SvetikaR
Νεοφερμένο μέλος
Η SvetikaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα.
03-08-09
17:24
Αυτό το θέμα αφορά μόνο τους ανθρώπους που θέλουν ν'ανοίξουν το εκτροφείο υπό την αιγίδα της ΦΙΦε και του Ελληνικού Όμιλου Γάτας (ΕΟΓ). Έχετε κάθε δικαίωμα να γράψετε το εκτροφείο σας σε κάποιο διαφορετικό σύστημα ή ακόμα και σε μερικά ταυτόχρονα, αλλά δεν μπορώ να σας βοηθήσω εγώ σε αυτό διώτι απλός δεν γνωρίζω τους κανονισμούς τους.
Λοιπόν, τα απαραίτητα για την εγγραφή του εκτροφείου στον ΕΟΓ είναι
1) Να έχετε αγάπη για τα ζώα και ειδικά για τις γάτες κάθε φυλής
2) Να είστε μέλος ΕΟΓ
3) Να έχετε τουλάχιστον 2 γάτες ράτσας με Pedigree
4) Να συμφωνείτε με τους κανονισμούς της ΦΙΦε και του ΕΟΓ όσον αφορά τη σωστή συντήρηση των ζώων του εκτροφείου σας.
Αν μου διαφεύγει κάτι τώρα, θα το συμπληρώσω στην πορεία, απαντόντας στις ερωτήσεις σας.
Εν όψις της επόμενης έκθεσης γάτας 28-29 Νοεμβρίου 2009 οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνίσουν μαζί μου για να προλάβουμε την εγγραφή των εκτροφίων στην ενιαία λίστα της ΦΙΦε μέχρι τότε και να μπορείτε να παρουσιάζετε τα ζώα σας ανάλογα.
Η Γενική Γραμματέας του ΕΟΓ Φωτεινή Χιντζιάδου
Λοιπόν, τα απαραίτητα για την εγγραφή του εκτροφείου στον ΕΟΓ είναι
1) Να έχετε αγάπη για τα ζώα και ειδικά για τις γάτες κάθε φυλής
2) Να είστε μέλος ΕΟΓ
3) Να έχετε τουλάχιστον 2 γάτες ράτσας με Pedigree
4) Να συμφωνείτε με τους κανονισμούς της ΦΙΦε και του ΕΟΓ όσον αφορά τη σωστή συντήρηση των ζώων του εκτροφείου σας.
Αν μου διαφεύγει κάτι τώρα, θα το συμπληρώσω στην πορεία, απαντόντας στις ερωτήσεις σας.
Εν όψις της επόμενης έκθεσης γάτας 28-29 Νοεμβρίου 2009 οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνίσουν μαζί μου για να προλάβουμε την εγγραφή των εκτροφίων στην ενιαία λίστα της ΦΙΦε μέχρι τότε και να μπορείτε να παρουσιάζετε τα ζώα σας ανάλογα.
Η Γενική Γραμματέας του ΕΟΓ Φωτεινή Χιντζιάδου
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
03-08-09
23:11
Θαυμασια!
Φανταζομαι οτι με τους νεους κανονισμους θα ειναι πολυ πιο ευκολο να καταχωρηθει καποιος ως εκτροφεας,και θα περιοριστουν και κατα πολυ οι μη ελεγμενες γεννες ιδιωτων.Αν μπορει καποιος ακομα και με μια γατουλα να ειναι αναγνωρισμενος εκτροφεας,γιατι να μην κανει τις γεννες του υπο την αιγιδα του ΕΟΓ και της FIFe;
Φανταζομαι οτι με τους νεους κανονισμους θα ειναι πολυ πιο ευκολο να καταχωρηθει καποιος ως εκτροφεας,και θα περιοριστουν και κατα πολυ οι μη ελεγμενες γεννες ιδιωτων.Αν μπορει καποιος ακομα και με μια γατουλα να ειναι αναγνωρισμενος εκτροφεας,γιατι να μην κανει τις γεννες του υπο την αιγιδα του ΕΟΓ και της FIFe;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα.
03-08-09
23:15
Περιμενουμε λοιπον την αιτηση σου,και καλη επιτυχια στο δυσκολο εργο σου

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum