Τους ψηφίζουμε μόνο αν... κολλήστε το παντού

yasmin1gr

Περιβόητο μέλος

Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
Κολληστε παντου την αφισουλα
attachment.php

Μια δράση της
group.jpg

στην οποια ανοικει το Psychanimal και η ΓατοΟμάδα θεσσαλονίκης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• vote.jpg
    vote.jpg
    155,9 KB · Εμφανίσεις: 101
πολυ μου αρεσει!!!!!!!!!:up::up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:up::up::up::up::up::up::up: :up:

Και μπανερρακια
exoynpsifo.jpg

exounpsifo2.jpg

Μήπως θα μπορούσατε να μας πείτε και κανέναν φιλόζωο υποψήφιο να τον στηρίξουμε, γιατί νομίζω πως οι περισσότεροι δεν γνωρίζουμε

Πάντως δεν πρέπει να είναι μόνο φιλόζωος για να τον στηρίξουμε στις εκλογές πρέπει να υπάρχουν κ άλλες προϋποθέσεις, όπως επίσης επειδή είναι πλέον μόδα τα περί οικολογίας πολλοί πρέπει να προσέξουμε ποιοί είναι πραγματικά κ ποιοι προσθετουν ένα ακόμα χοντρό ψέμμα στο βιογραφικό τους. Εν ολίγοις από τα 2 μεγάλα κόμματα νομίζω ότι κανένας δεν έχει δείξει τέτοιες ευαισθησίες.

Πάντος δεν είναι κακή ιδέα, αν γνωρίζει κανείς κάποιον υποψήφιο που έχει δείξει "με έργα" και όχι με λόγια και υποσχέσεις, ότι είναι πραγματικά φιλόζωος, ας τον αναφέρει.Αν μη τι άλλο τέτοιες πράξεις πρέπει να γνωστοποιούνται.:hmm:
Εμένα προσωπικά κανένα όνομα δεν μου έρχεται στο μυαλό.:(Αλλά μπορεί να κάνω λάθος.:hmm:

ΠΑΣΒΑΝΤΙΔΗ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ Ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΑΠΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ..

Πάντος δεν είναι κακή ιδέα, αν γνωρίζει κανείς κάποιον υποψήφιο που έχει δείξει "με έργα" και όχι με λόγια και υποσχέσεις, ότι είναι πραγματικά φιλόζωος, ας τον αναφέρει.Αν μη τι άλλο τέτοιες πράξεις πρέπει να γνωστοποιούνται.:hmm:
Εμένα προσωπικά κανένα όνομα δεν μου έρχεται στο μυαλό.:(Αλλά μπορεί να κάνω λάθος.:hmm:
Αντιθέτως υπάρχουν πολλά ονόματα από κυρίες της Βουλής που φορούν τη μία γούνα μετά την άλλη καθώς και κ. βουλευτών που δηλώνουν την συμπαράστασή τους στους γουναράδες. Δεν ξέρω αν βρούμε κάποιο φιλόζωο μεσα σε όλους αυτούς αλλά τουλάχιστον ας καταψηφίσουμε τους παραπάνω

Αντιθέτως υπάρχουν πολλά ονόματα από κυρίες της Βουλής που φορούν τη μία γούνα μετά την άλλη καθώς και κ. βουλευτών που δηλώνουν την συμπαράστασή τους στους γουναράδες. Δεν ξέρω αν βρούμε κάποιο φιλόζωο μεσα σε όλους αυτούς αλλά τουλάχιστον ας καταψηφίσουμε τους παραπάνω

Στη τελικη εμενα δεν με νοιαζει αν φοραει γουνα, ισως να ειναι και συνθετικη.Το κυριοτερο ειναι να κανουν νομους και να ΤΟΥΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ!!!

Να σε νοιαζει νερκταρια γιατι οι κυριες αυτες δε φοραν συνθετικα σε τετοιες θεσεις και τα αλεπουδακια μοιαζουν πολυ με τα μαινκουνακια.

Αν κανεις ξερει κυριες που φοραν αληθινες γουνες πειτε μου τις μαζευω.

Το μονο κομμα που εχει ειδικη ομαδα για τα δικαωματα των ζωων μεσα με την ολγα κηκου ειναι οι οικολογοι πρασινοι κα ο χατζηγακης ειπει το οκ για τον νομο κατα των τσιρκο αυτα ξερω

ΠΑΣΒΑΝΤΙΔΗ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ Ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΑΠΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ..

Φαντάζομαι ότι αστειεύεσαι;

Μεγαλύτερος καιροσκόπος και πολιτικάντης από τον Πρωτόπαπα δεν υπάρχει.
Όσο για τον Παυλόπουλο, ό,τι και να πει κανείς είναι λίγο. Οι ευθύνες του στις πυρκαγιές είναι τεράστιες.

Προσωπικά θεωρώ ότι τα μόνα κόμματα που έχουν αποδεδειγμένα οικολογικές ευαισθησίες είναι ο ΣΥΝ και οι Οικολόγοι.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back