Τουφίτσες από τρίχες...

LETOS

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κλημέντι (Κόρινθος). Έχει γράψει 136 μηνύματα.
Καλημέρα σ'όλους. Έχω ένα πρόβλημα με τη γατούλα μου τις τελευταίες μέρες: βρίσκω συχνά τουφίτσες από τρίχες σαν κολλημένες μεταξύ τους. Εξέτασα το τρίχωμά της και παρατήρησα ότι σε δυο - τρία σημεία υπάρχουν, προφανώς από το γλείψιμο-δάγκωμα, σαν κολλημένες τρίχες μεταξύ τους, χωρίς όμως να είναι φαλακρά τα σημεία αυτά. Την ψηλάφησα και παρατήρησα κάτι σαν μικρά σπυράκια (που δεν φαίνονται με το μάτι - μόνο με την αφή).Μήπως θα μπορούσε κάποιος να με διαφωτίσει?:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σου !
Όταν και ο δικός μου είχε τέτοιες "τουφίτσες" , κολλημένες τρίχες , αλλά όχι και σπυράκια απ'όσο ξέρω , και το τρίχωμα ήταν γενικά λιπαρό και βρώμικο το πρόβλημα είχε να κάνει με κάποιο παράσιτο και λύθηκε με αντιπαρασιτικό χαπάκι.
Να ξέρεις πως το κακής ποιότητας τρίχωμα γενικά κρύβει κάποιο πρόβλημα υγείας , μικρό ή μεγάλο.
Οπότε ίσως να είναι σκόπιμο να κάνεις και ένα τηλεφωνάκι στον κτηνίατρο σου ή μια επίσκεψη αν το πρόβλημα επιμένει !

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλύτερα να γράψεις στον γιατρό του σιτε....
στο "Γιατρέ αρρώστησε"... και μετά ίσως να την πήγαινες και απο κοντά να την δει κανένας..:)

Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση! Η δικιά μου είναι αποπαρασιτωμένη υποτίθεται..της δίνω μια κρεμούλα (δεν θυμάμαι τώρα πως τη λένε..). Παρόλα αυτά μπορεί να πάθει κάτι τέτοιο?

Καλύτερα να γράψεις στον γιατρό του σιτε....
στο "Γιατρέ αρρώστησε"... και μετά ίσως να την πήγαινες και απο κοντά να την δει κανένας..:)
Θα πάω αύριο στον Κτηνίατρο για να της πάρω τροφή οπότε θα τον ρωτήσω, απλά έλεγα μήπως σε κάποιον είχε συμβεί το ίδιο..

Η δικιά μου είναι αποπαρασιτωμένη υποτίθεται..της δίνω μια κρεμούλα (δεν θυμάμαι τώρα πως τη λένε..). Παρόλα αυτά μπορεί να πάθει κάτι τέτοιο?
Η κρεμούλα (μάλλον την Banminth θα εννοείς) είναι για μωρά γατάκια, δεν νομίζω ότι επαρκεί για μεγαλύτερα σε ηλικία. Ανάλογα και με τα κιλά της γάτας σου, θα πρέπει να της δίνεις αντιπαρασιτικά για τα εξωπαράσιτα (σπρέι ή αμπούλα) και για τα ενδοπαράσιτα (χάπι ή αμπούλα).
Διάβασε και εδώ.

Επειδή με το χάπι και την αμπούλα εξακολουθούσε να έχει σκουληκάκια και μόνο με την κρέμα της φεύγουν γι' αυτό μου έδωσε την κρέμα..Φυσικά και της δίνω την ποσότητα που γράφει για τα κιλά της. Θα δω ποια κρέμα μου έδωσε, αν δηλαδή είναι αυτή που λες(δεν γράφει όμως για γατάκια, γράφει τη δοσολογία ανάλογα με τα κιλά της). Είναι σε ένα πράσινο κουτί αν θυμάμαι καλά..:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back