xAlexanderx
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
Ενα γατακι με οχι καθαρη οραση παντα θα εγκυμονει κινδυνους .Δεν ειναι σιγουρο οτι θα μεινει εκει γιατι αφου ειναι πανω στις τρελες του ολο και καποια γατα θα ακολουθησει.
Εκτος και αν στο μελλον τον στειρωσεις.Αν τον κρατουσες ομως θα ειχε και παρεα ο δικος σου γατουλης!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nicole1987
Πολύ δραστήριο μέλος
xAlexanderx
Νεοφερμένο μέλος
Nicole1987
Πολύ δραστήριο μέλος
xAlexanderx
Νεοφερμένο μέλος
ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
Για την ωρα προσπαθω να δω μπασ και το παρει κανας γνωστος οποτε βλεπουμε.Γλυφαδα μενω αν και η αληθεια ειναι οτι θα τον ηθελα αν τελικα δεν τον δωσω να τον εχω κατω απο το σπιτι μου και να τον προσεχω ετσι.Θα δω..
Πως ειναι τα ματακια του τωρα;Βλεπεις βελτιωση με τη φαρμακευτικη αγωγη που κανεις;

koukimanster
Πολύ δραστήριο μέλος
Για την ωρα προσπαθω να δω μπασ και το παρει κανας γνωστος οποτε βλεπουμε.Γλυφαδα μενω αν και η αληθεια ειναι οτι θα τον ηθελα αν τελικα δεν τον δωσω να τον εχω κατω απο το σπιτι μου και να τον προσεχω ετσι.Θα δω..
Δε θα μείνει στην πυλωτή ο γατούλης όμως, θα εξαφανιστεί πολύ γρήγορα. Προσπάθησε να προωθήσεις αγγελία για υιοθεσία, ζήτα και από σωματεία να σε βοηθήσουν στην προώθηση (μπορούμε να σου πούμε από δω), βάλε αγγελία και στο φεησμπουκ και εδώ. Δυστυχώς η πυλωτή δεν είναι καλή επιλογή καθώς όπως είπα ο γατούλης θα απομακρυνθεί και θα χαθεί πολύ γρήγορα. Α τώρα πρόσεξα ότι δε θα επανέλθει στο 100% η όρασή του, αυτό σημαίνει δυστυχώς ότι είναι πολύ επικίνδυνο να τον αφήσεις έξω. Εύχομαι να σας πάνε όλα καλά.
xAlexanderx
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool