xxx
Νεοφερμένο μέλος
Ο xxx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 62 μηνύματα.
28-03-09
08:24
μπορει να το εχω ξανααναφερει αλλα η συμβιωση αρσενικου κ θυλικου μη στειρωμενου ειναι δυσκολη χωρις απροβλεπτα [π.χ. γατακια] αν κ εμενα ειναι μολις 5 το θυλ. κ 7 το αρσ. διαβασα οτι απο τον τεταρτο μηνα μπορει καποια γατα να μηνει εγκυος κ επειδη πολλες φορες εχει γινει αυτο που δεν πρεπει αν η γατουλα μ μηνει εγκυος τι κανουμε?[ειναι ακομα πολυ μικρη για στειρωση κ εκτος αυτου εχει σταφυλοκοκο κ δεν μπορουμε] τι να κανω?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα.
28-03-09
08:46
αν η γατουλα σου δεν εχει οιστρο δεν μπορει να μεινει εγκυος,οποτε μην ανησυχεις.παρολα αυτα απο τον 6 μηνα μπορεις να την στειρωσεις.ακομα και αν ζευγαρωσουν μπορεις μεσα σε 1-2 εβδομαδες να την στειρωσεις χωρις προβλημα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
28-03-09
08:51
Μπορείς σίγουρα να στειρώσεις τον αρσενικό. Θα αρχίσει να ψεκάζει με ούρα διάφορα σημεία του σπιτιού, των επίπλων, ρούχων κλπ.. καθόλου ευχάριστο.
Περιμένεις να γίνει και το κοριτσάκι 7-8 μηνών και την κάνεις. Δεν έχω ακούσει ότι με σταφυλόκοκκο δεν γίνεται στείρωση....
... απλά θα πρέπει να πάρει αντιβίωση πρίν και μετά την στείρωση.
Μίλα με τον γιατρό σου, αλλά δεν νομίζω να υπάρχει θέμα...δεν έχει να κάνει ο σταφυλόκοκκος τίποτα με την στείρωση. Εκτός και άν έχει κάνει πυομήτρα απο τον σταφυλόκοκκο... και απλά θέλει την ανάλογη προσοχή η επέμβαση,όπως σε όλες τις πυομήτρες.
Πως το βρήκατε ότι έχει? Με τί εξετάσεις δηλ?
Έχουμε και εδώ Κτηνίατρο που γράφει αν θες ρωτάς και αυτόν
https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=
Περιμένεις να γίνει και το κοριτσάκι 7-8 μηνών και την κάνεις. Δεν έχω ακούσει ότι με σταφυλόκοκκο δεν γίνεται στείρωση....

... απλά θα πρέπει να πάρει αντιβίωση πρίν και μετά την στείρωση.
Μίλα με τον γιατρό σου, αλλά δεν νομίζω να υπάρχει θέμα...δεν έχει να κάνει ο σταφυλόκοκκος τίποτα με την στείρωση. Εκτός και άν έχει κάνει πυομήτρα απο τον σταφυλόκοκκο... και απλά θέλει την ανάλογη προσοχή η επέμβαση,όπως σε όλες τις πυομήτρες.
Πως το βρήκατε ότι έχει? Με τί εξετάσεις δηλ?
Έχουμε και εδώ Κτηνίατρο που γράφει αν θες ρωτάς και αυτόν

https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα.
28-03-09
09:04
Εγώ προτείνω να στειρώσετε τη θυληκιά όταν γίνει 6-7 μηνών(εμείς τότε την στειρώσαμε τη γάτα μου)αφού γίνουν αιματολογικές εξετάσεις για να είστε σίγουρος/η ότι δεν θα πάθει κάτι!
Επίσης να στειρώσετε τον αρσενικό γιατί όπως είπε η κ.julia θα ψεκάζει:η στείρωση στα αρσενικά είναι πιο εύκολη...
Επίσης να στειρώσετε τον αρσενικό γιατί όπως είπε η κ.julia θα ψεκάζει:η στείρωση στα αρσενικά είναι πιο εύκολη...
xxx
Νεοφερμένο μέλος
Ο xxx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 62 μηνύματα.
28-03-09
09:08
ευχαριστω παιδια οι τις εξετασεις για τον σταφυλοκοκο τις εκανε η μαμα μ εγω ειμαι 12 κ δεν πολυξερω
julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
28-03-09
09:11
Οκ. Ο σταφυλόκοκκος γενικά ζει φυσιολογικά στον οργανισμό...είναι πολύ παρεξηγημένος γενικά.
Αλλά αν ο γιατρός σας ειπε ότι δεν κάνει στείρωση, εγώ θα έπαιρνα και μια άλλη γνώμη γιατρού...
Αλλά αν ο γιατρός σας ειπε ότι δεν κάνει στείρωση, εγώ θα έπαιρνα και μια άλλη γνώμη γιατρού...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum