Τι συμβαίνει;

• Thread starter Thread starter Freya
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Freya

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Freya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.373 μηνύματα.
τελευταια βρισκω λεκεδες σε τζαμια και επιπλα...στην αρχη νομισα οτι ειναι μια αδεσποτη που μας επισκεπτεται και μαρκαρει αλλα μετα την περιφραξη ξαναβρηκα...
επιπλεον ο σανταμ νιαουριζει με ενα νιαουριτο που δεν εχω ξαναακουσει και ενω παντα ειχε τασεις φυγης τωρα δεν κρατιεται...συνεχως προσπαθει να αποδρασει και κανα 2 φορες το καταφερε:(
τι μπορει να συμβαινει και παρουσιαζει αυτην την συμπεριφορα?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μου φαινεται πως εχει συμπεριφορα αστειρωτου (αν και δεν ξερω απο πρωτο χερι γιατι ο δικος μου οταν ηταν αστειρωτος ηταν χαλβας οπως και τωρα). Μηπως να ψαχνατε το ενδεχομενο ο ενας του ορχις να ειναι εσωτερικος και να μην αφαιρεθηκε οταν στειρωθηκε; Δεν μου ερχεται κατι αλλο στο μυαλο εκτος απο αυτο :/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

με μεγαλη μου εκπληξη ξαφνικα το συνειδητοποιησα...οταν ο φιλος μου μου ειπε...."φαντασου να ηταν και αστειρωτο"
λεω τι γινεται???το σπιτι μου ομως δεν μυριζει ετσι οπως λενε οτι μυριζει το μαρκαρισμα...βεβαια εχω κ ολη μερα ανοιχτα....
τι να πω

Πρίν πόσο καιρό στειρώθηκε?
Ανάλογα με την ηλικία του γάτου μπορεί να θέλει και 2-5 μήνες να του φύγουν οι ορμόνες και η συμπεριφορά "γαμπρού"....:whistle:

Εάν κάτι έχει γίνει με την στείρωση και δεν αφαιρέθηκαν κανονικά και οι 2 όρχεις θα έχεις την συμπεριφορά ενός αστείρωτου.

το περιεργο ειναι οτι το παρουσιασε αφοτου στειρωθηκε :hmm:

ο μονος τροπος για να το διαπιστωσεις ,αν το συνεχισει..ειναι να πας σε αλλον γιατρο ,απο αυτον που εκανε τη στειρωση...δεν λεω οτι κατι δεν εκανε καλα ο ανθρωπος..απλα ΑΝ ειναι ο ενας ορχεις κρυμμενος και δεν εχει βγει...δυσκολα παραδεχονται οι γιατροι οτι δεν το βρηκαν...:)

δεν τον στειρωσα εγω..ετοιμο τον πηρα...
στειρωθηκε καπου τα Χριστουγεννα

Εισαι σιγουρη οτι ειναι στειρωμενος?

Kαι εμενα ο Χαρης και ζευγαρωνει και νιαουριζει σα να εχει οιστρο και ειναι στειρωμενος 2 χρονια το Σεπτεμβρη!!;)
Μην ανησυχεις..

Εισαι σιγουρη οτι ειναι στειρωμενος?

καλε ναι...η εβελυν απο το σαιτ τον στειρωσε..νομιζω..:)

Ε ενταξει δεν τ ηξερα:):whistle:
Ειμαι σχετικα καινουργιος στο φορουμ:redface:

δεν τον στειρωσα εγω, τον στειρωσε ο προηγουμενος ιδιοκτητης του..σιγουρα ειναι στειρωμενος ομως, στειρωθηκε στην γατιατρο που παμε, αλλωστε φαινεται:P

τι να πω....δεν ξερω τι να συμβαινει...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back