vivika125
Νεοφερμένο μέλος
Η vivika125 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
29-06-10
12:27
καλημέρα σε όλους.καταρχήν να σας πω πως λατρεύω όλα τα ζώα.έτσι λοιπόν στο σπίτι μου έχω ένα σκυλάκι,2 πουλάκι,1 γατούλα και πριν 2 χρονια μου έκαναν δώρο ένα κουνελάκι. μέχρι να έρθει στην παρέα μας το κουνελάκι όλα ήταν kala.me το που μου το έφεραν δώρο όλα άλλαξαν και ο σκύλος και η γάτα προσπαθούν να το φάνε.δοκίμασα τα πάντα αλλα τίποτα. προσπαθώ λοιπόν να βρω ένα μέρος να το αφήσω.πήρα στο αττικό πάρκο αλλα μου είπαν πως δεν τα δέχονται. δεν θέλω να το δώσω σε ιδιώτη γιατί φοβάμαι την κατάληξη που θα έχει το zwo.sas παρακαλώ μήπως ξέρετε αν υπάρχει κάποιο άλλο μέρος να το αφήσω?σας ευχαριστώ πολύ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα.
03-09-10
13:35
το δωσατε?
γιατι ενδιαφερομαι...
γιατι ενδιαφερομαι...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool