Τι λύση υπάρχει;

spring

Νεοφερμένο μέλος

Η spring αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 76 μηνύματα.
To θέμα των διακοπών το έχουμε και μεις αλλά για έναν λόγο επιπλέον. Είναι 6 μηνών και πριν φύγουμε, 6 Ιουλίου, λέμε να τον πάμε για στείρωση. Τι με συμβουλεύετε...να μείνει εδώ? αν έρθει στο χωριό μπορεί και να τον χάσουμε? Αν μάθει το σπίτι και κει θα φύγει? και αν ναι τι κάνουν συνήθως, γυρνάνε ή χάνονται...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμ, δεν κατάλαβα κάτι.:redface: Πόσον καιρό θα κάτσετε στο χωριό και επίσης θα τον αφήνετε να βγαίνει έξω; Νομίζω πως δεν είναι καλή ιδέα, αφού είναι μαθημένος σε διαμέρισμα - αλλά πάλι τείνω να είμαι υπερπροστατευτική!:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα λείψουμε για 1 μήνα...Εδώ είναι στο μπαλκόνι...βέβαια με την ζέστη όταν στειρωθεί θα τον βάλουμε μέσα... εκεί όμως, δεν έχει μπαλκόνι έχει κήπο...στην αρχή θα τον έχουμε μέσα για να μάθει το χώρο γιατί αν τον

γιατί αν τον έχουμε έξω απ την αρχή θα πάρει σίγουρα δρόμο

Μα γιατί μου τα βγάζει κομματιαστά?

εγω λεω καλυτερα να μην τον αφησεις να βγει εξω στο χωριο γιατι την εχω πατησει κ εγω μετα απο 40 μερες βρηκα την γατα μου

Κι εγώ δεν τον αφήνω ελεύθερο τον γάτο μου. Και αυτές τις 3 μέρες που είμαστε στο εξοχικό, ο γάτος βγαίνει μόνο με σαμαράκι από το σπίτι κι ας γελάνε οι γείτονες που ΄χουν γάτες. Μόνο του δεν τον αφήνω γιατί τα άλλα γατάκια του αγριεύουν πολύ και το καημένο μου ως γνήσιος γάτος διαμερίσματος δεν έχει αναπτύξει τις ίδιες αντιδράσεις..ασε που είμαστε και κοντά στον δρόμο και φοβάμαι πολύ μην τύχει τίποτα.. Καλύτερα να τον έχεις στο σπίτι η έξω περιορισμένο με σαμαράκι.

Εκεί που είμαστε δεν περνάνε αυτοκίνητα σε απόσταση 200 μέτρων...και άλλες γάτες σπάνια βλέπουμε...είναι λίγο απόμερα...με απασχολεί αν ξαναγυρίζει σύντομα...
εσένα ladycat ήταν στειρωμένη όταν την είχες χάσει για 40 μέρες?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back