mariannizy31
Νεοφερμένο μέλος
Προχτες το βραδυ πηγαμε με τον αντρα μου τον γατο μας( αλητογατος 6,5 ετων εχει γυρισει ολη την γειτονια και εχει κανει απειρα χιλιομετρα στην ζωη του κυνηγοντας γατες) εχει παθει στοματιτιδα πλεον και το τελευταιο χρονο ειχε μαζευετει στην αυλη μας οπου εδω ειχε γεννηθει και επερνε αγωγη και ιδικο φαγητο.λοιπον πηγαμε στον κτηνιατρο αφου ειχα κανει μια σειρα απειρων εξετασεων και μας ειπε οτι το μονο θεμα ειναι να γινει στειρωση να σταματησουν οι καυγαδες, τον πηγαμε λοιπον και τον αφησαμε απο βραδυ να του κανει και μια ενεσιμη αντιβιωση και να χειρουργηθει το αλλο πρωι.
Την επομενη μερα κατα τις 10.20 χτυπαει το τηλεφωνο και μας ειπε ο κτηνιατρος οτι ανοιξε το κλουβακι να του βαλει νερο γιατι τα ειχε ανακατεψει ολα απο τα νευρα του και του εφυγε πηδωντας απο ενα μικρο παραθυρο του μπανιου.. Τον κυνηγησε λιγο στην αυλη αλλα τον εχασε,
πηγαμε πανικοβλημενοι και ψαχαμε παντου... Ο γατουλης μας αφαντος..
Μας ειπε ο κτηνιατρος οτι επειδη ειμαστε κοντα θα επιστεψει σε μας...εχουμε γυρω στα 800 μετρα αποσταση αλλα μας χωρισει μια πλαγια βουνο!
Κοντευω να σκασω απο την στεναχωρια μου πηγαινω με ενα κοματι λαδοχαρτο που ηξερε τον ηχο και τον ψαχνω σε ολο το βουνο...
Τι αλλο μπορω να κανω... Λενε οτι τα αρσενικα δνε ξαναγυριζουν... Φοβαμαι οτι θα βρει αλλο σπιτι και που δεν ξερουν την αρωστια του και οπως μας ειχε πει ο κτηνιατρος θα πεθανει απο ασιτια...
Οποια ιδεα καλοδεχουμενη
σας ευχαριστω εκ των προτερων
υ.γ ξεχασα να σας ενημερωσω οτι εχουμε συνολο 5 γατες και την μαμα του μαζι ολες θυληκες στειρωμενες[/FONT]
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

Καταρχήν, θεωρώ ότι ο γιατρός είναι εντελώς ανεύθυνος κι επιεικώς απαράδεκτος στη συμπεριφορά του.
Θα έπρεπε να είχε προνοήσει και να είχε κλείσει το παράθυρο προτού ανοίξει το κλουβί του γάτου, ήταν τραγική παράλειψη που δεν το έκλεισε και θα έπρεπε να το κάνει, δεδομένου ότι ο γάτος ήταν νευριασμένος και τρομαγμένος.
Η απάντηση που σας έδωσε ότι θα γυρίσει σε εσάς, εμένα δεν μου λέει τίποτα.
Εάν θέλεις, κοίτα το άρθρο Πώς να βρούμε μια γατούλα που χάθηκε....
Το κόλπο με τα ούρα μπορεί να βοηθήσει αρκετά!
Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να γυρίσει όσο το δυνατόν συντομότερα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mariannizy31
Νεοφερμένο μέλος
le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
Θα μπορούσες να βάλεις και αφισάκια με φωτογραφία.Ίσως κάποιος κάπου να τον έχει δει. Και να ψάχνεις κυρίως βράδυ, που δεν υπάρχει πολύς κόσμος και ξετρυπώνουν από τις φωλίτσες τους.
Το καλό βέβαια είναι ότι ο γατούλης σου, δεν είναι καναπεδάτος και σαν έμπειρος και τον δρόμο μπορεί να βρει και να προστατευτεί. Τουλάχιστον για αρχή και μέχρι να τον βρείτε.
Κάντε κουράαγιο και ψάξτε όσο μπορείτε. Εύχομαι όλα να πάνε καλά και να τον έχετε σύντομα κοντά σας.
mariannizy31
Νεοφερμένο μέλος
le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
Όσο για το ότι είναι το 2ο βράδυ μην σε απελπίζει τόσο αυτό. Γατάκια έχουν κατά καιρούς γυρίσει πολύ αργότερα. Απλά ,ην εγκαταλείπετε το ψάξιμο. Το ξέρω ότι είναι πολύ ψυχοφθόρο, αλλά μην το αφήνετε..Κουράγιο και πάλι.
mariannizy31
Νεοφερμένο μέλος
vasopent
Εκκολαπτόμενο μέλος
mariannizy31
Νεοφερμένο μέλος
kathy85
Πολύ δραστήριο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool