Τι να κάνω με το e-mail;

Raisa

Περιβόητο μέλος

Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα.
Βρε παιδιά, βαρέθηκα να διαγράφω τα email που έρχονται ως ανημέρωση για τα θέματα που παρακολουθω! Πήγα στο προφίλ μου και απενεργοποίησα την σχετική λειτουργία αλλά τίποτε. Ακόμα λαμβάνω ειδοποίηση. Τι να κάνω;;;;;:(:(:(:(:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κ γω τα ιδια..χωρις να ξερω πολλα, πας στον πινακα ελενχου και κανεις κλικ στο συνδρομη και κανεις διακοπη συνδρομης (δεν ξερω αν πιάνει αυτο τοματζουνι)
και β που σιγουρα παινει ανοιγεις ενα ενα τα μαιλ σου πας κατω κατω που γραφει αν δε επιθυμειτε να λαμβανεται ενημερωση μπουρου μπουρου καντε κλικ και τα λοιπα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νομίζω θέλει και στην επεξεργασία επιλογών να πας και να αποτσεκάρεις κάποια κουτάκια για τα emails. Είχα δυσκολευτεί να το κάνω αλλά τα κατάφερα. Δυο ή τρια κουτάκια πρέπει!

Κι εγώ ρε παιδιά το έχω αυτό το πρόβλημα...δοκίμασα κάτι επιλογές εκεί πέρα αλλά τζιφος:/:

κ γω τα ιδια..χωρις να ξερω πολλα, πας στον πινακα ελενχου και κανεις κλικ στο συνδρομη και κανεις διακοπη συνδρομης (δεν ξερω αν πιάνει αυτο τοματζουνι)
και β που σιγουρα παινει ανοιγεις ενα ενα τα μαιλ σου πας κατω κατω που γραφει αν δε επιθυμειτε να λαμβανεται ενημερωση μπουρου μπουρου καντε κλικ και τα λοιπα
Ετσι ...
Απο τον πινακα ελεγχου πας στις συνδρομες και κανεις κλικ στο λευκο τετραγωνακι διπλα απο το θεμα που δεν θες να παρακολουθεις...μετα κατω μπαινεις κ κανεις διαγραφη συνδρομης
Αλλα οπως λες κι εσυ havana καθε φορα που ειναι να απαντησεις σε ενα θεμα πας πρωτα κ επιλεγεις εκει που λεει ''τυπος ειδοποιησης'' το ''δεν επιθυμω παρακολουθηση''
Αν παλι ξεχαστεις καποια φορα τοτε πρεπει να ξαναμπεις στις συνδρομες κοκ;)

Ευχαριστώ πολύ Live:):):):):)

Επίσης μπορείς να επιλέξεις ένα από τα email του mycat και να τα κάνεις ανεπιθύμητα!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back