Τι ράτσας είναι η γάτα σας;

Τι ράτσας είναι η γάτα σας;
Επιτρέπονται οι πολλαπλές ψήφοι. Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 30)

• Total voters
    30

MAYROULIS

Περιβόητο μέλος

Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα.
ναι, βαριέμαι...
τι ράτσα είναι τα γατάκια σας;

εμείς φυσικά κεραμιδογατάκια 4ever!:clapup:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και εμείς κεραμιδάκια φυσικά. Έχουνμε μάλιστα και πορτοκαλο-κεραμιδί χρώμα για να είναι ασορτί με την καταγωγή μας. Οι τρόποι μας όμως είναι τόσο φινετσάτοι που αρμόζουν σε διασταύρωση περσίας-αγκύρας και maine coon μαζί!!!!:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

1 Αιγαίου και 2 RussianBlue :)

Εναν βερο κεραμιδογατο,μια Thai,και πεντε Νορβηγικου Δασους.

Μια κεραμιδογατα,η πουπυ μου..και ενα,ο μπουκακος..της γνωστης ρατσας..ανθρωποφαγους-ανθρωποφαγους..:hehe::hehe::hehe::hehe:..τοσο αγριο και ζωντοβολο ειναι..

Σιγά μην είμαστε κεραμιδόγατοι.. η επίσημη ονομασία της ράτσας μας είναι: Κοινός Ευρωπαϊκός παρακαλώ, το όνομά μας Melakos (Le) και καταγόμαστε από την Kalamakiou Promenade!!:) Όσο για τα υπόλοιπα 8 παιδιά μας είναι ράτσας: Κηπόγατοι-Κηπογατούλες!! (δεν καταλαβαίνω γιατί να τις λέω κεραμιδόγατες αφού δεν έχουν δει ποτέ κεραμίδι στη ζωή τους..:P)Παιδιά περιττό να σας πω την πρώτη φορά που πήγα γάτα σε κτηνίατρο και με ρώτησε ράτσα-λες και δεν έβλεπε και αυτός:P-κόλλησα, και απάντησε μόνος του «κοινός ευρωπαϊκός» μέσα από το στόμα του και έμεινα με ανοικτό στόμα να τον κοιτάζω και να προσπαθώ να καταλάβω τι είπε.Αμέσως μετά του λέω: κάνετε λάθος, κεραμιδόγατα είναι!! όλοι όσοι άκουσαν τη στιχομυθία είχαν πεθάνει στα γέλια!!:D

Μια κεραμιδογατα,η πουπυ μου..και ενα,ο μπουκακος..της γνωστης ρατσας..ανθρωποφαγους-ανθρωποφαγους..:hehe::hehe::hehe::hehe:..τοσο αγριο και ζωντοβολο ειναι..
εμείς είμαστε φαγάνους-φαγάνους, αλλά η ράτσα δεν αναγνωρίζεται επίσημα:pfff:. τα μικρά της αυλής είναι τρελάρους-τρελάρους, αλλά ο μαυρούλης τζούνιορ πρέπει να πήρε από εμένα και είναι ημίαιμος φαγάνους-τρελάρους:P

Κεραμιδόγατο κι εδώ παρακαλώ!!! ;)

Υποψία Αιγαίου για τον Πάρη αλλά μέχρι να διαπιστωθεί, δηλώνουμε κεραμίδιους κεραμίδιους και φαγάνιους ζιζάνιους όλα μαζί!
Ο Μύτσας βέρος κεραμίδιους κεραμίδιους με αθλητική κορμάρα :)

χαχαχαχα μ αρεσετε!!!!!!!!τα δικα μου ειναι ρατσα πατινιωτικη,η αλλιως οι κυριες της αυλης,του σπιτιου,του σαλονιου,του καραβιου κλπ,κλπ.οταν ομως τα βρηκα ηταν σκουπιδιους-σκουπιδιους,μετα μεταλαχθηκαν.

Εμάς το βιβλιάριο υγείας μας λέει: Γάτα μιγάς- Γκρι μπλε ραβδωτός με λευκά σημάδια.:P

εμάς ,λέει ευρωπαικός κοινός, αλλά δεν πειράζει, μας δίνει μια πιο μεγάλη αίσθηση αριστοκρατίας :P

η πεπερ μου ειναι κεραμυδογατα ενα μικρο τιγρακι και
το θηριακι που μπηκε προσφατα στη ζωη μας
βγηκε περσικο

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Εμας το βιβλιαρο του μικρου γραφει DSH white-orange (Domestic Shorthaired)! Μολις βρω που εχω βαλει και της Ζουζους μου θα σας πω τι γραφει και εκει!! Ειμαστε φοβερες τριχρωμες κουκλαρες με πρασινα ματια! Βεβαιως! Γι'αυτο βγαλαμε και τετοιο πριγκιπα για γιο! :P

DLH γκρι τιγρέ

η ζουζουνάκα μου( Ήρα) είναι κεραμιδόγατα γιαυτό και είναι σπιρτόζα....
και ο ζουπάκος ( Δίας) turkish van, σκέτος μπουνταλάς -με κάποια ψυχολογικά θεματάκια βέβαια-

x9v7R2z95fgHyB8bZqlFDnAAAAAASUVORK5CYII=

τι ράτσας είναι η γάτα σας;

guess :P

Ένα κεραμιδάκι, τη Μπιζού, έναν Πέρση, το Σεβάχ και μια maine coon-"ίτσα...", τη Gabriela!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back