Τι να κάνω;

Ξένια1712

Νεοφερμένο μέλος

Η Ξένια1712 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα.
Να μαι και παλι με ερωτηση,
Η Σισσυ μου πριν περιπου μισο μηνα χαθηκε.
Την ειχα αφησει στην βεραντα να παιξει ενω εκανα δουλειες
στην κουζινα απο οπου τις εριχνα και καμια ματιά.
Ξαφνικα μεσα σε δεκα λεπτα την εχασα. Μενω στον πρωτο οροφο.
Μικρη η Σίσσυ, απο που και πως εφυγε, ενας θεος ξερει. (ή μηπως εσεις?)
Δεν σκαρφαλωνε ακομη, ουτε στον καναπε δεν καταφερνε να ανεβει, στα μισα επεφτε.
Την εψαχνα ολη την νυχτα. Αφαντη.

Εντομεταξυ απο την μερα τησ εξαφανισης της, ειχα στην βεραντα επιμονα μια αλλη γατα αδεσποτη με δυο γατακια της. Ενω πριν δεν ητανε εκει.
Δεν πλησιαζονταν αυτες με τιποτα. Πολυ αγριες.

Τεσσερις μερες αργοτερα μεσημερι σαββατου βλεπω τηλεοραση και ξαφνικα βλεπουμε ενα γατακι κατω στον δρομο να το χτυπαει μια μεγαλη γατα. Τρεχω κατω και τι να δω? Η Σισσυ μου.
Πως βρεθηκε εκει??? Μπροστα απο την πολυκατοικια ενω χαθηκε απο την πισω μερια ποθ βγαζει σε εντελως αλλο δρομο??

Ειχαν αλλαξει χρωμα τα ματακια της απο βαθυ μπλε σε πρασινακι.
Αλλα την αναγνωρισα γιατι ενω μου φανηκε και λιγο πιο μεγαλη
οταν απλωσα το χερι να την ποιασω με αφησε.

Οκ στο σπιτι μετα πειστηκα πως δεν ηταν αλλη που της εμοιαζε γιατι πηγε αμεσως να παιξει με το αρκουδακι της, με το οποιο κοιμοντανε απο νεογεννητη.

Τωρα αναρωτιεμαι αν την αφησω ξανα να βγει στην βεραντα ή στο μπαλκονι θα με εγκαταλειψει παλι??

Και μπορω να την εχω μονιμα κλεισμενη μεσα??
Μα να φοβαμαι να ανοιξω τις μπαλκονοπορτες??

Πως να το χειριστω??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Προσπαθησε να την παρακολουθήσεις, να δεις, από πού πάει να ξεφύγει, γιατί θα το ξανακάνει σίγουρα, ειδικά, αν είναι αστείρωτη, οπότε θα ψάχνει για ταίρι, αν δεν είναι ήδη έγκυος!. Αν καταλάβεις από πού έφυγε, φράξε την έξοδο και, αν είναι αστείρωτη, στείρωσέ την να ησυχάσει κι αυτή και εσύ. Τυχερή είσαι πάντως που την ξαναβρήκες, με τόσους κινδύνους που κατατρέχουν τα μικρούτσικα γατάκια!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπορεί να μείνει έγκυος δυόμισι με τριών μηνών???:hmm:

Απαπαπαπάάάά βγήκε πριν την ώρα της απ το αβγό...
Βοήθειαααααααααααααααααααααα:/::/::/::/::/:

δεν νομιζω τοσο μικρα να γκαστρωνονται γιατι το μονο θυληκο που ειχα το πηρα 6 μηνων. παντως καλο ειναι να το αφησεις να χρονισει χωρις να τ αφηνεις να αλωνιζει και αφοτου στειρωθει και νιωσει τελικα δεσιμο και σιγουρια μαζι σου τοτε και να την αφησεις.Αλλα τοτε ουτε εκεινη δεν θα θελει να φυγει απο σενα:D

Δε νομίζω πως μπορεί να μείνει εγκυος σε τέτοια ηλικία .
Είναι πολύ κουτσουνάκι ακόμη !
Σε τόση μικρή ηλικία καλό είναι να μη βγαίνουν μόνα τους στη βεράντα γιατί θέλουν να ανακαλύψουν τον κόσμο αλλά δεν έχουν ούτε συναίσθηση του ύψους ούτε άλλων κινδύνων...
Νομίζω πως η καημενούλα η Σίσσυ μπορεί και να παράπεσε ή να δοκίμασε τις ικανότητες της στο άλμα και σίγουρα ήταν πολύ φοβισμένη που δεν ήταν στο σπίτι της.
Κοίτα τώρα που ο καιρός κρυώνει καλό θα είναι να την έχεις αποκλειστικά μέσα μέχρι να μεγαλώσει.
Εννοείται πως θα 'ταν καλό να τη στειρώσεις εκεί γύρω στους 5- 6 μήνες ! Τουλάχιστον έτσι θα αποκλείσεις το γεγονός να σου φύγει για να βρει τον έρωτα της!

Α, τόσο μικράκι είναι; Όχι, αλλοίμονο!!:redface:Από κάπου θα έπεσε τότε. Πρέπει να δουλέψει παρακολούθηση α λα ντετέκτιβ Κλουζώ, τότε, να δεις τί κάνει το ζουζούνι. Ξέρεις, οι γάτες είναι τρομερά ευλύγιστες, οπότε μπορούν να χωρέσουν και σε μια μικρούλα χαραμάδα, από όπου, πιθανόν, και να έπεσε η Σίισυ. Ο γάτος του άντρα μου, παλιά ενώ ήταν μωράκι, είχε πέσει από τον δεύτερο όροφο, ενώ έτρεχε να πιάσει ένα φουντούκι, που κυλούσε στο μπαλκόνι. Γλύστρησε και έπεσε μέσα από ένα πολύ μικρό διάστημα, που άφηνε το οριζόντιο κάγκελο με το δάπεδο του μπαλκονιού(έζησε, δεν έπαθε τίποτε, μόνο τα πατουσάκια του είχαν μελανιάσει για κάμποσες μέρες).

Καλά το ευλύγιστες είναι μια λέξη...
Σου λέω χάθηκε όταν δεν μπορούσε καν να ανεβεί στον καναπέ,
και μέρες μετά που την βρήκα μονάχα στο ταβάνι δεν πήδηξε.
Μα καλά όσο έλειπε σε σχολή ακροβατικών πήγε???:hmm::hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back