evi27
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η evi27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 354 μηνύματα.
25-10-10
15:38
Τις τελευταίες 2 μέρες ο Λεόν με το που δει πόρτα ν' ανοίγει την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια... Δεν μπορώ να μπω απ'την εξώπορτα και πηδάει έξω και τον κυνηγάω σ'όλη την πολυκατοικία! Σήμερα για να μπω τον πάτησα κιόλας έτσι που πετάχτηκε κ ενώ πόνεσε έτρεχε! Είναι αυτό που λένε ότι οι αρσενικές γάτες θέλουν να φύγουν όταν έχουν οίστρο? Είναι ακριβώς 4.5 μηνών μικρός δεν είναι (για γκόμενες?)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
25-10-10
16:53
εχω ακουσει για γατακι οτι 6 μηνων γεννησε,τωρα τι να σου πω?μπορει απλα να ειναι περιεργος για αυτον τον αγνωστο χωρο σε αυτον.
κ να θελει να τον εξερευνησει
κ να θελει να τον εξερευνησειΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mary-babis
Δραστήριο μέλος
Η mary-babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Ηγουμενίτσα (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 547 μηνύματα.
25-10-10
17:27
Το ιδιο ακριβως ειχα κ εγω με τον δικο μου οταν αρχισε και να σημαδευει.Απλα εμενα το ξεκινησε στους 6 μηνες.Ισως να διαφερει απο οργανισμο σε οργανισμο η εποχη που θελουν γατουλες....!!!!και εμενα η πολυκατοικια μου ειναι 6οροφη!!!Φαντασου τον Τιγρη να τρεχει στους οροφους οοοοοοολης της πολυκατοικιας και εγω σαν τη χαζη να τρεχω απο πισω.Μετα την στειρωση το εκοψε εντελως.Αμα αφησεις ανοιχτη την πορτα διαπλατα βεβαια παλι θα την κανει αλλα οχι με ταχυτητα και οχι για να την κανει!!!Απλα απο περιεργεια!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.217 μηνύματα.
25-10-10
19:16
καταρχην οι αρσενικοι γατοι δεν εχουν οιστρο...δεν λεγεται ετσι δηλαδη..
...το οτι εχει τασεις φυγης δεν ειναι και απολυτο οτι θελει να ζευγαρωσει..όντως ειναι μικρουλης ακομα.Όσα αρσενικα(και ο μπουκακος μαζι) εχω μεγαλωσει..κανενα δεν ηθελε να παει με θηλυκια απο τοσο μικρο.Αν αρχισει και ψεκαζει με τα ουρα του κιολας..τοτε ναι..
Αυτα τωρα,μπορει να ειναι απλα προεορτια...
...το οτι εχει τασεις φυγης δεν ειναι και απολυτο οτι θελει να ζευγαρωσει..όντως ειναι μικρουλης ακομα.Όσα αρσενικα(και ο μπουκακος μαζι) εχω μεγαλωσει..κανενα δεν ηθελε να παει με θηλυκια απο τοσο μικρο.Αν αρχισει και ψεκαζει με τα ουρα του κιολας..τοτε ναι..Αυτα τωρα,μπορει να ειναι απλα προεορτια...

evi27
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η evi27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 354 μηνύματα.
25-10-10
20:36
καταρχην οι αρσενικοι γατοι δεν εχουν οιστρο...δεν λεγεται ετσι δηλαδη..![]()

(χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum