Τι να κάνεις όταν βαριέσαι...

georgia alex

Δραστήριο μέλος

Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα.
Αυτο το θεμα μου βγηκε αυθορμητα,μιας και ειδικα στη δουλεια βαριεμαι πολυ συχνα..:/::PΔυστυχως,τις περισσοτερες φορες που βαριεμαι,καπνιζω σαν φουγαρο,καλη ωρα..:down:Αλλες φορες,παλι,πιανω ψιλη κουβεντα με την..πισινη μου..!:lol:Τωρα που μπουχτισα με το κ...τσιγαρο κ η πισινη εχει παει για εξωτερικες εργασιες,τι κανω;;;:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ!Εχω περιορισμους απ'το Πανεπιστημιο κ δε μου τα εμφανιζει..:(Παιχνιδια ηταν,Φωτεινη;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι τα ειδα εγω ειναι games !!!θα μπορουσες να μπεις απλα στο internet σε forum για να συζητας βρες τον οροσκοπο σου να ψαξεις για ρουχα παπουτσια γκομενο εξ αποστασεως λεμε τωρα πως να διακοσμησεις το σπιτι και διαφορα κουλα

Βασικα,με το θεμα εννοουσα να γραφουμε τροπους να καταπολεμαμε τη βαριεμαρα..Ισως κατι πρωτοτυπο,ενδιαφερον..

Εμένα βαρεμάρα είναι το να κάθομαι..στη δουλειά όταν περιμένω να γίνει ένας έλεγχος δίσκου, ιών και μνήμης που παίρνει ΠΟΛΥ ώρα, κάθομαι και γράφω..ότι μου κατέβει..Οχι απροσδιόριστα πράγματα, απλά καθότι αιγοκεράκι είμαι και υπερβολικά οργανωτική.Έτσι φτιάχνω πρόγραμμα για όλα..μια μέρα έγραφα πρόγραμμα ώστε να μην ξαναργήσω στη δουλειά(ναι..το αν το τηρήσεις δεν έχει σημασία εγώ σε αυτό απέτυχα παταγοδώς), επίσης πρόγραμμα για το τι έχω να κάνω για να μην ξεχαστώ κλπ.Α!Έχω φτιάξει πρόγραμμα και το τι πρέπει να κάνω στα γατάκια μου κάθε μέρα: Δευτέρα χτένισμα, Τρίτη αυτάκια, Τετάρτη μυτούλα κοκ.Αν πάλι σου φαίνεται σαχλό αυτό, μπορείς να παίξεις παιγνίδια στο ίντερνετ, στο χαρτί και φυσικά να μιλήσεις απεριόριστα στο ίντερνετ με ανθρώπους από όλο τον κόσμο.Εγώ βάζω και μουσική για να μην με πάρει ο ύυπνος στην αναμονή ενώ ΄χαρη στο what's up στέλνω ΑΠΕΙΡΑ μηνύματα στην κολλητή μου και στους φίλους μου...!!!

:hmm:αχ τελικα ειμαι πολυ "πεζη"

παιρνω "φρου" και "μπιζου" και τους παω βολτα...

τωρα βεβαια το "γαιτανακι" που πλεκεται με τα λουρια τους δεν το αναφερω.... ας πηγαινουνε παρεα ... νυσαφι πια!:mad:

:P

Εμένα βαρεμάρα είναι το να κάθομαι..στη δουλειά όταν περιμένω να γίνει ένας έλεγχος δίσκου, ιών και μνήμης που παίρνει ΠΟΛΥ ώρα, κάθομαι και γράφω..ότι μου κατέβει..Οχι απροσδιόριστα πράγματα, απλά καθότι αιγοκεράκι είμαι και υπερβολικά οργανωτική.Έτσι φτιάχνω πρόγραμμα για όλα..μια μέρα έγραφα πρόγραμμα ώστε να μην ξαναργήσω στη δουλειά(ναι..το αν το τηρήσεις δεν έχει σημασία εγώ σε αυτό απέτυχα παταγοδώς), επίσης πρόγραμμα για το τι έχω να κάνω για να μην ξεχαστώ κλπ.Α!Έχω φτιάξει πρόγραμμα και το τι πρέπει να κάνω στα γατάκια μου κάθε μέρα: Δευτέρα χτένισμα, Τρίτη αυτάκια, Τετάρτη μυτούλα κοκ.Αν πάλι σου φαίνεται σαχλό αυτό, μπορείς να παίξεις παιγνίδια στο ίντερνετ, στο χαρτί και φυσικά να μιλήσεις απεριόριστα στο ίντερνετ με ανθρώπους από όλο τον κόσμο.Εγώ βάζω και μουσική για να μην με πάρει ο ύυπνος στην αναμονή ενώ ΄χαρη στο what's up στέλνω ΑΠΕΙΡΑ μηνύματα στην κολλητή μου και στους φίλους μου...!!!
Αχ,κι εγω Αιγοκερακι ειμαι Κατερινακι,ασ'τα..:/:Μας εχει φαει αυτο το γραψε-γραψε..

:hmm:αχ τελικα ειμαι πολυ "πεζη"

παιρνω "φρου" και "μπιζου" και τους παω βολτα...

τωρα βεβαια το "γαιτανακι" που πλεκεται με τα λουρια τους δεν το αναφερω.... ας πηγαινουνε παρεα ... νυσαφι πια!:mad:

:P
Κι εγω με τα αγορια μου σπιτι σπανια βαριεμαι πια,μονο που τελευταια......βαριουνται αυτα..!:blink:Καλα,αυτο με τα λουρακια ξαναπεσ'το!Εγω τα εχω με λουρακια οταν τα βγαζω στο μπαλκονι κ ολη την ωρα πρεπει να τα ξεμπλεκω,μαλλιοκουβαρα γινονται!!:redface::lol::lol:

Παντως χθες καταπολεμησα την βαριεμαρα με μαγειρικα πειραματα!Μμμμμ....:P

μαγειρικα πειραματα??????με ενδιαφερει!!!!δωσε κι αλλες πληροφοριες

Για παραδειγμα,προχθες εφτιαξα ενα σουφλοειδες δικης μου εμπνευσεως..Δεν ξερω αν ειναι επειδη δεν τρωω κρεας ή επειδη εχω φαντασια γενικα,αλλα δε μπορω τις κλασικες συνταγες,θελω να βαζω κ δικα μου.:rolleyes:Ειχα βρει μια συνταγη με πενες,μπροκολο κ κρεμα γαλακτος στην κατσαρολα..Ε,εβαλα κι εγω κατι παραπανω κι εριξα κρεμμυδακι,λιγο σκορδο(το λατρευω!!),μανιταρια,καλαμποκι,τις πενες,το μπροκολο τεμαχισμενο,κρεμα γαλακτος κ τυρι τριμμενο,τα ανακατεψα ολα μαζι,τα απλωσα στο ταψι,εριξα κι αλλο τυρι απο πανω κ φουρνο..Γιαμ,γιαμ,δε σας λεω τιποτα,ξερογλειφομαι..!!:P:redface:Τις προαλλες ειχα φτιαξει κατι γεμιστα...υπερπαραγωγη!Αχ,πρωι-πρωι...:D

εγω τωρα θα φτιαξω μπιφτεκια λαχανικων !! μου αρεσουν και εμενα τα πειραματα εχω κανει και εγω μερικα π.χ στις φακες εχω βαλει εκτος απο καρ5οτο και μαιντανο πατατα σε μικρα κομματακια να ψηθουν ευκολα και αναμικτα λαχανικα!!!!!( αρακας καλαμποκι φασολακια φρεσκα ειναι λιγο περιεργο αλλα εμενα μου αρεσε !! αλλο ενα κορυφαιο ειναι φακες με φασολια ξερα μονο προσοχη να βαλεις τις φασολες πιο πριν απο τις φακες να μην τραγανιζονται!! δεν τρως κρεας?? εχεις δοκιμασει κιμα σογιας???ειναι αρκετα καλος!! και το γαλα σογιας εχει πλακα δυστυχως στην σογια κανενας αλλος δεν συμεριζεται την αποψη μου!!!!

Εγω δεν προλαβαινω να βαρεθω...

τι στο καλο παντα εχεις δουλεια και τρεχεις????πως τα καταφερνεις?

εγω τωρα θα φτιαξω μπιφτεκια λαχανικων !! μου αρεσουν και εμενα τα πειραματα εχω κανει και εγω μερικα π.χ στις φακες εχω βαλει εκτος απο καρ5οτο και μαιντανο πατατα σε μικρα κομματακια να ψηθουν ευκολα και αναμικτα λαχανικα!!!!!( αρακας καλαμποκι φασολακια φρεσκα ειναι λιγο περιεργο αλλα εμενα μου αρεσε !! αλλο ενα κορυφαιο ειναι φακες με φασολια ξερα μονο προσοχη να βαλεις τις φασολες πιο πριν απο τις φακες να μην τραγανιζονται!! δεν τρως κρεας?? εχεις δοκιμασει κιμα σογιας???ειναι αρκετα καλος!! και το γαλα σογιας εχει πλακα δυστυχως στην σογια κανενας αλλος δεν συμεριζεται την αποψη μου!!!!
Ουαου!Τις παραλαγες με τις φακες δεν τις εχω δοκιμασει ποτε,ωραιο ακουγεται!:hmm:Μου αρεσει πολυ η σογια κ την τρωω αρκετα συχνα,οποτε βρηκες ομοιδεατισσα!!!:D

εγώ παίζω με τις γάτες μου....τώρα ειδικά που έχουμε και 7 μωρούλια πού ώρα να βαρεθείς:D

7 μικρα?????εισαι χειροτερη απο εμενα!!!τα γεννησε η γατα σου η τα βρηκες εξω??καμοια νεα ιδεα για μαγειρικη???

7 μικρα?????εισαι χειροτερη απο εμενα!!!τα γεννησε η γατα σου η τα βρηκες εξω??καμοια νεα ιδεα για μαγειρικη???
Τα γέννησε η γατα της βρε,είναι όλα πανέμορφα,θα τα δεις στο Gallery αν θες.Ιδέα για μαγειρική δε σου έχω...Εγώ φτιάχνω κοσμήματα όταν έχω ελευθερο χρόνο,ή διαβάζω.:)

και το διαβασμα ειναι στα χομπυ μου προτιμαω βιβλια επιστημονικης φαντασιας ομως και παραμυθακια ειναι ευκολοδιαβαστα και δεν τα βαριεσαι ευκολα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back