Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

zoo

Πολύ δραστήριο μέλος

Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα.
Δεν θα γράψω ακριβώς καταγγελία μιας και τα λεγόμενά μου, δεν μπορούν να αποδειχτούν ( εύχομαι προς το παρόν).
Ζω σε γειτονιά και πάνε χρόνια που έχουν εξαφανιστεί οι αδέσποτες γατούλες της γειτονιάς, τις οποίες τάιζα πολλές φορές. Τώρα νοιώθω τύψεις, γιατί αν δεν ερχόταν για να βρουν φαγητό, δεν θα φολιάζονταν. :/:
Από τα λεγόμενα και τον τρόπο συμπεριφοράς, ήμουν κατά 90% σίγουρη ότι το κάναν οι παπαδοοικογένειες που μένουν εδώ και μάλιστα η ίδια η παπαδιά. :down:
Σήμερα το απόγευμα εντελώς αναπάντεχα έπιασα την κουβέντα με γειτόνισσα που έχει και σκύλο και γάτες και μου επιβεβαίωσε ότι αυτό το γνωρίζουν απότότε που ήταν σχεδόν παιδί και ότι η παπαδιά δεν έχει αφήσει γάτα για γάτα αφόλιαστη! :blink::mad::down: Και τώρα είναι που τρέμω ότι μπορεί να κάνει πράξη τις απειλές τις για τα γατούλια μου. Και αυτή και η κόρη της ( επίσης παπαδιά!).
Δεν έχουν όμως αποδείξεις χειροπιαστές ούτε αυτοί, ούτε εγώ.
Καμιά ιδέα; :hmm:Πως να το αποδείξω ρε γμτ;
Δεν ασχολούνται οι γείτονες.:/:
Εν το μεταξύ κυκλοφορεί μια κούκλα φτυστή η Λέια, η αδερφή του Σείριου. Αν την φάει και αυτήν ή αν τολμήσει να πειράξει τα μωρά μου, θα την φολιάσω σας το λέω.:mad: Και αυτή και τα κωλόπαιδά τους, που τα κάναν ίδια σκ@τ@ με τα μούτρα τους και κυνηγάνε τα ζώα!
( Τουλάχιστον να μου φέρνετε σοκολάτες στη φυλακή και κανένα γατόνι να χαιδεύω).

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτο που έκανα εγώ (έχουμε κ εμείς το ίδιο πρόβλημα κ εγώ ξέρω πια είναι αλλά δεν την έπιασα επ αυτοφώρω) ειναι ότι μάζεψα υπογραφές από τη γειτονιά κ πήγα με το χαρτι στο χέρι κ της λέω μαζεύουμε υπογραφές οι γειτονιά για να γίνει δείωξη σ αυτόν που θανατώνει τα ζώα γιατί όπως ξέρετε αυτό πλέον είναι παράνομο κ διώκετε ποινικά μέχρι τώρα δεν είχαμε άλλο κρούσμα κ ελπίζω να μην ξαναέχουμε, αν κ αυτόί οι άνθρωποι είναι θασύδηλοι κ αφού περάσει η μπόρα το ξανακάνουν

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πω πω τους αλήτες. Πιστεύουν και στον Θεό οι μαλά***. Οι άχρηστοι. Ρε αυτοί είναι psycho.
Σε αυτές τις περιπτώσεις λίγα μπορείς να κάνεις. Γιατί πουθενά δεν μπορείς να την καταγγείλεις (όλοι οι μαλάκ*** θα σου κλέισουν την πόρτα), μόνο αν τύχεις σε φιλόζωο αστυνόμο.Δεν μπορείς να βρεις το δίκιο σου. Επιπλέον δεν έχεις και αποδείξεις.
Μόνο τρομέρα θέλουν αυτοί!! Ίσως αν τους απειλούσες με κάποιον τρόπο;; Ότι αν "εξαφανιστεί" άλλη γατούλα, ή πάθει κάτι η γατούλα σου, θα την καταγγείλεις, και πες της τις συνέπειες που θα έχει αυτό. Τι τύπος είναι;;
Επίσης μπορείς να της κολλήσεις στην πόρτα κάτι, αν δεν θες να την αντιμετωπίσεις φάτσα με φάτσα.

Αυτο που έκανα εγώ (έχουμε κ εμείς το ίδιο πρόβλημα κ εγώ ξέρω πια είναι αλλά δεν την έπιασα επ αυτοφώρω) ειναι ότι μάζεψα υπογραφές από τη γειτονιά κ πήγα με το χαρτι στο χέρι κ της λέω μαζεύουμε υπογραφές οι γειτονιά για να γίνει δείωξη σ αυτόν που θανατώνει τα ζώα γιατί όπως ξέρετε αυτό πλέον είναι παράνομο κ διώκετε ποινικά μέχρι τώρα δεν είχαμε άλλο κρούσμα κ ελπίζω να μην ξαναέχουμε, αν κ αυτόί οι άνθρωποι είναι θασύδηλοι κ αφού περάσει η μπόρα το ξανακάνουν

Πολύ σωστό κ αυτό!;)

Πω πω τους αλήτες. Πιστεύουν και στον Θεό οι μαλά***. Οι άχρηστοι. Ρε αυτοί είναι psycho.
Σε αυτές τις περιπτώσεις λίγα μπορείς να κάνεις. Γιατί πουθενά δεν μπορείς να την καταγγείλεις (όλοι οι μαλάκ*** θα σου κλέισουν την πόρτα), μόνο αν τύχεις σε φιλόζωο αστυνόμο.Δεν μπορείς να βρεις το δίκιο σου. Επιπλέον δεν έχεις και αποδείξεις.
Μόνο τρομέρα θέλουν αυτοί!! Ίσως αν τους απειλούσες με κάποιον τρόπο;; Ότι αν "εξαφανιστεί" άλλη γατούλα, ή πάθει κάτι η γατούλα σου, θα την καταγγείλεις, και πες της τις συνέπειες που θα έχει αυτό. Τι τύπος είναι;;
Επίσης μπορείς να της κολλήσεις στην πόρτα κάτι, αν δεν θες να την αντιμετωπίσεις φάτσα με φάτσα.

Την έχω απειλήσει επανειλημμένως ότι θα την βγάλω στα κανάλια ( της πρότεινα μάλιστα να φροντίσει να έχει φτιαχτεί για να γράφει ωραία στο γυαλί...:lol:) και με απειλεί για ξύλο...:down:
Επίσης ο γιος της κούκλα μου είναι μπάτσος στο τμήμα της περιοχής και έβαλε τον διοικητή του να μου κάνει παρατηρήσεις για το ότι διατηρώ ζώα και ότι απαγορεύεται να τα βγάζω στην αυλή! :blink:
Τον έβαλα να ψάξει επι τόπου τον νόμο και τον υποχρέωσα να τον διαβάσει μπροστά μου για να μάθει τι λέει. Επίσης του ανέφερα αν θέλει να τον ενημερώσει και η φιλοζωική για τις αντιρρήσεις του και έτσι το βούλωσε, γιατι κατάλαβε ότι θα γινόταν ρόμπα.:down:
Μιλάμε για το Βατοπαίδιο της γειτονιάς, από αυτά που κάνουν. Και τους ενόχλησαν τα ζωάκια. :mad::mad::down::down::down:

Δεν γίνεται όμως. Κάτι πρέπει να κάνω και βλέπω πλήρη αδιαφορία και φόβο από τους υπόλοιπους, λόγω και της κάλυψης από την αστυνομία. :/:

Την έχω απειλήσει επανειλημμένως ότι θα την βγάλω στα κανάλια ( της πρότεινα μάλιστα να φροντίσει να έχει φτιαχτεί για να γράφει ωραία στο γυαλί...:lol:) και με απειλεί για ξύλο...:down:
Επίσης ο γιος της κούκλα μου είναι μπάτσος στο τμήμα της περιοχής και έβαλε τον διοικητή του να μου κάνει παρατηρήσεις για το ότι διατηρώ ζώα και ότι απαγορεύεται να τα βγάζω στην αυλή! :blink:
Τον έβαλα να ψάξει επι τόπου τον νόμο και τον υποχρέωσα να τον διαβάσει μπροστά μου για να μάθει τι λέει. Επίσης του ανέφερα αν θέλει να τον ενημερώσει και η φιλοζωική για τις αντιρρήσεις του και έτσι το βούλωσε, γιατι κατάλαβε ότι θα γινόταν ρόμπα.:down:
Μιλάμε για το Βατοπαίδιο της γειτονιάς, από αυτά που κάνουν. Και τους ενόχλησαν τα ζωάκια. :mad::mad::down::down::down:

Δεν γίνεται όμως. Κάτι πρέπει να κάνω και βλέπω πλήρη αδιαφορία και φόβο από τους υπόλοιπους, λόγω και της κάλυψης από την αστυνομία. :/:

Ε ωραία τότε. Οι γείτονες τι λένε για όλο αυτό;;; Είναι πρόθυμοι να βάλουν την υπογραφή τους;; Είναι πολύ καλό αυτό που είπε η Slitherin

Τι να σου πω δύσκολη περίπτωση η Γιασμίν ειχε μία σελίδα για την κακοποίηση όπου έκανες καταγγελία το γεγονος κ αν θυμάμαι καλά είχε πει οτι θα υπάρχει κ νομική υποστήριξη από Δικηγόρους θα βρω τη σελίδα κ θα βάλω το λινκ μήπως μπορούν να σε βηθήσουν εκείνη με κάποια συμβουλή

https://www.mypetz.gr/threads/Τι-σας-συμβουλεύουν-έμπειροι-δικηγόροι-στα-φιλοζωικά.223513/
https://animalabuseingreecearchive.freeforums.org/
Το δεύτερο ειναι το φόρουμ για την κακοποιηση αν θέλεις μπες να δεις κ να κάνεις την καταγγελία

https://www.mypetz.gr/threads/Τι-σας-συμβουλεύουν-έμπειροι-δικηγόροι-στα-φιλοζωικά.223513/
https://animalabuseingreecearchive.freeforums.org/
Το δεύτερο ειναι το φόρουμ για την κακοποιηση αν θέλεις μπες να δεις κ να κάνεις την καταγγελία

Δυστυχώς γράφει ότι πρέπει να κάνεις καταγγελία στο κατά τόπους αστυνομικό τμήμα. :/: Εσύ τι νομίζεις; Ότι θα την πάει μέσα ο γιος της;:(
Έχει τεράστια κάλυψη σου λέω.

Μπορείς να πας στον Εισαγγελέα Υπηρεσίας στην Ευελπίδων, να του εκθέσεις τα γεγονότα, δηλαδή, τις απειλές που σου κάνει για τις γατες σου. Αυτός με εντολή του θα ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙ είτε να την καλέσουν στο αστυνομικό τμήμα για συστάσεις (και δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά), είτε θα εκδόσει κάποιου είδους έγγραφη εντολή, να μην σε ξανααπειλήσει κλπ, που, νομίζω, ότι την τοιχοκολλας στην πόρτα της. Αυτό θα την πτοήσει, όσο να πεις!! Τώρα, για τις φόλες, που ΜΠΟΡΕΙ να έχει ρίξει, χωρίς αποδείξεις, δεν θα σε βοηθήσει, σίγουρα.

Singer Ηλεκτρικό ματάκι Protagonist
Μπορείς να πας στον Εισαγγελέα Υπηρεσίας στην Ευελπίδων, να του εκθέσεις τα γεγονότα, δηλαδή, τις απειλές που σου κάνει για τις γατες σου. Αυτός με εντολή του θα ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙ είτε να την καλέσουν στο αστυνομικό τμήμα για συστάσεις (και δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά), είτε θα εκδόσει κάποιου είδους έγγραφη εντολή, να μην σε ξανααπειλήσει κλπ, που, νομίζω, ότι την τοιχοκολλας στην πόρτα της. Αυτό θα την πτοήσει, όσο να πεις!! Τώρα, για τις φόλες, που ΜΠΟΡΕΙ να έχει ρίξει, χωρίς αποδείξεις, δεν θα σε βοηθήσει, σίγουρα.

Το έχω κάνει ήδη και ενημέρωσα τον διοικητή ότι θέλω έγγραφως τα αποτελέσματα και αδιαφόρησε πλήρως. ( Από το καλοκαίρι, Σεπτέμβρη).( Αν θέλεις, μου είπε, κάνε μύνηση, αλλά πρέπει να έχεις και μάρτυρες που να ήταν μπροστά, για ότι λες...:mad:)
Επειδή όμως αντιμετώπισα σοβαρό πρόβλημα υγείας, το αμέλησα και επειδή κοιτάω να φύγω από εδώ, το αφήνω και θα δράσω αλλιώς λίγες ημέρες πριν την αναχώρησή μου.
Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο.
Τις φόλες δυστυχώς δεν μπορώ να τις αποτρέψω! :/:

Σας φαίνεται πολύ extreme να κάνω ένα τηλ και να ξεχέσω την παπαδιά ? Να της πω ότι ξέρω ποια είναι και ότι την έχω τραβήξει φωτογραφία ? Το εννοώ αυτό, δεν έχω κανένα πρόβλημα να το κάνω.
Άνθρωποι του θεού σου λένε μετά ? Σκ... στα μούτρα τους.

Σας φαίνεται πολύ extreme να κάνω ένα τηλ και να ξεχέσω την παπαδιά ? Να της πω ότι ξέρω ποια είναι και ότι την έχω τραβήξει φωτογραφία ? Το εννοώ αυτό, δεν έχω κανένα πρόβλημα να το κάνω.
Άνθρωποι του θεού σου λένε μετά ? Σκ... στα μούτρα τους.

ΓΟΥΣΤΑΡΩΩΩΩΩ!!!!!:up::up::up:

Βούλα πες της ότι είσαι δημοσιογράφος και το θέμα θα δημοσιοποιηθεί και θα πάρει μεγάλη έκταση με κίνδυνο να κινδυνέψει η καριέρα του γιού της και να τεθεί σε διαθεσιμότητα. θα φοβηθεί για τον κανακάρη της η θρασύδειλη παλιόγρια.Πες της επίσης ότι είναι ενημερωμένες οι φιλοζωικές οι οποίες ετοιμάζονται για δράση και για να της ασκήσουν ποινική δίωξη. Να καταλάβει ότι η κοπέλα δεν είναι μόνη της και είναι ενημερώμενοι ένα σωρό άλλοι άνθρωποι. Αλλά βρήκαν μόνη της την κοπέλα και τα κάνουν. :mad:

Καλά η ιδέα ότι είμαι δημοσιογράφος είναι γμτη.. Το μόνο που μένει να συμφωνήσει και η Zoo.
Ειρήνη στην διάθεσή σου. Ακόμα και να μην έχεις το τηλ, αν μου πεις επίθετο και δ/νση τα βρίσκουμε.
Εντάξει ρε παιδιά, από τα κτήνη άντε να γίνεται. Αλλά από την παπαδιά μου έκατσε πολύ άσχημα.

Καλά η ιδέα ότι είμαι δημοσιογράφος είναι γμτη.. Το μόνο που μένει να συμφωνήσει και η Zoo.
Ειρήνη στην διάθεσή σου. Ακόμα και να μην έχεις το τηλ, αν μου πεις επίθετο και δ/νση τα βρίσκουμε.
Εντάξει ρε παιδιά, από τα κτήνη άντε να γίνεται. Αλλά από την παπαδιά μου έκατσε πολύ άσχημα.
ΘΑ πω δύο λέξξεις μόνο...Μονή Βατοπεδιου!!;)

Γιατί βρε παιδιά; Περνάνε από καμιά ειδική οντισιόν οι παπαδιές ώστε να μην είναι κτήνη;

Γιατί βρε παιδιά; Περνάνε από καμιά ειδική οντισιόν οι παπαδιές ώστε να μην είναι κτήνη;
Οι παπάδες είναι η χειρότερη φάρα...Σκεφτείτε λίγο κα΄τι που μου έλεγε φίλος μου..Οι παπάδες γίνονται παπάδες για 2 λόγυς και πολύ σπάνια για τον τρίτο που είναι ο Θεος.1.ειναι ομοφυλόφυλοι και 2.ειναι απατεώνες...Γιατί να διαφέρουν οι γυναίκες τους..Επίσης να πω ότι οταν ήμουν πιο μικρή στην κηδεία του παππού μου ήταν μια αχώνευτη παπαδιά από πίσω που ακουγα πόσο ασχημα μιλαγε για όλες τις παρεβρισκόμενες γυναικες και γελαγε..Εγώ δεν εκουγα τον παπα που αποχαιρετούσε τον παπππου μου αλλά την βλαμενη απο πίσω..:mad:Αλλες δύο περιπτώσεις θα σας πω...1.παπας την είχε πέσει σε φίλο μου όταν ήταν μολις 14 χρονών:mad:Και 2.απέναντι από την παλιά δουλειά μου ήταν μια εκκλησία..ο παπα΄ς εμενε δίπλα με έναν που φύλαγε την εκκλησια(ας πουμε παπαδοπαιδι)και είχαν ένα σκύλο.Τον έδερνε το παπαδοπαίδι κάθε βράδυ και το ήξερα γιατί μια υπάλληλος έμενε δίπλα και το άκουγε και γιατι το σκυλί ήταν πολύ αδύνατο σαν να μην του έδιναν φαι..Δεν μπορώ να κάνω όμως καταγγελία γιατί πρέπει να είμαστε παρόντες ...:mad::mad:Όπως και να χει συγνλωμη που βγήκα εκτός...το συμπέρασμα είναι ότι ΣΠΑΝΙΑ βρίσκεις καλο παπα!!!:mad::/:

Καλή ερώτηση!!!:hmm::lol::lol:

Φαντάζεστε να περνούσαν από τεστ τύπου "so you think you can be a παπάς?":cool::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back