευτεί όλοι οι γάτοι της γειτονιάς και τσακώνονται!
Η γάτα μου δεν τους θέλει, και τους αγριεύει και όλο το βράδυ ακουγόντουσαν κχχχ και μιαουρίσματα. Πριν λίγο πάω έξω και βλέπω όχι έναν, όχι δύο, αλλά 4 γάτους
! Τους έδιωξα και μετά από λίγο πήγα να της βάλω φρέσκο νερό και δεν ήταν πουθενά! μόνο οι γάτοι ήταν έξω, την φώναξα ,έκανα ψιψιψι... αλλά τίποτα!:cry: Δεν έχει εμφανιστεί ως τώρα, μόνο ένας γάτος (όπου γενικά κάνουνε ''παρέα'' με την γάτα μου) είναι και πηγαίνει πέρα δόθε και νιαουρίζει...
Τι να κάνώ; λέτε να έχει κρυφτεί πουθενά; Όσο για την στείρωση ψιλοφοβάμαι... θα την ανοίξουν;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
skai-animals
Δραστήριο μέλος
ξανασκέψου το, αλλά σε προειδοποιώ, πως ίσως η γατούλα επιστρέψει έγκυος...

πάντως εύχομαι να επιστρέψει το συντομότερο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hello_Kitty
Εκκολαπτόμενο μέλος
(οστόσο ο ένας αρσενικός βρίσκεται στην αυλή μου γυρίζοντας γύρω γύρω και νιαουρίζει...
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
skai-animals
Δραστήριο μέλος
Σας ευχαριστώ για την απάντηση σας, ελπίζω να γυρίσει... δεν ποτέ τέτοιο πρόβλημα με τα θηλυκά γατάκια που είχα...μολις γυρίσει θα προσπαθήσω να την στειρώσω όσο πιο άμεσα γίνεται(οστόσο ο ένας αρσενικός βρίσκεται στην αυλή μου γυρίζοντας γύρω γύρω και νιαουρίζει...
)
μπορείς να τον πιάσεις??? ίσως με κάποια παγίδα??? είναι καλό να τα στειρώσεις τα ζωντανά, αλλιώς βλέπω να γεμίζει ο τόπος! να σκευτείς πως κάποια γάτα ήρθε και γέννησε στην γειτονιά και εχουμε τρελαθεί στο ψάξιμο! 1 βδομάδα ψάχνω και δεν βρίσκωτα γατιά να τα μαζέψω... υπάρχουν πολλοί κύνδινοι εκεί έξω...

Hello_Kitty
Εκκολαπτόμενο μέλος

Hello_Kitty
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν μπορώ να τον πιάσω... είναι λίγο άγριοςμπορείς να τον πιάσεις??? ίσως με κάποια παγίδα??? είναι καλό να τα στειρώσεις τα ζωντανά, αλλιώς βλέπω να γεμίζει ο τόπος! να σκευτείς πως κάποια γάτα ήρθε και γέννησε στην γειτονιά και εχουμε τρελαθεί στο ψάξιμο! 1 βδομάδα ψάχνω και δεν βρίσκωτα γατιά να τα μαζέψω... υπάρχουν πολλοί κύνδινοι εκεί έξω...![]()
Ίσως αν του έβαζα φαγητό να ερχότανε... αλλά όταν πήγα κοντά του μου αγρίεψε.
(υπάρχει και ένας ακόμα γάτος όπου είναι πιο ''ήμερος'', όπου πρέπει να είναι από σπίτι και να είναι ράτσας...
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
...δεν γινεται καθε φορα να κυνηγας τα αρσενικα...ουτε να την αφηνεις να γεννα συνεχεια...ετσι γεμιζουμε αδεσποτα
..επισης ,οπως σου ειπε και η Εβελυν,κινδυνευει απο πολλες,και σοβαρες ασθενειες...μην φοβασαι την στειρωση...ολες εχουμε κανει στα γατακια μας....σπανια υπαρχουν παρενεργειες...

skai-animals
Δραστήριο μέλος
Δεν μπορώ να τον πιάσω... είναι λίγο άγριοςΊσως αν του έβαζα φαγητό να ερχότανε... αλλά όταν πήγα κοντά του μου αγρίεψε.
(υπάρχει και ένας ακόμα γάτος όπου είναι πιο ''ήμερος'', όπου πρέπει να είναι από σπίτι και να είναι ράτσας...
)
πρ'επει να κάνεις κάτι για αυτό...αφού είναι ήμερος πιάσε τον και βάλε αγγελία...μπορεί κάποιος να τον έχασε!!!

ruko
Διάσημο μέλος

Το μόνο που έχω να προσθέσω στα παραπάνω είναι ότι η στείρωση είναι πολύ απλή επέμβαση, οπότε δεν χρειάζεται να φοβάσαι. Θα γίνει τομή, αλλά αυτή είναι συνήθως μικρή, ακριβώς για να είναι γρήγορη η ανάρρωση.

Hello_Kitty
Εκκολαπτόμενο μέλος
[/quote]Ο γατούλης αυτός είναι τελικά από σπίτι, αλλά δεν ξέρω αν είναι στειρωμένος..

Hello_Kitty
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλή χρονιά σε όλους!
Τα πράγματα με την γάτα μου έχουν καλυτερεύσει
Μένει μόνο η απόφαση για την στείρωση...(αλήθεια, η στείρωση σε σύλλογο ειναι οικονομικότερη;
ruko
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool