Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

Θα μπορούσες επίσης, αφότου μιλήσεις με τον κτηνίατρο να ταϊζεις τη γατούλα σου εσύ. Να κάθεσαι δίπλα της, να της μιλάς τρυφερά, να της ανοίγεις το στοματάκι και να της βάζεις λίγη τροφή μέσα..προτιμότερο υγρή. (κονσέρβα δηλ)
Εύχομαι να συνέλθει γρήγορα η καϋμενούλα!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
τρωει μονη της δεν εχει προβλημα αλλα δεν ξερω τι θα τη συνεφερει πιο γρηγορα
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Υπαρχουν ειδικες τροφες,υπερθερμιδικες,που εχουν και ιδιαιτερα ωραια γευση,ελκυστικοτατες δηλαδη για αρρωστα ζωακια.
Η μια ειναι η ad της hills,και η αλλη η recovery της royal canin.Ομως σιγουρα ο κτηνιατρος ειναι αυτος που θα σου πει ποια ειναι η πιο καταλληλη.
Μην το αφηνεις ετσι,γιατι οι γατες αν καταπεσουν πολυ,μετα απο καποια φαση..δεν επαναφερονται.

τι στο καλο γινεται ????

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Βέβαια, η απώλεια πονάει, αλλά εσύ δεν φταις σε κάτι
nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
Eγω θα σου προτεινα κονσερβα a/d hills και καποια κροκετα με υψηλη θερμιδικη αξια. Υπαρχει και η παστα calopet που ειναι για να ανοιγει την ορεξη και εχει πολλες θερμιδες.
Οσο για το γαλα...Ειναι πιθανον η μανα να σταματησει να κατεβαζει γαλα λογω του στρες απο το χειρουργειο κ δεδομενης της δικης της ταλαιπωριας. Επισης εχει κ τομη τωρα στην περιοχη του μαστου της οποτε ισως ποναει αρα επωδυνο για εκεινη να θηλασει.
Ισως θα πρεπει να αναλαβεις εσυ τα γατακια.Εγω αυτο θα εκανα για να ξεκουραζα κ την γατουλα.

Καλη τυχη,καλη αναρρωση και οτι θες ρωτας!
και εγω χρηματα να παρω γαλα για τα μωρα

Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Επομένως θα πρέπει να προσέξεις εσύ τα μικρά ώστε να τρέφονται και να μεγαλώσουν.

Θα πρότεινα να διάβαζες το άρθρο Ορφανά γατάκια και πώς να τα μεγαλώσετε!, περιέχει πολλές χρήσιμες συμβουλές.
Ειδικά όσον αφορά τη διατροφή και την υγιεινή, είναι πολύ σημαντικό να επιληφθείς όσο το δυνατόν περισσότερο εσύ.
Εύχομαι όλα να πάνε καλά και να γίνει σύντομα καλά η μητέρα.

nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το γαλα για γατακια ειναι ακριβο ειναι η αληθεια.Δοκιμασε να παρεις αυτο που πουλανε χυμα στα πετσοπ. Εχω μεγαλωσει πολυ παλια γατακια με το χυμα. Κ ενα μπιμπερο....
Το γαλα για γατακια ειναι ακριβο ειναι η αληθεια.Δοκιμασε να παρεις αυτο που πουλανε χυμα στα πετσοπ. Εχω μεγαλωσει πολυ παλια γατακια με το χυμα. Κ ενα μπιμπερο....
για πες μου περισσοτερα για το χυμα γαλα....
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Το ξέρω ότι σου φαίνεται βουνό όλο αυτό.
Θα πρέπει όμως να το τολμήσεις και να σώσεις τα μικρά.

κοιμουνται με τη μανα ειναι τοσο γλυκα ... σκεφτομαι πως μπορω να βρω τροφη για τα μωρα... ειμαι σε αδιεξοδο
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool