yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
04-01-10
03:52
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hello_Kitty
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Hello_Kitty είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Γεννάδι (Ρόδος). Έχει γράψει 202 μηνύματα.
01-03-10
18:59
Άχου το....κι ας είναι ψεύτικο εμένα με συγκίνησε...(είμαι υπερευέσθιτη,τι να κάνουμε....) 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Terifique
Δραστήριο μέλος
Η Terifique αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 472 μηνύματα.
05-03-10
01:03
Τί γλυκούλι το μικρό αδεσποτούλι???
Κάτι τέτοιο θα έλεγε και ο Τερούλης μου όταν μας κοίταζε στα μάτια....

Κάτι τέτοιο θα έλεγε και ο Τερούλης μου όταν μας κοίταζε στα μάτια....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα.
05-03-10
01:15
Γελασα λιγο με τη φωνη...Αλλα οκ ειναι γλυκουλι!
Εσεις στη γατοομαδα κανετε πολυ ωραια πραγματα και το σαιτ σας ειναι υπεροχο!Μπραβο!Μακαρι να γινοταν κατι και με τη γατοομαδα Αθηνας...

Εσεις στη γατοομαδα κανετε πολυ ωραια πραγματα και το σαιτ σας ειναι υπεροχο!Μπραβο!Μακαρι να γινοταν κατι και με τη γατοομαδα Αθηνας...

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
20-03-10
20:51
Αν βρουμε ατομα.... θα το ξανακανουμε ηδη με ειδοποιησαν για μια γεννα εκει σημερα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum