Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
.Ο αδερφος εχει επιδοτηση απο την Cosmote,ακομη δεν ξερουμε το ακριβες ποσο, αλλα πιστευω να ειναι αρκετουτσικη γιατι μιλαει πολυ στο κινητο.Επειδη τωρα δεν ενδιαφερεται να αλλαξει κινητο, θα μου την δωσει εμενα.Και επειδη εγω δεν τα παρακολουθω καθολου τι καινουργια μοντελα βγηκαν αυτην την εποχη, μηπως καποιος που ασχολειται με αυτα ξερει να μου προτινει κατι συγκεκριμενο?

Η αν αλλαξατε προσφατα μοντελο και εισαστε ευχαρηστημενοι απο την νεα σας συσκευη.

Ευχαριστω πολυ
Νικη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Πάντως το σίγουρο είναι πως δεν χρειάζεσαι κινητό με κάμερα!

Αφού τη φωτογραφική την έχεις πάντα μαζί σου...Να σου προτείνω κάτι πονηρό και ύπουλο; Γιατί δεν βάζεις τον αδερφό σου να το ψάξει;;; χιχιχιχι
Λες να μην πιάσει;
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Να σου προτείνω κάτι πονηρό και ύπουλο; Γιατί δεν βάζεις τον αδερφό σου να το ψάξει;;; χιχιχιχι
Λες να μην πιάσει;
Μπα δεν θα πιασει, ουτε αυτος ασχολειται.Απλα μου ειπε παμε αυριο το απογευμα που δεν δουλευεις, στην Cosmote, να μου που τι επιδοτηση εχω, να διαλεξεις μια συσκευη να τελειωνουμε.Ε ειπα να παω τουλαχιστον ...διαβασμενη.

Γεια σου νίκη...Τι χαρακτηριστικά θελεις???Εγώ είμαι φαν της σονι ερικσον αλλά προσφατα απέκτησα και νοκια..Εχουν περάσει απο τα χέρια μου ζιμενσ, σαμσουνγκ και μοτορολα ολα τα τελευταια ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ δυσχρηστα..Εσύ τι σχέση εχεισ με το τηλ και την τεχνολογια???
Κοιτα πολυ μεγαλη αναλυση δεν θελω καμια 3 "μεγκα πιξελ".Και το GPS στα κινητα απ'οτι ακουσα δεν λεει και τιποτα σπουδαιο.Τωρα τι αλλα χαρακτηριστικα εχουν τα καινουργια να δω, αν μπορει να μου ειναι κατι χρησιμο.
Αυτο κυριως με ενδιαφερει να ξερω τι να ζητησω.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Κοίτα με επιδότηση από πείρα σου το λέω θα πάρεις κάτι πολύ απλό εκτός και αν σκάσεις κανα 100αρι ακόμα..Μπα δεν θα πιασει, ουτε αυτος ασχολειται.Απλα μου ειπε παμε αυριο το απογευμα που δεν δουλευεις, στην Cosmote, να μου που τι επιδοτηση εχω, να διαλεξεις μια συσκευη να τελειωνουμε.Ε ειπα να παω τουλαχιστον ...διαβασμενη.
Κοιτα πολυ μεγαλη αναλυση δεν θελω καμια 3 "μεγκα πιξελ".Και το GPS στα κινητα απ'οτι ακουσα δεν λεει και τιποτα σπουδαιο.Τωρα τι αλλα χαρακτηριστικα εχουν τα καινουργια να δω, αν μπορει να μου ειναι κατι χρησιμο.Αυτο κυριως με ενδιαφερει να ξερω τι να ζητησω.
![]()
Δες αυτά που έχουν ως 100 ευρω γιατί οι άθλιοι σε εμένα ενώ μιλούσα 8 ώρες κάθε μήνα τόσα μου έδωσαν...
Μπες στο γερμανο στο ιντερνετ και ψάξε με βάση τις τιμές για να μην περιμένεις πολλά πολλά...Δεν δίνουν φτηνές συσκευές..

Προσπαθούν να προωθούν μόνο τα καινούρια και τα άλλα αποσύρονται αλλιώς θα μπορούσες να πάρεις και με 10 ευρώ κινητό αλλά δεν τους συμφέρει!

Τέσπα, αν θες σε βοηθάω...
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Ευχαριστω

katerina10
Περιβόητο μέλος
Να το θυμάσαι αυτό...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Μου αρεσε γιατι εχει 5MP καμερα και βιντεο, 3G σημα για βινεοκληση, ραδιοφωνο και MP3 και στερεωφωνικα ακουστικα, καρτα μηνμης, Bleutooth, και καλωδιο συνδεσης USB.
Δεν ειχα ποτε Sony Ericson, συνηθως ειχα Nokia και τωρα τελευταια Panasonic.Πριν λιγο που το ανοιξα ειδα οτι εχει λιγο μυστηριο μενου αλλα μαλλον θα το συνηθησω.
Αυριο θα βγαλω καμια φωτο να την ανεβασω να δουμε πως βγαινουν.Παντος γυρνωντας περασαμε απο το Πλαισιο(ηθελα την θηκη του και εναν φορτηστη,και δεν τα ειχε η Cosmote) εκει το ειχαν 236 Ευρω.

Tι λες Κατερινα, πως σου φαινεται η επιλογη?

elvenstar
Επιφανές μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Μία καλή λύση είναι να πάρεις PDA που να έχει κ mobile έτσι θα συνδυάσεις κ τηλέφωνο κ υπολογιστή (έχουν windows) κ mp3 κ πολλες άλλες χρήσεις ακόμα κ gps δύο εταιρείες που γνωρίζω που έχουν PDA είναι ηHP κ MICO για τη δεύτερη δεν ξέρω αλλά η HP εχει φοβερά PDA![]()
Ευχαριστω Σλιθ,
και εγω το σκεφτομουν κατι τετοιο αλλα μαλλον ξεφευγει σε τιμη και δεν ξερω και ποσο στοιχιζουν αυτες οι συνδεσεις του, με ιντερνετ.

elvenstar
Επιφανές μέλος
μπορείς να συνδεθείς από τον υπολογιστή σουΕυχαριστω Σλιθ,και εγω το σκεφτομουν κατι τετοιο αλλα μαλλον ξεφευγει σε τιμη και δεν ξερω και ποσο στοιχιζουν αυτες οι συνδεσεις του, με ιντερνετ.
![]()
στο Ιντερνετ κατι σαν εκτροπη χωρίς να χρεώνεσαι
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Αυτο ομολογω, δεν το ηξερα.Υπαρχει τετοια δυνατοτητα, χωρις χρεωση?
Τι πρεπει να εχει το κινητο σου για να εχεις αυτην την δυνατοτητα?

katerina10
Περιβόητο μέλος
Σαν κινητό δεν το ξέρω αλλά και μόνο η μάρκα εμένα με τρελαίνει..Αν έχει όλα αυτά που μου είπες και εσύ το πήρες με 45 ευρώ .......Ψψψψψψψψ έγραψες νίκη!!!Μπράβο παιδι μου..ΚΑλέ εγώ όταν είχα επιδότηση με το μεγαλύτερο πρόγραμμα γιατί είχα μόνο 100 ευρώ???Τελικα Κατερινα πηρα το Sony Ericson K850i.Η επιδοτηση ηταν 175 Ευρω και η Cosmote το ειχε 240 Ευρω οποτε εδωσα αλλα 45 ευρω.
Μου αρεσε γιατι εχει 5MP καμερα και βιντεο, 3G σημα για βινεοκληση, ραδιοφωνο και MP3 και στερεωφωνικα ακουστικα, καρτα μηνμης, Bleutooth, και καλωδιο συνδεσης USB.
Δεν ειχα ποτε Sony Ericson, συνηθως ειχα Nokia και τωρα τελευταια Panasonic.Πριν λιγο που το ανοιξα ειδα οτι εχει λιγο μυστηριο μενου αλλα μαλλον θα το συνηθησω.Αυριο θα βγαλω καμια φωτο να την ανεβασω να δουμε πως βγαινουν.
Παντος γυρνωντας περασαμε απο το Πλαισιο(ηθελα την θηκη του και εναν φορτηστη,και δεν τα ειχε η Cosmote) εκει το ειχαν 236 Ευρω.
Tι λες Κατερινα, πως σου φαινεται η επιλογη?![]()

Οι εταιρείες είναι ουφ...τον μπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιπ!!!!
Τέσπα πολύ καλή επιλογή κατά τη γνώμη μου..Κάμερα, κινητό και βιντεοκλήσεις ε???Το πλαίσιο είναι ένα σούπερ μαρκετ..Είμαι πολύ κατά αυτών των καταστημάτων.Εχω δει και πως φτιάχνουν υπολογιστές και τα παίρνω στο κρανίο..Για να μην αναφέρω το σερβις τους.Στο Γερμανό θα είσαι πιο καλλυμένη πιστεύω.
Σλιθ αυτό πως γίνεται..ΚΑι καλά ασύρματη σύνδεση???μπορείς να συνδεθείς από τον υπολογιστή σου
στο Ιντερνετ κατι σαν εκτροπη χωρίς να χρεώνεσαι

Desdemona
Διάσημο μέλος
katerina10
Περιβόητο μέλος
Desdemona
Διάσημο μέλος
katerina10
Περιβόητο μέλος
Ίσως να έχει εξελιχθει λιγο αυτό..Πάντως έχουμε κάνει την γη έναν γιγάντιο φούρνο μυκροκυμμάτων με όλα αυτά τα ασύρματα!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Πάντως έχουμε κάνει την γη έναν γιγάντιο φούρνο μυκροκυμμάτων με όλα αυτά τα ασύρματα!!!![]()
Πες το ψεματα!

Για να μπαινω στο ιντερνετ απο κινητο, χλωμο το βλεπω γιατι τους φοβαμαι με τις χρεωσεις.

Τωρα για την βιντεοκλιση (ακομη δεν εχω δει) ειδα οτι η cosmote στο call600 με wats'up εχει 600(τωρα νομιζω και περισσοτερα) λεπτα για απλη κλιση και βιντεοκλιση.Εχω καρτα wats'up oποτε θα δοκιμασω την βιντεοκλιση.

katerina10
Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool