μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος
από τις 2.45 ο αγαπημένος μιχάλης θυμάται να κάνει ότι δεν έκανε τη μέρα που κοιμόταν και αναστατώνει και τα κορίτσια...
μπορεί να βρει μπαταρίες, τηλεκατευθυνομενα αυτοκινητάκια, σακούλες νάϋλον και ότι άλλο φανταστείτε...να ανέβει στις βιβλιοθήκες και να ρίξει και 5 πραματάκια στο τσακίρ κέφι!
τα δικά σας καλούδια τί ώρες ξυπνάνε συνήθως και κάνουν τα παιχνιδάκια τους;
καλή υπομονή όπως και να έχει!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
brigite
Διάσημο μέλος
Συνηθως ξυπνανε οποτε εχουν χορτασει απο υπνο.....Οταν κοιμηθουν πολλες ωρες την ημερα ,το βραδυ αλωνιζουν.Βεβαια το συνηθες ειναι ,μολις κλεισουμε τα φωτα και παμε για υπνο και ησυχαζει το σπιτι .κουρνιαζουν κι αυτα ,το καθενα στην μερια του.
Τις περισσοτερες φορες οσο κοιμομαστε ,κοιμουνται κι αυτα....Οσο κοιμαμαι αν ξυπνησουν ,δεν παιρνω χαμπαρι τι ωρα ειναι η τι κανουν ,εκτος κι αρχισουν και κατεδαφιζουν πραγματα ...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
για τον δικο μου η σωστη ερωτηση ειναι: ποτε κοιμαται;

Ουτε ποτε παιζει μπορω να προσδιορισω γιατι ουτε αυτος εχει καποιο συγκεκριμενο ωραριο. Γενικα αν βαλεις μπροστα του το αγαπημενο του μπαλακι, ακομα και οταν κοιμαται, θα πεταχτει και θα αρχισει να το κυνηγαει.
μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος

ruko
Διάσημο μέλος

Το φοβερό είναι ότι πάντα καταλαβαίνουν πότε ξυπνάω εγώ, ακόμα και χωρίς να ανοίξω τα μάτια μου ή να κινηθώ. Υποθέτω ότι το καταλαβαίνουν απ' το ρυθμό της αναπνοής μου ή κάτι τέτοιο.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Βασικά, εγώ δεν ξέρω τι ώρα ξυπνάνε, γιατί όταν κοιμάμαι, δεν ξυπνάω ούτε με κανόνια.
Το φοβερό είναι ότι πάντα καταλαβαίνουν πότε ξυπνάω εγώ, ακόμα και χωρίς να ανοίξω τα μάτια μου ή να κινηθώ. Υποθέτω ότι το καταλαβαίνουν απ' το ρυθμό της αναπνοής μου ή κάτι τέτοιο.
ακριβως αυτο!!! Επισης καταλαβαινουν και ποτε προσποιεισαι οτι κοιμασαι! Πολλες φορες παιζει και μου κυνηγαει το χερι και προσπαθω να προσποιηθω οτι κοιμαμαι, αλλα με παιρνει πρεφα και συνεχιζει να μου δαγκωνει το χερι (οταν πραγματικα κοιμαμαι δεν μου κανει τιποτα). Εχω δοκιμασει να αλλαξω και τον ρυθμο της αναπνοης μου, αλλα με καταλαβαινει. Λες να εχει σχεση με τα ηλεκτρομαγνητικα κυμματα του εγκεφαλου; Να τα διαισθανονται-βλεπουν με καποιο τροπο;

ruko
Διάσημο μέλος
Μπορεί να είναι και πολύ απλά πράγματα, όπως το ροχαλητό, που λογικά σταματάει όταν ξυπνάμε. Επίσης, δεν ξέρω και σε ποια φάση ύπνου βρισκόμαστε όταν πάμε να ξυπνήσουμε και αν αυτή έχει κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, π.χ. μεγαλύτερη κινητικότητα.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
ειναι διαβολικα ωρες ωρες!
Ευτυχως που δεν ειμαστε ποντικια γιατι αν ειμασταν και καναμε τον ψοφιο κοριο, δεν θα γλιτωναμε!
athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
Εκεί που νομίζεις ότι τον παίρνει ο ύπνος, κάποιο θόρυβο ακούει και άντε πάλι το σκαρφάλωμα και το τρέξιμο.....Το βράδυ τον κλείνουμε στο δωμάτιο μόνο του, γιατί διαφορετικά δεν θα μας αφήσει να κοιμηθούμε....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος
είναι μικρούλης; γιατί εδώ ο μίστερ τρικέφαλος είναι και ο μικρός της παρέας που κάνει όλες τις αταξίες και το βράδυ μάλλον ευθύνεται και για τα μεταμεσονύκτια πάρτυ στο δωμάτιο....
athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
πωπω ο γλυκούλης ο βαλεντίνο....δε νιώθει να του λείπει η παρεούλα του;
είναι μικρούλης; γιατί εδώ ο μίστερ τρικέφαλος είναι και ο μικρός της παρέας που κάνει όλες τις αταξίες και το βράδυ μάλλον ευθύνεται και για τα μεταμεσονύκτια πάρτυ στο δωμάτιο....
Ο Βαλεντίνο σε λίγες μέρες, κλείνει τον πρώτο χρόνο της ζωής του. Είναι όμως τρελλόγατο....έχει μπαταρία που δεν τελειώνει ποτέ

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool