tsitsini1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα.
01-10-09
21:29
Καλησπέρα σας! Θα ήθελα τη γνώμη σας για το εξής: αύριο θα φύγουμε για τις εκλογές και θα γυρίσουμε τη Δευτέρα το μεσημέρι. Συνήθως ο Spike μένει μόνος του σπίτι για ένα τέτοιο διάστημα. Αλλά σήμερα το βράδυ παρατήρησα ότι το ένα του ματάκι είναι πρησμένο.. Ο κτηνίατρος είχε κλείσει και αύριο επειδή θα φύγουμε κατευθείαν μετά τη δουλειά πάλι δεν θα προλάβω να τον πάω.. Η ερώτησή μου είναι αν θα πρέπει να τον πάρω μαζί μου αύριο που θα κατέβω Τρίπολη και να τον πάω εκεί σε έναν κτηνίατρο ή να τον αφήσω Αθήνα και να τον πάω τη Δευτέρα.. Απλά έχει μια προιστορία με το ματάκι του και ανησυχω.. Δεν θέλω όμως να στρεσαριστεί και από την αλλαγή περιβάλλοντος.. ούφφφφ... καμία γνώμη?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Silenia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Silenia είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 222 μηνύματα.
01-10-09
21:46
Καλησπέρα σας! Θα ήθελα τη γνώμη σας για το εξής: αύριο θα φύγουμε για τις εκλογές και θα γυρίσουμε τη Δευτέρα το μεσημέρι. Συνήθως ο Spike μένει μόνος του σπίτι για ένα τέτοιο διάστημα. Αλλά σήμερα το βράδυ παρατήρησα ότι το ένα του ματάκι είναι πρησμένο.. Ο κτηνίατρος είχε κλείσει και αύριο επειδή θα φύγουμε κατευθείαν μετά τη δουλειά πάλι δεν θα προλάβω να τον πάω.. Η ερώτησή μου είναι αν θα πρέπει να τον πάρω μαζί μου αύριο που θα κατέβω Τρίπολη και να τον πάω εκεί σε έναν κτηνίατρο ή να τον αφήσω Αθήνα και να τον πάω τη Δευτέρα.. Απλά έχει μια προιστορία με το ματάκι του και ανησυχω.. Δεν θέλω όμως να στρεσαριστεί και από την αλλαγή περιβάλλοντος.. ούφφφφ... καμία γνώμη?![]()
πόσο πρησμένο ? είναι πρησμένο γύρω από το μάτι, ή το ιδιο το μάτι ? τι είχε γίνει παλιοτερα ?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsitsini1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα.
01-10-09
21:57
Δεν είναι πολύ πρησμένο. Απλά πιό πρησμένο από το άλλο. Είχε έρπη στο ματάκι του όταν το είχα βρει.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.230 μηνύματα.
01-10-09
22:12
τι να σου πω........

...και εγω τα αφηνω μονα τους,αλλα παντα προσεχω πριν φυγω,μηπως και δω κανα περιεργο συμπτωμα........

...τον εχεις ξαναπαρει μαζι σου εκει που πας??

...και εγω τα αφηνω μονα τους,αλλα παντα προσεχω πριν φυγω,μηπως και δω κανα περιεργο συμπτωμα........

...τον εχεις ξαναπαρει μαζι σου εκει που πας??Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsitsini1
Εκκολαπτόμενο μέλος
01-10-09
22:25
Ναι. Τα Χριστούγεννα μείναμε εκεί για καμια 10αριά μέρες. Και εγώ πριν φύγω φροντίζω να είναι ολα οκ, αλλά σήμερα το πρωί το μάτι του ήταν μια χαρά και το βράδυ πρησμένο..
Silenia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Silenia είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 222 μηνύματα.
01-10-09
22:28
Δεν είναι πολύ πρησμένο. Απλά πιό πρησμένο από το άλλο. Είχε έρπη στο ματάκι του όταν το είχα βρει.
δεν θα το αφηνα μόνο του στην θεση σου....
να πάθεςι κάτι πολύ κακό δεν νομίζω, αλλά θα περάσετε αγχος κ εσυ και αυτός αν τον αφήσεις μόνοΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsitsini1
Εκκολαπτόμενο μέλος
01-10-09
22:35
Αυτό σκέφτομαι και εγώ.. ότι από το να έχω συνεχώς το άγχος για το τί κάνει και το πως είναι το ζουδάκι μου, καλύτερα να τον πάρω μαζί μου..
Απλά ήθελα να ρωτήσω και τη γνώμη σας!
Απλά ήθελα να ρωτήσω και τη γνώμη σας!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum