Τι να κάνω για να βρω το γάτο μου που χάθηκε;

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

mariannizy31

Νεοφερμένο μέλος

Η mariannizy31 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5 μηνύματα.
[FONT=&quot]Καλησπερα σας, θα ηθελα την βοηθεια σας δεχοντας καθε δυνατη προταση και ιδεα..

Προχτες το βραδυ πηγαμε με τον αντρα μου τον γατο μας( αλητογατος 6,5 ετων εχει γυρισει ολη την γειτονια και εχει κανει απειρα χιλιομετρα στην ζωη του κυνηγοντας γατες) εχει παθει στοματιτιδα πλεον και το τελευταιο χρονο ειχε μαζευετει στην αυλη μας οπου εδω ειχε γεννηθει και επερνε αγωγη και ιδικο φαγητο.λοιπον πηγαμε στον κτηνιατρο αφου ειχα κανει μια σειρα απειρων εξετασεων και μας ειπε οτι το μονο θεμα ειναι να γινει στειρωση να σταματησουν οι καυγαδες, τον πηγαμε λοιπον και τον αφησαμε απο βραδυ να του κανει και μια ενεσιμη αντιβιωση και να χειρουργηθει το αλλο πρωι.
Την επομενη μερα κατα τις 10.20 χτυπαει το τηλεφωνο και μας ειπε ο κτηνιατρος οτι ανοιξε το κλουβακι να του βαλει νερο γιατι τα ειχε ανακατεψει ολα απο τα νευρα του και του εφυγε πηδωντας απο ενα μικρο παραθυρο του μπανιου.. Τον κυνηγησε λιγο στην αυλη αλλα τον εχασε,
πηγαμε πανικοβλημενοι και ψαχαμε παντου... Ο γατουλης μας αφαντος..
Μας ειπε ο κτηνιατρος οτι επειδη ειμαστε κοντα θα επιστεψει σε μας...εχουμε γυρω στα 800 μετρα αποσταση αλλα μας χωρισει μια πλαγια βουνο!

Κοντευω να σκασω απο την στεναχωρια μου πηγαινω με ενα κοματι λαδοχαρτο που ηξερε τον ηχο και τον ψαχνω σε ολο το βουνο...

Τι αλλο μπορω να κανω... Λενε οτι τα αρσενικα δνε ξαναγυριζουν... Φοβαμαι οτι θα βρει αλλο σπιτι και που δεν ξερουν την αρωστια του και οπως μας ειχε πει ο κτηνιατρος θα πεθανει απο ασιτια...

Οποια ιδεα καλοδεχουμενη

σας ευχαριστω εκ των προτερων

υ.γ ξεχασα να σας ενημερωσω οτι εχουμε συνολο 5 γατες και την μαμα του μαζι ολες θυληκες στειρωμενες[/FONT]

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Καλησπέρα Mariannizy31 και καλώς ήλθες στο MyCat! :)
Καταρχήν, θεωρώ ότι ο γιατρός είναι εντελώς ανεύθυνος κι επιεικώς απαράδεκτος στη συμπεριφορά του.
Θα έπρεπε να είχε προνοήσει και να είχε κλείσει το παράθυρο προτού ανοίξει το κλουβί του γάτου, ήταν τραγική παράλειψη που δεν το έκλεισε και θα έπρεπε να το κάνει, δεδομένου ότι ο γάτος ήταν νευριασμένος και τρομαγμένος.
Η απάντηση που σας έδωσε ότι θα γυρίσει σε εσάς, εμένα δεν μου λέει τίποτα.
Εάν θέλεις, κοίτα το άρθρο Πώς να βρούμε μια γατούλα που χάθηκε....
Το κόλπο με τα ούρα μπορεί να βοηθήσει αρκετά!
Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να γυρίσει όσο το δυνατόν συντομότερα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ο κτηνιατρος φερθηκε εντελως απαραδεκτα και σκεφτομαι σοβαρα την μυνηση! δεν εχει βοηθησει ουτε στο ψαξιμο!!εχω ηδη μιλησει με την δικιγορο μου! αυτο που με νοιαζει ποιο πολυ αυτη την στιγμη ειναι να βρεθει ο γατουλης μου! το θετικο ειναι οτι παλαιοτερα τον ειχαμε δει να γυρναει σε πολυ μακρινες αποστασεις... ειναι δευτερο βραδυ αυτο που περναει χωρις να ειναι στν αυλη..κοντευω να σκασω!!! σε ευχαριστω για το μυνημα σου

Πόσο κρίμα ρε γαμώτο.. δεν καταλαβαίνουν ότι για αυτούς είναι άλλη μια περίπτωση ενός "πελάτη" και ένα πενηντάρικο, ενώ για εμάς τα μικρά μας, που χωρίς αυτά δεν μπορούμε.Αυτή η αμέλεια δεν συγχωρείται.
Θα μπορούσες να βάλεις και αφισάκια με φωτογραφία.Ίσως κάποιος κάπου να τον έχει δει. Και να ψάχνεις κυρίως βράδυ, που δεν υπάρχει πολύς κόσμος και ξετρυπώνουν από τις φωλίτσες τους.
Το καλό βέβαια είναι ότι ο γατούλης σου, δεν είναι καναπεδάτος και σαν έμπειρος και τον δρόμο μπορεί να βρει και να προστατευτεί. Τουλάχιστον για αρχή και μέχρι να τον βρείτε.
Κάντε κουράαγιο και ψάξτε όσο μπορείτε. Εύχομαι όλα να πάνε καλά και να τον έχετε σύντομα κοντά σας.

Πιστευεις οτι θα μπορεσει να ξαναβρει το σπιτι μας? ολο ιστοριες ακουω με γατια που ξανα επιστρεψανε σπιτι τους απο μακρινες αποστασεις...αλλα δευτερο βραδυ σημερα αρχιζω να απελπιζομαι..

Κοίτα.. όσο και να θέλω να σε παρηγορήσω υπάρχουν πιθανότητες να σύμβει αλλά και να μην συμβεί. Το ξέρεις και εσύ αυτό μέσα σου, είμαι σίγουρη. Απλά σίγουρα έχει περισσότερες πιθανότητες από άλλα γατάκια εντελώς σπιτίσια.
Όσο για το ότι είναι το 2ο βράδυ μην σε απελπίζει τόσο αυτό. Γατάκια έχουν κατά καιρούς γυρίσει πολύ αργότερα. Απλά ,ην εγκαταλείπετε το ψάξιμο. Το ξέρω ότι είναι πολύ ψυχοφθόρο, αλλά μην το αφήνετε..Κουράγιο και πάλι.

Το ξερω...αυριο θα παω να κολλησω αφισες! ηταν παντα τοσο ανεξαρτητο γατι ο κυριαρχος της γειτονιας δεν ηταν τρυφερος ποτε.. τον τελευταιο χρονο που αρωστησε εγινε καλουλης και δεθηκαμε απιστευτα...μακαρι να γυρισει!!!

Μα τι συμβαίνει τελευταία??? Πανικός. Η άλλη κοπέλα έχασε την γατούλα τησ από το ξενοδοχείο ζώων και τώρα αυτό!! Δεν είναι εμπιστεύεσαι κανέναν... Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να τον βρείτε τον γατούλη σας...

Καλημερα εχω αρχιζει να απελπιζομαι! σημερα το πρωι γεμισα παντου αφισες! ειναι τοσο αδικο να τον εχω χασει και να φταιει αλλος!!!!

Συνημμένα

• gatoulis.jpg
    gatoulis.jpg
    100,6 KB · Εμφανίσεις: 56
Ειναι ενας κουκλος!!! Μακαρι να τον βρεις συντομα!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back