Τι να κάνω;

Mολις ταισα τα δεσποτακια και εμφανηστηκαν και αλλα!!!
εκει που χαιδευα τν μια εμφανιζεται ενα μλπε σαν το Σειριο και πιο ανοιχτο ακομα!!εμεινα!!φοβοταν λιγακι το χαιδεψα λιγο μιλαμε για απιστευτο γατο!!!
ηταν και εκει ο κεφαλας με αυτακια πολυ κοντα σαν μια ρατσα (δεν θυμαμαι το ονομα της) αν μπορειτε βαλτε φωτο:redface:
τετοιο γατο δεν εχω ξαναδει
και ηταν μια πιο αγρια ασπρη με λιγο κρεμ στ κεφαλακι
και μια αλλη ασπρη με λιγο γκρι στο κεφαλακι
και τ 3 μαυρο ασπρα μου τα 2 ειναι αδερφακια και η αλλη εγκυοσ
εχω τρελαθει!!ολο για αυτα μιλαω!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Mολις ταισα τα δεσποτακια και εμφανηστηκαν και αλλα!!!
εκει που χαιδευα τν μια εμφανιζεται ενα μλπε σαν το Σειριο και πιο ανοιχτο ακομα!!εμεινα!!φοβοταν λιγακι το χαιδεψα λιγο μιλαμε για απιστευτο γατο!!!
ηταν και εκει ο κεφαλας με αυτακια πολυ κοντα σαν μια ρατσα (δεν θυμαμαι το ονομα της) αν μπορειτε βαλτε φωτο:redface:
τετοιο γατο δεν εχω ξαναδει
και ηταν μια πιο αγρια ασπρη με λιγο κρεμ στ κεφαλακι
και μια αλλη ασπρη με λιγο γκρι στο κεφαλακι
και τ 3 μαυρο ασπρα μου τα 2 ειναι αδερφακια και η αλλη εγκυοσ
εχω τρελαθει!!ολο για αυτα μιλαω!

εμ...τα καλα νεα...γρηγορα μαθαινονται!!!:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:
εννοω για το τσαμπα φαγητο...:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Nαι απο εκει που ηταν 1 εμφανηστηκαν ολαα αυτα και πηγα και πηρα και αλλη τροφη και προ πλαν με τονο και κονσερβουλες με βοδινο και κοτοπουλο!!!οχι οτι κι οτι!!!και ειναι ολα πανεμορφα
την ασπρομαυρη τ σκεφτομαι απο σεπτεμβριο να την παρω σκεφτομαι και την Σαμπουκα που χαριζεται με εχει τρελανει!!η μανα μου ειναι τ προβλημα:(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back