kristy314
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος
βαλε λιγο μπεταντιν δεν ειναι τιποτα σοβαρο, το επαθα κι εγω με την Καραμελα γιατι κουνιοταν και μου ειπε ο γιατρος οτι δεν θα παθει κατι, θα την ενοχλει λιγο, θα το γλυφει κιολας αλλα θα περασει.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
υπαρχει και μια ειδικη πουδρα που σταματαει αμεσως το αιμα..
Desdemona
Διάσημο μέλος
kristy314
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ευτυχως!Τρόμαξα εκείνη την ωρα πολυ.Παντως εκτος απο το νιαουρισμα φαινεται ενταξει.Του εβαλα λιγο αντισηπτικο,το εγλειψε και μόνος του μετα και κάθεται αμέριμνος τωρα.Αντε με τρόμαξε ο βλάκας.

Μα ποτέ δεν κάθεται.Πρέπει να τον ακινητοποιουμε 2 άτομα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος
Σε νιωθω, εμεις τρια ατομα και παλι χωρις επιτυχια

kristy314
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν παρατηρήσεις, μέσα σε κάθε νυχάκι φαίνεται ένα κόκκινο αγγείο, που δε φτάνει ωστόσο ως το τέλος του νυχιού. Πρέπει να κόβεις μόνο το μέρος του νυχιού στο οποίο δε φαίνεται καθόλου κόκκινο, δηλαδή περίπου 2 χιλιοστά από την άκρη του.
Ναι το ξέρω αυτο!Μόνο το άσπρο του κόβω.Απλά τώρα ήταν η κακιά στιγμη.Δεν του το εκοψα όμως. Μόλις το κατάλαβα του το άφησα.Δηλαδή μια ρωγμή έχει ας πούμε.
stellak
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool