Τι μουσική αρέσει στη γάτα σας;

skai-animals

Δραστήριο μέλος

Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα.
Βρήκα αυτό το ενδιαφέρον!!!

Οι περισσότερες γάτες φαίνεται ότι μισούν τους ροκ και τους χέβι μέταλ ήχους, κυρίως γιατί τις φοβίζουν οι απότομες εναλλαγές και οι εντάσεις των συγκεκριμένων ειδών. Επίσης κάποιες άλλες εκνευρίζονται από τις πολύ υψηλές νότες που υπάρχουν κυρίως στις όπερες. Αν η γάτα σας αρχίζει να νιαουρίζει δυνατά, προσπαθώντας να καλύψει με τη φωνή της τις Κυλλιόμενες Πέτρες, χαμηλώστε την ένταση της μουσικής ή αλλάξτε cd. Ένας μεγάλος αριθμός γατιών όμως φαίνεται ότι πραγματικά λατρεύει την κλασσική μουσική και κυρίως συνθέσεις που περιέχουν πιάνο ή κιθάρα ως κύρια όργανα. Αν δείτε τη γάτα σας να πουρπουρίζει από ευτυχία ή να πηγαίνει να κάθεται ακριβώς μπροστά στο ηχείο του ηχοσυστήματος, όταν ακούτε το διπλό κονσέρτο για πιάνο του Μπαχ, απλά απολάυστε το! Κάποιες γάτες μάλιστα αγαπούν τόσο πολύ τη μουσική που προσπαθούν να παίξουν και οι ίδιες είτε χρησιμοποιώντας τα δόντια τους, τραβώντας τις χορδές της κιθάρας, είτε χρησιμοποιώντας τα πόδια τους, πατώντας τα πλήκτρα του πιάνου όπως κάνει η κυρία στο βίντεο.

από
https://www.enet.gr/?i=news.el.oikonomia&id=97478

αλήθεια, η δική σασ γάτα τι μουσική ακούει???:):):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ο ναρουτο ακουει heavy metal, black metal και rock

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγω στις δικές μου έχω παρατηρίσει πως η μια αλλάζει συμπεριφορά στην κλασσική, ενώ στα άλλα είδη όλες δείχνουν μάλον αδιάφορες...:)

Eμενα η Ζουζου ακουει rok,alternative και pop.

οι δικές μου ακούνε Rave k κλασσική τώρα το αν τους αρέσει αυτό δεν το γνωρίζω αλλά δεν τους αφήνω κ πολλά περιθώρια :lol::lol:

Εχω μια απορια.Αν βαλεις την γατουλα σου να ακουσει απο mp3 σε χαμηλη συχνοτητα,παθαινει τιποτα???:hmm::hmm:

:) Οτι ακουμε κι εμεις ,αρκει να ειναι σε μια κανονικη ενταση .Οταν ειναι πολυ δυνατα,αλλαζουν δωματιο.

τι εννεοείς να τη βάλεις να ακούσει με ακουστικά;;;;

τι εννεοείς να τη βάλεις να ακούσει με ακουστικά;;;;
Mια μερα ειχα αφησει το mp3 πανω στο τραπεζι και εβαλε το αυτακι της πανω στο ακουστικο,και εδειχνε να της αρεσει:/:.Φυσικα,ο ηχος ηταν χαμηλος.
Δεν σκεφτομαι να της βαλω τα ακουστικα μεσα στο αυτι,απλως να τα βαλω κοντα στο αυτακι της:/:,οπως δηλαδη εκανε και μονη της.
Μπορει να παθει κατι???:hmm:

Στη Μίσι δεν έχω διαπιστώσει να της αρέσει κάποιο συγκεκριμένο είδος μουσικής, αλλά οπωσδήποτε της αρέσει ο ήχος των πιατικών όταν βγαίνουν από το πλυντήριο πιάτων και αρχίζει τότε η ίδια να... τραγουδάει! :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στη Μίσι δεν έχω διαπιστώσει να της αρέσει κάποιο συγκεκριμένο είδος μουσικής, αλλά οπωσδήποτε της αρέσει ο ήχος των πιατικών όταν βγαίνουν από το πλυντήριο πιάτων και αρχίζει τότε η ίδια να... τραγουδάει! :D
Νομίζω αυτή είναι η αγαπημένη μουσική όλων των γατιών.;) :hehe:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μα.. το κάνει πάντα! Στην αρχή δεν το είχα συνδέσει, αλλά πλέον είναι επαληθευμένο: ακόμα και να κοιμάται, θα "γκρινιάξει" λιγάκι μες στον ύπνο της! :D Γιατί να το κάνουν άραγε;

Γιατί νομίζουν πως θα φάνε όταν ακούνε πιάτα. Γι' αυτό.:yes::lol:

Λες; Μα δεν κλαίει για φαγητό... Κάνει εκείνες τις κραυγούλες όπως όταν βλέπει ένα πουλί, μια αράχνη, φωτάκια στον τοίχο κλπ... :hmm:

Νομίζω είναι ένας χαρούμενος ήχος γι' αυτά, το έχουν συνδέσει με το φαγητό. Η Τασούλα όταν με βλέπει στην κουζίνα, γιατί δεν ακούει πια η γλυκούλα μου καλά, αρχίζει την μύρλα που λες κι εσύ...:P

:inlove:

Τα δικα μου τρελαίνονται με το που ακούνε ήχο απο ταπερακια να ανοιγουν ή ήχο απο πλαστική σακούλα. Να τα δει κανεις θα νομίσει πως ειναι νηστικα

Τα δικα μου ακόυν ΜΕΤΑL και κοιμούνται !! Ολα τα είδη :)

Οσο παραξενο και να ακουγετε,στην γατα μου αρεσει η Katy Perry!!!!!Οταν πρωτοβγηκε το Roar που ειναι ενα απο τα τραγουδια της,το εβαλα για να το ακουσω και η Ζοζεφινα ηρθε,στρογγυλοκαθησε στα ποδια μου και ακουγε!!Φαινοταν να της αρεσε παντως!!!Της γατας μου γενικα της αρεσουν τα pop τραγουδια.Ωσο για το καναρινι μου δν εχει ιδιεταιρες προτημησεις,οτι και να ακουσει το συναγωνιζεται!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back