Τι να ρωτήσω πριν υιοθετήσω μια γάτα;

sky+sea

Νεοφερμένο μέλος

Ο sky+sea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 52 μηνύματα.
Το αποφασίσατε.Θέλετε να υιοθετήσετε μια γατούλα.Την είδατε,ω ναι είναι πανέμορφη (Και ποιά γάτα δηλαδή δεν είναι ;:happy: ),όμως τί ακριβώς θα θέλατε να ρωτήσετε τον κάτοχο της για τη συγκεκριμένη γάτα πριν προβείτε στο μεγάλο βήμα ;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κατ'αρχάς οπωςδήποτε για την υγεία της, αν έχει περάσει ασθένειες, αν έχει κάνει εμβόλια, και γενικά οποιοδήποτε πάρε-δώσε είχαν με τον κτηνίατρο. Επίσης, τι συνήθειες έχει, τι τροφές την πειράζουν (πχ της φέρνουν διάρροια), αν έχει μάθει να πηγαίνει στην τουαλέτα της κλπ
Γενικά όσον αφορά ερωτήσεις... δεν υπάρχουν και πολλά που θα καταλάβεις απο αυτές. Καλύτερα να τσεκάρεις μόνη σου το γατάκι να δεις αν είναι υγιές (κάποια στιγμή θα γράψουμε άρθρο πάνω στο θέμα του γρήγορου αυτού ελεγχου ;))

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κΑΛΗΣΠΈΡΑ είμαι νέο μέλος Με λένε Γιάννη και θέλω οπωσδήποτε να αποκτήσω ένα γατάκι:), στο σπιτί αλλά δε ξέρω απο πού?:redface: έχει κανείς να μου δώσει?:)

Αρχική Δημοσίευση από giannispolo:
κΑΛΗΣΠΈΡΑ είμαι νέο μέλος Με λένε Γιάννη και θέλω οπωσδήποτε να αποκτήσω ένα γατάκι:), στο σπιτί αλλά δε ξέρω απο πού?:redface: έχει κανείς να μου δώσει?:)
Καλωσόρισες Γιάννη! :hello: Το καλύτερο μέρος για κάτι τέτοιο είναι οι Αγγελίες! Μην ξεχάσεις να διαβάσεις πρώτα τους όρους και τις οδηγίες χρήσης τους. :)
Μην ανησυχείς, συνήθως οι άνρθωποι που ψάχνουν γάτα για υιοθεσία είναι πολύ λιγότεροι απο αυτούς που ψάχνουν κάποιον να υιοθετήσει γατάκια. ;)

Ξέχασα, να σου πω , πολύ ωραίο το site σου και η ιδέα σου

Τα υπόλοιπα post που αφορούν αλλεργίες προς τις γάτες, μεταφέρθηκαν εδώ.:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back