Τι κάνουμε τώρα;

Hello_Kitty

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Hello_Kitty είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Γεννάδι (Ρόδος). Έχει γράψει 202 μηνύματα.
Γεια σας!,
είναι το πρώτο θέμα που ανοίγω στο φορουμ και δυστυχώς είναι δυσάρεστο...:((για το φόρουμ έχω να πώ τα καλύτερα λόγια, είναι πολύ οργανωμένο!:)), έχω μια γατούλα-περίπου 18 μηνών- όπου δεν είναι στειρωμένη, γιατί ήθελα πρώτα να κάνουμε μια γέννα, να έχω ένα απόγονό της..., και τέλος πάντων ήρθε η εποχή για να ζευγαρώσει...λοιπόν, από χθες το βράδυ έχουν μαζευτεί όλοι οι γάτοι της γειτονιάς και τσακώνονται!:/: Η γάτα μου δεν τους θέλει, και τους αγριεύει και όλο το βράδυ ακουγόντουσαν κχχχ και μιαουρίσματα. Πριν λίγο πάω έξω και βλέπω όχι έναν, όχι δύο, αλλά 4 γάτους:blink:! Τους έδιωξα και μετά από λίγο πήγα να της βάλω φρέσκο νερό και δεν ήταν πουθενά! μόνο οι γάτοι ήταν έξω, την φώναξα ,έκανα ψιψιψι... αλλά τίποτα!:cry: Δεν έχει εμφανιστεί ως τώρα, μόνο ένας γάτος (όπου γενικά κάνουνε ''παρέα'' με την γάτα μου) είναι και πηγαίνει πέρα δόθε και νιαουρίζει...:/: Τι να κάνώ; λέτε να έχει κρυφτεί πουθενά; Όσο για την στείρωση ψιλοφοβάμαι... θα την ανοίξουν;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ετσι γινεται συνηθως οταν δεν στειρωνονται οι γατουλες και ζουν εξω..ευχομαι να γυρισει η γατα σας και να την στειρωσετε συντομα γιατι εκτος το οτι μπορει να χαθει, μπορει να κολλησει και πολλες ασθενειες απο τους αρσενικους.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

η στείρωση επιβάλεται να γίνει, και είναι τελείως ακίνδυνη για την γατούλα. πρέπει να την στειρώσεις το συντομότερο. τι θα κάνεις άλλωστε τόσα γατιά που ποιθανόν θα σου φέρει??? μην ξεχνάς πως ακόμη κι αν θες να τα χαρίσεις, είναι τόσα πολλά τααδέσποτα που λίγοι θα ενδιαφερθούν...από την άλλη θα τα κτρατήσεις όλα??? αν μείνουν έξω απροστάτευτα ίσως δεν επιβιώσουν...

ξανασκέψου το, αλλά σε προειδοποιώ, πως ίσως η γατούλα επιστρέψει έγκυος...:(

πάντως εύχομαι να επιστρέψει το συντομότερο...:)

Σας ευχαριστώ για την απάντηση σας, ελπίζω να γυρίσει... δεν ποτέ τέτοιο πρόβλημα με τα θηλυκά γατάκια που είχα...μολις γυρίσει θα προσπαθήσω να την στειρώσω όσο πιο άμεσα γίνεται:) (οστόσο ο ένας αρσενικός βρίσκεται στην αυλή μου γυρίζοντας γύρω γύρω και νιαουρίζει...:confused:)

Σας ευχαριστώ για την απάντηση σας, ελπίζω να γυρίσει... δεν ποτέ τέτοιο πρόβλημα με τα θηλυκά γατάκια που είχα...μολις γυρίσει θα προσπαθήσω να την στειρώσω όσο πιο άμεσα γίνεται:) (οστόσο ο ένας αρσενικός βρίσκεται στην αυλή μου γυρίζοντας γύρω γύρω και νιαουρίζει...:confused:)

μπορείς να τον πιάσεις??? ίσως με κάποια παγίδα??? είναι καλό να τα στειρώσεις τα ζωντανά, αλλιώς βλέπω να γεμίζει ο τόπος! να σκευτείς πως κάποια γάτα ήρθε και γέννησε στην γειτονιά και εχουμε τρελαθεί στο ψάξιμο! 1 βδομάδα ψάχνω και δεν βρίσκωτα γατιά να τα μαζέψω... υπάρχουν πολλοί κύνδινοι εκεί έξω...:|

Ευτυχώς βρήκα την γάτα μου! (Η καημένη ήταν μέσα σε μια γλάστρα όλη μέρα...κάτω από ένα έλατο...αλλά όταν την φώναζα δεν ερχότανε ούτε απαντούσε...);)

μπορείς να τον πιάσεις??? ίσως με κάποια παγίδα??? είναι καλό να τα στειρώσεις τα ζωντανά, αλλιώς βλέπω να γεμίζει ο τόπος! να σκευτείς πως κάποια γάτα ήρθε και γέννησε στην γειτονιά και εχουμε τρελαθεί στο ψάξιμο! 1 βδομάδα ψάχνω και δεν βρίσκωτα γατιά να τα μαζέψω... υπάρχουν πολλοί κύνδινοι εκεί έξω...:|
Δεν μπορώ να τον πιάσω... είναι λίγο άγριος;) Ίσως αν του έβαζα φαγητό να ερχότανε... αλλά όταν πήγα κοντά του μου αγρίεψε.:/: (υπάρχει και ένας ακόμα γάτος όπου είναι πιο ''ήμερος'', όπου πρέπει να είναι από σπίτι και να είναι ράτσας...:|)

οπως καταλαβαινεις...η γατουλα σου πρεπει να στειρωθει αμεσα...ήδη μπορει να ειναι εγκυος..:hmm:...δεν γινεται καθε φορα να κυνηγας τα αρσενικα...ουτε να την αφηνεις να γεννα συνεχεια...ετσι γεμιζουμε αδεσποτα:(..επισης ,οπως σου ειπε και η Εβελυν,κινδυνευει απο πολλες,και σοβαρες ασθενειες...
μην φοβασαι την στειρωση...ολες εχουμε κανει στα γατακια μας....σπανια υπαρχουν παρενεργειες...:)

Δεν μπορώ να τον πιάσω... είναι λίγο άγριος;) Ίσως αν του έβαζα φαγητό να ερχότανε... αλλά όταν πήγα κοντά του μου αγρίεψε.:/: (υπάρχει και ένας ακόμα γάτος όπου είναι πιο ''ήμερος'', όπου πρέπει να είναι από σπίτι και να είναι ράτσας...:|)

πρ'επει να κάνεις κάτι για αυτό...αφού είναι ήμερος πιάσε τον και βάλε αγγελία...μπορεί κάποιος να τον έχασε!!!:(

Χαίρομαι που ξαναβρήκες τη γατούλα σου. Πρέπει να είχε τρομάξει αρκετά.:/:

Το μόνο που έχω να προσθέσω στα παραπάνω είναι ότι η στείρωση είναι πολύ απλή επέμβαση, οπότε δεν χρειάζεται να φοβάσαι. Θα γίνει τομή, αλλά αυτή είναι συνήθως μικρή, ακριβώς για να είναι γρήγορη η ανάρρωση.:)

πρ'επει να κάνεις κάτι για αυτό...αφού είναι ήμερος πιάσε τον και βάλε αγγελία...μπορεί κάποιος να τον έχασε!!!:([/quote]
Ο γατούλης αυτός είναι τελικά από σπίτι, αλλά δεν ξέρω αν είναι στειρωμένος..:happy:

Χρόνια πολλά!

Καλή χρονιά σε όλους!:D Τα πράγματα με την γάτα μου έχουν καλυτερεύσει:) Μένει μόνο η απόφαση για την στείρωση...(αλήθεια, η στείρωση σε σύλλογο ειναι οικονομικότερη;:hmm: )

Συνήθως είναι οικονομικότερη, όμως σε κάποιες περιπτώσεις (π.χ. στο ΣΠΑΖ, αν θυμάμαι καλά) πρέπει να πληρώσεις μια ετήσια συνδρομή για να έχεις έκπτωση στις στειρώσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back