Τι σημαίνει το τρεμούλιασμα της ουράς;

Δράξη

Νεοφερμένο μέλος

Η Δράξη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα.
έχει κανείς καμία ιδέα; Η Δράξη είναι 9 χρονών, στειρωμένη από ενός. Έχει γίνει και μαμά. Πριν δύο μήνες μετακομίσαμε. Πριν δεκαπέντε ημέρες ο γιος της έφυγε από το σπίτι. Πριν από μία εβδομάδα, είχε ένα κακό συναπάντημα στην αυλή με ένα χαριτωμένο μεν, σκυλι δε. Η Δράξη δεν χάρηκε καθόλου. Για την ακρίβεια, δεν πίστευα ότι η Δράξη μπορεί να σκαρφαλώσει με ένα πήδημα τόσο ψηλά (μη φανταστείτε, ένα μέτρο εννοώ). Ούτε η Δράξη το ήξερε. Απόδειξη ότι στραμπούληξε το πόδι της κατά την επιχείρηση του προαναφερόμενου εντυπωσιακού άλματος. Anyway, έκτοτε, και αφού γλύτωσε εννοείται από το άκακο πλην ενοχλητικό σκυλάκι, πέραν του ότι βγαίνει στην αυλή ωσεί κατάσκοπος και ΔΕΝ κάνει ρούπι από την καρέκλα, αν δεν είμαι ακριβώς δίπλα της, όποτε κάνει βόλτα με τον μπράβο της (ήτοι την γράφουσα) έχει ψηλά την ουρά και μοιάζει σαν να ψεκάζει, όπως κάνουν οι αρσενικοί κάπως. Τι έχει πάθει; Χάλασε; :cool:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οχι καλε απλα η ουρα της εχει καποιουσ σμιματογονους αδενες κ αφηνει μυρςδια κ καλα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τώρα το θυμήθηκε???? δεν το έκανε ποτέ πριν!
Μάλλον αγχώθηκε και προσπαθεί να οριοθετήσει τον χώρο της, η κακομοίρα...:(

ναι καλεεεεε

Λολ δε νομίζω να χάλασε!Κι εμένα ο Μπόμπος μου ( νομίζω πως επιτέλους του βρήκα όνομα, η ανεκδιήγητη!) το κάνει με την ουρίτσα του συνέχεια σαν κροταλίας!Εχώ ένα μικρό γατόφιδο!

Παιδιά εμένα αυτό το κάνει ο Τελίας όταν περιμένει το πρωί να του βάλω φαγητό. Και δυστυχώς και ο Χουζούρης όταν κάνει πιπί ΕΚΤΟΣ άμμου... :(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back